واضح آرشیو وب فارسی:برترینها: دیگر مهران مدیری و رضاعطاران در تلویزیون نداریم مجید اوجی از تهیه کنندگان تلویزیون در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه چرا برنامه سازان، ساخت سریال در فشردگی کاری را میپذیرد؟ گفت: اگر قبول نکنند، کار به افراد دیگری سپرده میشود و سطح برنامهسازی ضعیفتر خواهد شد و در نتیجه کارهای کم ارزشتری روی آنتن میرود. مجید اوجی از تهیه کنندگان تلویزیون گفت : یکی از دلایل به تکرار افتادن سریالهای طنز تلویزیون را تعداد محدود هنرمندان این حیطه دانسته است.در پاسخ به پرسشی دربارهی دلایل استفاده از تیمها و موضوعات تکراری برای ساخت سریالهای طنز، خاطرنشان کرد: نوع هنرمندانی که داریم موجب این مساله میشود؛ مجموعا 20 یا 30 نفر هنرپیشه طنز و پنج یا شش شبکه داریم که این افراد در چند سریال بازی میکنند.وی رسانهها را یکی از عوامل این مساله دانست و عنوان کرد: رسانهها نیز به ساخت این نوع سریالها دامن میزنند؛ یعنی به یک تهیهکننده اجازه داده نمیشود که به سراغ بازیگرانی برود که سابقهی بازی در کارهای طنز نداشتهاند. این تهیهکننده ممکن است با شکست مواجه شود، هر چند من اعتقادی به این مساله ندارم و در «نشانی»، « ماه عسل» و «توطئه فامیلی» از بازیگران همیشگی طنز استفاده نکردم.
اوجی اظهار کرد: باید توجه کرد که مردم به این بازیگران عادت کردهاند و آنها را دوست دارند؛ نمیتوانیم بگوییم مثلا چرا از فلان بازیگر طنز استفاده میشود؛ ما همین بازیگران را داریم و ظرفیت و داراییمان به همین اندازه است.وی سپس با تاکید بر این که باید مشکلات را واقع بینانه ببینیم و ریشهیابی کنیم، گفت: دیگر مهران مدیری، رضا عطاران و کسانی که کارهای بهتری از آنها دیدهایم را در تلویزیون نداریم؛ این که آیا تلویزیون با آنها کار نمیکند یا آنها دوست ندارند در تلویزیون کار کنند، مسالهای است که باید مورد توجه قرار گیرد. به هر حال این افراد و برخی نویسندهها و کارگردانهای خوب دیگر که کار نمیکنند سرمایههایی هستند که باید جذب شوند.
تهیهکننده سریال «توطئه فامیلی» همچنین با اشاره به این که برخی طنزپردازان در تلویزیون کار نمیکنند تاکید کرد: باید بهکارگیری عوامل توانمند را قویتر پیگیری کنیم نه این که قهر کنیم و دیگر با تلویزیون کار نکنیم.اوجی در بخش دیگری از این گفتوگو فشردگی کارهای شبانه طنز را یکی از عوامل تاثیرگذار روی کیفیت سریالها دانست و افزود: ما از پاییز سال گذشته به جز «خوشنشینها» و سریالهای نوروزی سیما طنز روتین نداشتیم؛ کار کردن در چنین شرایطی و با فشردگی، بسیار سخت و طاقت فرساست. خیلی از دستاندرکاران سریالهای نوروزی، با 20 ساعت کار روزانه توانستند این سریالها را به موقع به آنتن برسانند.
وی ادامه داد: فشردگی زمانی قطعا در کیفیت یک سریال موثر است؛ هر چهار سریالی که نوروز پخش شدند در بازهی زمانی کوتاه مدتی ساخته شدند. اما در این فرصت کم کارهای قابل قبولی ارائه شد.این تهیه کننده در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه چرا برنامه سازان، ساخت سریال در فشردگی کاری را میپذیرد؟ گفت: اگر قبول نکنند، کار به افراد دیگری سپرده میشود و سطح برنامهسازی ضعیفتر خواهد شد و در نتیجه کارهای کم ارزشتری روی آنتن میرود.اوجی در پایان تاکید کرد: برای بهبود سریالهای طنز بهترین کار این است که زودتر شروع کنیم تا نظارت بیشتری به کارها داشته باشیم.منبع : ایسنا
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برترینها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 1485]