تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 28 اسفند 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هر كس در مقابل ثروتمند به خاطر ثروتش تواضع كند دو سوم دينش از بين برود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1866184936




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

ديگر مهران مديري و رضا عطاران را در تلويزيون نداريم


واضح آرشیو وب فارسی:پرشین وی: اين تهيه كننده در پاسخ به سوالي مبني بر اينكه چرا برنامه سازان، ساخت سريال در فشردگي كاري را مي‌پذيرد؟ گفت: اگر قبول نكنند، كار به افراد ديگري سپرده مي‌شود و سطح برنامه‌سازي ضعيف‌تر خواهد شد و در نتيجه كارهاي كم ارزش‌تري روي آنتن مي‌رود.مجيد اوجي يكي از دلايل به تكرار افتادن سريال‌هاي طنز تلويزيون را تعداد محدود هنرمندان اين حيطه دانست.اين تهيه‌كننده در گفت‌وگو با ايسنا در پاسخ به پرسشي درباره‌ دلايل استفاده از تيم‌ها و موضوعات تكراري براي ساخت سريال‌هاي طنز، خاطرنشان كرد: نوع هنرمنداني كه داريم موجب اين مساله مي‌شود؛ مجموعا 20 يا 30 نفر هنرپيشه طنز و پنج يا شش شبكه داريم كه اين افراد در چند سريال بازي مي‌كنند.وي رسانه‌ها را يكي از عوامل اين مساله دانست و عنوان كرد: رسانه‌ها نيز به ساخت اين نوع سريال‌ها دامن مي‌زنند؛ يعني به يك تهيه‌كننده اجازه داده نمي‌شود كه به سراغ بازيگراني برود كه سابقه‌ي بازي در كارهاي طنز نداشته‌اند. اين تهيه‌كننده ممكن است با شكست مواجه شود، هر چند من اعتقادي به اين مساله ندارم و در «نشاني»، « ماه عسل» و «توطئه فاميلي» از بازيگران هميشگي طنز استفاده نكردم.اوجي اظهار كرد: بايد توجه كرد كه مردم به اين بازيگران عادت كرده‌اند و آنها را دوست دارند؛ نمي‌توانيم بگوييم مثلا چرا از فلان بازيگر طنز استفاده مي‌شود؛ ما همين بازيگران را داريم و ظرفيت و دارايي‌مان به همين اندازه است.وي سپس با تاكيد بر اين كه بايد مشكلات را واقع بينانه ببينيم و ريشه‌يابي كنيم، گفت: ديگر مهران مديري، رضا عطاران و كساني كه كارهاي بهتري از آنها ديده‌ايم را در تلويزيون نداريم؛ اين كه آيا تلويزيون با آنها كار نمي‌كند يا آنها دوست ندارند در تلويزيون كار كنند، مساله‌اي است كه بايد مورد توجه قرار گيرد. به هر حال اين افراد و برخي نويسنده‌ها و كارگردان‌هاي خوب ديگر كه كار نمي‌كنند سرمايه‌هايي هستند كه بايد جذب شوند.تهيه‌كننده سريال «توطئه فاميلي» همچنين با اشاره به اين كه برخي طنزپردازان در تلويزيون كار نمي‌كنند تاكيد كرد: بايد به‌كارگيري عوامل توانمند را قوي‌تر پي‌گيري كنيم نه اين كه قهر كنيم و ديگر با تلويزيون كار نكنيم.اوجي در بخش ديگري از اين گفت‌وگو فشردگي كارهاي شبانه طنز را يكي از عوامل تاثيرگذار روي كيفيت سريال‌ها دانست و افزود: ما از پاييز سال گذشته به جز «خوش‌نشين‌ها» و سريال‌هاي نوروزي سيما طنز روتين نداشتيم؛ كار كردن در چنين شرايطي و با فشردگي، بسيار سخت و طاقت فرساست. خيلي از دست‌اندركاران سريال‌هاي نوروزي، با 20 ساعت كار روزانه توانستند اين سريال‌ها را به موقع به آنتن برسانند.وي ادامه داد: فشردگي زماني قطعا در كيفيت يك سريال موثر است؛ هر چهار سريالي كه نوروز پخش شدند در بازه‌ي زماني كوتاه مدتي ساخته شدند. اما در اين فرصت كم كارهاي قابل قبولي ارائه شد.اين تهيه كننده در پاسخ به سوالي مبني بر اينكه چرا برنامه سازان، ساخت سريال در فشردگي كاري را مي‌پذيرد؟ گفت: اگر قبول نكنند، كار به افراد ديگري سپرده مي‌شود و سطح برنامه‌سازي ضعيف‌تر خواهد شد و در نتيجه كارهاي كم ارزش‌تري روي آنتن مي‌رود.اوجي در پايان تاكيد كرد: براي بهبود سريال‌هاي طنز بهترين كار اين است كه زودتر شروع كنيم تا نظارت بيشتري به كارها داشته باشيم.




این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پرشین وی]
[مشاهده در: www.persianv.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 485]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن