واضح آرشیو وب فارسی:فان پاتوق: ديگر مهران مديري و رضا عطاران را در تلويزيون نداريم
اين تهيه كننده در پاسخ به سوالي مبني بر اينكه چرا برنامه سازان، ساخت سريال در فشردگي كاري را مي.پذيرد؟ گفت: اگر قبول نكنند، كار به افراد ديگري سپرده مي.شود و سطح برنامه.سازي ضعيف.تر خواهد شد و در نتيجه كارهاي كم ارزش.تري روي آنتن مي.رود.
مجيد اوجي يكي از دلايل به تكرار افتادن سريال.هاي طنز تلويزيون را تعداد محدود هنرمندان اين حيطه دانست.
اين تهيه.كننده در گفت.وگو با ايسنا در پاسخ به پرسشي درباره. دلايل استفاده از تيم.ها و موضوعات تكراري براي ساخت سريال.هاي طنز، خاطرنشان كرد: نوع هنرمنداني كه داريم موجب اين مساله مي.شود؛ مجموعا 20 يا 30 نفر هنرپيشه طنز و پنج يا شش شبكه داريم كه اين افراد در چند سريال بازي مي.كنند.
وي رسانه.ها را يكي از عوامل اين مساله دانست و عنوان كرد: رسانه.ها نيز به ساخت اين نوع سريال.ها دامن مي.زنند؛ يعني به يك تهيه.كننده اجازه داده نمي.شود كه به سراغ بازيگراني برود كه سابقه.ي بازي در كارهاي طنز نداشته.اند. اين تهيه.كننده ممكن است با شكست مواجه شود، هر چند من اعتقادي به اين مساله ندارم و در «نشاني»، « ماه عسل» و «توطئه فاميلي» از بازيگران هميشگي طنز استفاده نكردم.
اوجي اظهار كرد: بايد توجه كرد كه مردم به اين بازيگران عادت كرده.اند و آنها را دوست دارند؛ نمي.توانيم بگوييم مثلا چرا از فلان بازيگر طنز استفاده مي.شود؛ ما همين بازيگران را داريم و ظرفيت و دارايي.مان به همين اندازه است.
وي سپس با تاكيد بر اين كه بايد مشكلات را واقع بينانه ببينيم و ريشه.يابي كنيم، گفت: ديگر مهران مديري، رضا عطاران و كساني كه كارهاي بهتري از آنها ديده.ايم را در تلويزيون نداريم؛ اين كه آيا تلويزيون با آنها كار نمي.كند يا آنها دوست ندارند در تلويزيون كار كنند، مساله.اي است كه بايد مورد توجه قرار گيرد. به هر حال اين افراد و برخي نويسنده.ها و كارگردان.هاي خوب ديگر كه كار نمي.كنند سرمايه.هايي هستند كه بايد جذب شوند.
تهيه.كننده سريال «توطئه فاميلي» همچنين با اشاره به اين كه برخي طنزپردازان در تلويزيون كار نمي.كنند تاكيد كرد: بايد به.كارگيري عوامل توانمند را قوي.تر پي.گيري كنيم نه اين كه قهر كنيم و ديگر با تلويزيون كار نكنيم.
اوجي در بخش ديگري از اين گفت.وگو فشردگي كارهاي شبانه طنز را يكي از عوامل تاثيرگذار روي كيفيت سريال.ها دانست و افزود: ما از پاييز سال گذشته به جز «خوش.نشين.ها» و سريال.هاي نوروزي سيما طنز روتين نداشتيم؛ كار كردن در چنين شرايطي و با فشردگي، بسيار سخت و طاقت فرساست. خيلي از دست.اندركاران سريال.هاي نوروزي، با 20 ساعت كار روزانه توانستند اين سريال.ها را به موقع به آنتن برسانند.
وي ادامه داد: فشردگي زماني قطعا در كيفيت يك سريال موثر است؛ هر چهار سريالي كه نوروز پخش شدند در بازه.ي زماني كوتاه مدتي ساخته شدند. اما در اين فرصت كم كارهاي قابل قبولي ارائه شد.
اين تهيه كننده در پاسخ به سوالي مبني بر اينكه چرا برنامه سازان، ساخت سريال در فشردگي كاري را مي.پذيرد؟ گفت: اگر قبول نكنند، كار به افراد ديگري سپرده مي.شود و سطح برنامه.سازي ضعيف.تر خواهد شد و در نتيجه كارهاي كم ارزش.تري روي آنتن مي.رود.
اوجي در پايان تاكيد كرد: براي بهبود سريال.هاي طنز بهترين كار اين است كه زودتر شروع كنيم تا نظارت بيشتري به كارها داشته باشيم.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فان پاتوق]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 158]