تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 6 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):خوش اخلاقى عبادت است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

آراد برندینگ

سایبان ماشین

بهترین وکیل تهران

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

خرید یخچال خارجی

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

سلامتی راحت به دست نمی آید

حرف آخر

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

کپسول پرگابالین

خوب موزیک

کرکره برقی تبریز

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

سایت ایمالز

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1812839036




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

بهترین تانک های رزمی جهان-قسمت اول


واضح آرشیو وب فارسی:تبیان: بهترين تانک هاي رزمي جهان + فيلم-قسمت اولتانک لئوپارد اولين بار در سال 1963  توسط آلمان غربي توليد گرديد . بيش از 6000   دستگاه  از اين تانک توليد گرديد و به کشورهاي عضو پيمان ناتو  تحويل گرديد. تانک لئوپارد در دهه هاي  60  و 70  به يکي از تانک هاي موفق تبديل شد . جنگ افزار اصلي  تانک يک توپ  105  ميليمتري بود و علاوه بر آن دو مسلسل MG-3 کاليبر  mm62/7   يکي به صورت موازي با توپ  و ديگري بر روي بر جک نصب گرديده بود.  اين تانک هنوز  در ارتش بعضي از کشورها در حال خدمت مي باشد .
تانک لئوپارد
در اواخر دهه ي  70  ميلادي با آشکار شدن ضعف تانک هاي غربي مقابل تانک هاي  قدرتمند کشورهاي پيمان ورشو که به تانک هاي  T 72   و  T 64   مجهز بودند . طراحي يک تانک جديد و قدرتمند تر  در آلمان غربي  شروع شد . توليد تانک جديد که لئوپارد  2  نام داشت . در سال  1979  آغاز شد. تانک لئوپارد2 از لحاظ مشخصات فيزيکي بزرگتر از لئوپارد 1  و از لحاظ سيستم کنترل و ناوبري  با آن بسيار متفاوت است .بدنه ي  تانک از سه بخش تشکيل شده ؛      1- اتاقک راننده که در بخش جلو  قرار دارد .                                                                                        2- بخش فرماندهي و کنترل که در وسط بدنه  قرار دارد .  3- بخش موتور که در انتهاي بدنه قرار دارد .
تانک لئوپارد
اتاقک راننده به سه عدد پريسکوپ مجهز است و سمت چپ  راننده فضاي ذخيره سازي  مهمات است. يک دوربين نيز در انتهاي تانک  نصب شده که تصاوير را بر روي يک نمايشگر تلويزيوني در اختيار راننده قرار مي دهد تا بتواند در جهت عکس حرکت کند. برجک نيز در وسط تانک قرار دارد . نسل سوم  زره هاي مرکب بر روي تانک  نصب گرديده و زره هاي قسمت کنار و جلو که در معرض آتش دشمن قرار دارد به کمک قطعاتي تقويت گرديده .اين زره ها در نقش عايق هاي صوتي و حرارتي نيز براي  تانک عمل مي نمايد . پريسکوپ هاي  تانک قابليت o360   گردش و امکانات  ديد در شب دارد . جايگاه  توپچي  به يک مسافت باب ليزري  و آشکارساز مادون قرمز  و هدف ياب  حرارتي است. که از آنها براي ماموريت هاي ضد بالگرد نيز مي توان اشاره کرد. اتاقک خدمه به آشکار ساز انفجار و سيستم اطفاء حريق مجهز است. همچنين يک ديواره ضد حريق قسمت موتور را طوري از اتاقک جدا کرده تا در صورت انفجار يا آتش سوزي  موتور به خدمه آسيبي نرسد. سيستم تهويه مطبوع تانک  فضاي مناسبي را براي  فعاليت خدمه مهيا کرده است.
اتاقک راننده
تانک به سيستم ناوبري دوگانه ي  مکان ياب جهاني GPS  و ناوبري  خودکار مجهز است . سلاح اصلي تانک يک توپ  mm  120  بدون خان  L 44   است که در مدل A6   با يک توپ  mm  120  با نام  L 55  با طول  لوله ي بلندتر  تعويض گرديده . طول بلندتر لوله باعث  افزايش سرعت و قدرت نفوذ  گلوله شده است. اين توپ  به سيستم فشنگ پران اتوماتيک مجهز است. قابل ذکر است که تانک معروف  M1A2  (آبرامز)  ايالات متحده  دقيقاً  از همين توپ استفاده مي نمايد و اين توپ  در آمريکا تحت ليسانس آلمان توليد مي شود. قدرت فوق العاده ي  توپ ، توان درگيري تانک با اهداف  پروازي  کم ارتفاع را به آن داده است و به اين منظور از گلوله هاي ويژه اي که توسط ايالات متحده طراحي  گرديده استفاده  مي نمايد .
تانک لئوپارد

گونه هاي مختلف مهمات مورد
موتور ديزل MTUMB873   با توان  1500  اسب و يا  MTUMB883   با توان  1650  اسب قابليت حرکت با سرعت  72  کيلومتر  بر ساعت را به تانک مي دهد .تانک لئوپارد  2  گونه هاي مختلفي دارد. مدل هاي A4 الي A1  بسيار به هم شبيه هستند ولي گونه هاي  A5  و  A6  با بقيه  متفاوتند. زره مدل  A5  مستحکم تر است و مدل  A6   که جديدترين و پيشرفته ترين مدل مي باشد . سيستم هاي حفاظت ضد مين، موتور کمکي و کنترل آتش دستليک پيشرفته تري  مجهز است. تاکنون 3200  دستگاه  از اين تانک توليد گرديده  و در اختيار ارتش  کشورهاي اتريش ، دانمارک ، هلند ، نروژ ، سويس، سوئد و اسپانيا  قرار داده شده. مدل ديگري از تانک لئوپارد مدل  S  مي باشد که در سال  2002  به ارتش سوئد تحويل گرديد. اين تانک به سيستم فرماندهي کنترل و يک زره  غير عامل جديد مجهز مي باشد.   تانک مدرنيزه شده ي لئوپارد يکي از  بهترين و پيشرفته ترين تانک هاي جهان از  لحاظ تحرک قدرت آتش و سيستم  دفاعي  مي باشد. شايد تنها مشکل آن وزن  62  تني آن است که حمل و نقل و نگهداري آن را مشکل مي سازد ولي  اين وزن  تاثيري بر قدرت  تحرک و مانورپذيري آن  نگذاشته .در سال  1998  تانک لئوپارد  2  مدل A5  توسط  مجري معتبر  military ordanance   به عنوان بهترين تانک رزمي  جهان  انتخاب گرديد.  لازم به ذکر است که تانک  آبرامز امريکا  در رده ي  دوم و تانک  T90  روسها در رده هفتم قرار گرفت .
تانک لئوپارد
فيلم نمايش تانکتهيه و تنظيم :مصطفي کبيري ،محمود نائب





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تبیان]
[مشاهده در: www.tebyan.net]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 598]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن