تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 27 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بهترين سخن، آن است كه قابل فهم و روشن و كوتاه باشد و خستگى نياورد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816255207




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

Fun. گزارشی جالب از یک شهر عربی در قلب آمریکا +عکس


واضح آرشیو وب فارسی:نیک صالحی: آخرین نیوز: "دیر بورن" نام شهری است در شمال آمریکا، ایالت میشیگان. شهرک میچ واقع در یکی از محله های این شهر با داشتن یک مسجد جامع و باشکوه، مناره های بلند  و میدانی با نماد های عربی و رستوران هایش، بخشی از این شهر را همانند کشورهای خاورمیانه ساخته است. اما مطمئنا برای کسی که در غرب این کره خاکی زندگی می کند، دیربورن بسیار نزدیک تر از بیروت، دمشق و یا قاهره است. و از آنجایی که دیربورن به عنوان زادگاه شرکت "فورد " شناخته شده است، می توان گفت این جا ،جایی  است که میانه های شرق و غرب به هم می پیوندد.

فروشگاه شتیلا به گزارش banki.ir، یک سوم جمعیت شهر 100 هزار نفری دیر بورن را کسانی تشکیل می دهند که  ریشه عربی دارند. این مهاجرت ها بیشتر به جهت اشتغال در صنعت موفق اتومبیل در این  منطقه صورت گرفته است. خیابان " وارن" ، در دیربورن  مرکز زندگی عربی در این منطقه است. در دهه های گذشته ، از زمانی که تعدادی از مهاجران عرب شروع به تاسیس رستوران های خاورمیانه ای ، سوپر ها و بوتیک ها کردند، این منطقه توسعه بیشتری یافته است. یکی از برجسته ترین و مردمی ترین کسب و کاری که در این مدت ایجاد شده است، صنایع غذایی شتیلا است. در سال 1979 شیرینی پزی به سبک عربی در این منطقه باز شده است.برخی از فروشگاه ها نیز تا حد داشتن شعب در مناطق دیگر رشد کرده اند.

آمال شتیلا، مدیر شیرینی پزی و خواهر ریاد شتیلا صاحب آن، در سال  1989 از لبنان همراه با برادرش به امید شروع کسب و کاری جدید به این کشور مهاجرت کردند.آمال می گوید،" ما در شرایط جنگ بودیم، برای دیدن خانواده به اینجا آمدم  تا مدتی را در اینجا باشم که با شروع کار مواد غذایی در این جا ماندگار شدم."فعالیت اقتصادی آنان همچون بسیاری دیگر در این منطقه رشد کرده است. او می گوید،" جامعه اینجا نسبت به گذشته بسیار رشد کرده است و هر کسی کسب و کار خود را دارد."

بسیاری از مهاجران پیش از این هم در زمینه شروع کسب وکاری برای خود فعال بوده اند، اما به تدریج بسیاری از آنان ترجیح دادند تا در صنایع خودرو سازی منطقه مشغول به کار شوند. با کمتر شدن تدریجی کسب وکار این افراد، مهاجران بیشتری با همکاری و مشارکت های خانوادگی وارد عرصه کسب و کار شخصی شدند.  بدین ترتیب فستیوال های بسیاری با عرضه  موادغذایی و اجناس عربی همراه با کاروانال های شادی و تفریح در این منطقه شکل گرفت که همگی نشان از گسترش کسب وکار ساکنان آن بوده است. از دیگر جاذبه های این شهر این است که  درست در میان کشورهای غربی، محله ای وجود دارد که از آنان بوی عود عربی بلند است، خانم ها  با لباس های عربی  و محجبه در حال رفت وآمدند و صدای موسیقی های عربی و عربی- آمریکایی نیز به گوش می رسد. صنعت خودرو سازی به نحوی اجتناب ناپذیر به این جامعه کوچک عربی گره خورده است. به طور مثال شرکت فورد عرب های بسیاری را از خط تولید تا مدیران اجرایی استخدام کرده است،

موزه فورد علاقه مندان به باز دید از این منطقه می توانند از تور شرکت فورد برای بازدید" موزه هنری فورد و سرزمین سبز"  استفاده کنند. سالانه بیش از یک میلیون باز کننده به این منطقه می آیند.

موزه فورد موزه دیگری که این تلفیق زیبای زندگی غرب و شرق را به نمایش گذاشته است ، موزه ملی عرب – آمریکا است. این موزه در سال گذشته 56 هزار بازدیدکننده داشته است و همچنین  اولین موسسه ملی در زمینه جمع آوری داستان های مشترک عرب و آمریکا می باشد  که همراه بسیاری از برنامه های مرتبط از جمله زبانشناسی در زبان محاوره ای این دسته مردم به نمایش گذاشته است.

موزه عرب-امریکا آنا آمری، مسئول موزه می گوید،" مردم نمی توانند تصور کنند که فرهنگ های ملل مختلف جهان چقدر می توانند از هم بهره ببرند و از یگدیگر بیاموزند." او می افزاید،" آمریکا کشور مهاجران است، با مهاجران خود خو گرفته است و آنها  نیز با زندگی آمریکایی شکل گرفته اند."  

بسیاری از مردم محلی در شهر دیربون برای خرید از فروشگاه های عربی- آمریکایی مراجعه می کنند.به طور مثال شیرینی گندمی که به نام " مامول" معروف است در میان آنان محبوبیت ویژه ای دارد.

  رستوران های عربی- آمریکایی نیز از جمله مواردی است که این تلفیق اجتماعی را به نمایش می گذارد.





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نیک صالحی]
[مشاهده در: www.niksalehi.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 261]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سرگرمی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن