واضح آرشیو وب فارسی:مهر: جعفري:مشهد نيازمند احداث 40 ايستگاه آتش نشاني است/ افزايش حوادث آسانسوري
مشهد نيازمند احداث 40 ايستگاه آتش نشاني است/ افزايش حوادث آسانسوري
مشهد - خبرگزاري مهر: مديرعامل سازمان آتش نشاني و خدمات ايمني شهرداري مشهد گفت: شهرمشهد براي رسيدن به استاندارد يك ايستگاه آتش نشاني به ازاي هر 50 هزار نفر، نيازمند احداث 40 ايستگاه جديد است.
به گزارش خبرنگار مهر، حسن جعفري ظهر دوشنبه در نشست خبري با اصحاب رسانه در محل ستاد آتشنشاني مشهد با بيان اينكه در حال حاضر 34 ايستگاه آتشنشاني در شهر فعال است، افزود: طبق استاندارد بايد به ازاي هر 50 هزار نفر يك ايستگاه آتش نشاني در محدوده شهري وجود داشته باشد كه با افتتاح دو ايستگاه ديگر تا پايان سال اين ميزان به 36 ايستگاه خواهد رسيد.
وي با اشاره به اينكه شهر مشهد با داشتن 60 ايستگاه آتش نشاني به استاندارد خدمات رساني در اين زمينه مي رسد، يادآور شد: در حال حاضر 12ايستگاه آتش نشاني در شهر مشهد در دست احداث است كه با ساخته شدن بخشي از اين نياز برطرف مي شود.
احداث هر ايستگاه آتش نشاني نياز سه و نيم ميليارد تومان است
جعفري در خصوص هزينه ساخت هر ايستگاه آتش نشاني بيان كرد: براي احداث هر ايستگاه با احتساب خريد زمين به طور ميانگين بيش از 3 و نيم ميليارد تومان هزينه مي شود كه 95 درصد آن توسط شهرداري و مابقي توسط سازمان و يا كمك وزارت كشور تامين مي شود.
وي با اشاره به افزايش صد درصدي تجهيزات سازمان آتش نشاني ادامه داد: درسال 80 تنها 92دستگاه از انواع تجهيزات در سازمان موجود بوده است كه اين ميزان در سال جاري به بيش از 180 دستگاه رسيده است.
توزيع بروشور براي پيشگيري از حوادث آخر سال در مدارس
جعفري درباره حوادث چهارشنبه سوري در سال گذشته ادامه داد: آمار حريق و حادثه در آخرين چهارشنبه سال 89 نسبت به سال هاي گذشته 50 درصد كاهش داشته است.
وي گفت: در سال جاري سازمان آتش نشاني با هماهنگي با نيروي انتظامي، هلال احمر و اورژانس آمادگي كامل را به منظور پيشگيري از بروز حادثه و حريق دارد و خودروهاي اين سازمان در مناطقي كه احتمال حادثه در آن مكان ها وجود داشته باشد مستقر مي شوند.
وي بي احتياطي را عامل بيشترين حوادث در مشهد عنوان كرد و ادامه داد: به منظور اطلاع رساني از حوادث احتمالي چهارشنبه آخرسال و پيشگيري از آن بيش از 10هزار بروشور در سطح مدارس شهر مشهد توزيع ميشود.
وقوع حريق در مشهد شش درصد كاهش يافت
وي در خصوص ميزان حريق و حوادث يازده ماهه سال جاري تصريح كرد: از ابتداي سال جاري تا كنون سه هزار و 117مورد حريق اتفاق افتاده است كه اين ميزان نسبت به مدت مشابه سال گذشته شش درصد كاهش داشته است
وي ادامه داد: تا قبل از سال 85 ميزان حوادث حريق در شهر مشهد هرساله 15 درصد افزايش داشته است اما با اقدامات صورت گرفته اين ميزان كاهش پيدا كرده است.
افزايش 20 درصدي خدمات آتش نشاني
مديرعامل سازمان آتش نشاني و خدماتايمني شهرداري مشهد با اشاره به ميزان حوادث رخ داده در سال 91 تصريح كرد: درسال جاري بيش از 3600 عمليات امداد و نجات در مشهد انجام شده است كه اين ميزان نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزايش20 درصدي را نشان مي دهد.
جعفري توضيح داد: در حال حاضر با توسعه خدمات پوشش دهي عمليات امداد و نجات بيشتر شده و به 60 مورد رسيده است كه اين عاملي براي افزايش آمار حوادث و امداد و نجات در شهر محسوب شود.
حوادث آسانسوري در مشهد افزايش پيدا كرده است
وي با بيان اينكه حوادث آسانسوري در مشهد افزايش پيدا كرده است گفت: در سال80 كمتر از50 مورد حادثه آسانسوري در شهر مشهد اتفاق افتاده است كه اين ميزان در سال جاري به بيش از 550 مورد رسيده است.
وي در خصوص ميزان آسيب هاي جاني در اين نوع حادثه تصريح كرد: در 10 ماهه سال جاري بيش از 1100مورد جراحت و فوتي ناشي از حوادث آسانسوري اتفاق افتاده است.
جعفري با بيان اينكه زمان رسيده به محل حادثه و حريق در شهر مشهد كاهش يافته ادامه داد: در حال حاضر زمان رسيدن به محل حريق در داخل محدود شهر به 4 دقيقه و 20 ثانيه رسيده است.
15درصد بازارهاي مشهد ايمن هستند
جعفري افزود: تنها 15 درصد از بازار هاي سطح شهر مشهد موارد ايمني را رعايت كرده اند و 85 درصد بازار هاي سطح شهر مشهد ناايمن هستند.
وي با اشاره به بازرسي 244 بازار، پاساژ و مجتمع تجاري در مشهد اظهاركرد: نبود سيستم اطفاءحريق و سيتم اتومات اعلام حريق، اطفاء دستي و راه پله مواردي هستند كه در اين اماكن رعايت نشده نبود.
© 2003 Mehr News Agency .
دوشنبه|ا|15|ا|اسفند|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 163]