واضح آرشیو وب فارسی:شبكه خبر دانشجو: سخنگوي جبهه پايداري در دانشگاه شاهد تشريح كرد: علت نفي رهبري جبهه پايداري از سوي آيتالله مصباح/ تفاوت جبهه پايداري و متحد/ روايت ناگفتهاي از كنارهگيري از دولت
سخنگوي جبهه پايداري با حضور در دانشگاه شاهد به پرسشهاي دانشجويان در خصوص مسائل مختلف كشور پاسخ داد.
به گزارش خبرنگار سياسي «خبرگزاري دانشجو»، دكتر كامران باقري لنكراني صبح امروز در نشستي تحت عنوان «كدام مجلس در راس امور است» در مهديه پيامبر اعظم دانشگاه شاهد به تشريح برنامههاي جبهه پايداري در انتخابات مجلس نهم پرداخت.
وي شناخت تفكر اسلام را در گرو شناخت تفكر اموي دانست و افزود: مردم وقتي شرك را نشناسند، به خوبي تحت فرمان ظالمين قرار ميگيرند و آنچه باعث تمايز تفكر اسلامي و اموي ميشود، اين است كه مختصات شرك بايد به خوبي شناخته شود.
وزير بهداشت دولت نهم تفاوت انتخابات در جمهوري اسلامي با ساير دموكراسي ها را ورود مومنانه به انتخابات دانست و گفت: حضور مومنانه به معناي اين است كه بالاترين مصلحت در جمهوري اسلامي حفظ نظام امي باشد و مردم اقدامات خود را در همين راستا انجام مي دهند كه نمونه هاي آن را در راهپيمايي 22 بهمن و انتخابات پرشور متجلي است.
باقري لنكراني با اشاره به معيار اصلح براي انتخاب نمايندگان مجلس در گفتمان انقلاب اسلامي گفت: اينكه عدهاي بنا را بر اين ميگذارند كه فردي كه در نظرسنجي ها راي مي آورد داوطلب ما هم باشد، اين چه نسبتي ميتواند با گفتمان انقلاب اسلامي داشته باشد؟
وي ادامه داد: شرايطي فعلي شبيه نهمين دوره انتخابات رياست جمهوري است، در آن دوره عده اي خيال مي كردند فرد ديگري در نظرسنجي ها برتر است و تصور بر اين بود كه با گفتمان انقلاب اسلامي لازم نيست راي جمع كرد.
وزير بهداشت دولت نهم در پاسخ به سوالي در خصوص اينكه چه چيزي باعث تمايز بين جبهه پايداري و متحد ميشود، گفت: جداي اينكه اين دو جبهه چه تفاوتهايي با هم دارند، بايد توجه داشت كه جبهه متحد در شهريور ماه امسال و طبق اعلام خويش صرفا براي انتخابات تاسيس شده است؛ اما جبهه پايداري كه از مردادماه كار آن آغاز شده است، جبههاي گفتماني است كه انتخابات صرفا كار فرعي آن است.
باقري لنكراني درباره تعدد ليستي كه در نيروهاي اصولگرا پديد آمده است، گفت: زماني كه دوستان در جبهه متحد مبناي كار را اين قرار دادند كه فرد پذيرفته شده عضويت يا نزديكي به تفكرات اعضاي اصلي داشته باشد؛ لذا بر اين اساس، افرادي كه شناخته شده نيستند در اين ليست جايگاهي نخواهند داشت و اين منجر به حضور افراد در ليست هاي ديگر مي شود.
وي در ادامه به تفاوت نقشي كه براي ليست جبهه پايداري در نظر گرفته شده است پرداخت و افزود: تفاوت نقش ليست جبهه پايداري با ليست جبهه متحد اين است كه ليست ما تنها در نقش مشاوري امين است كه مبناي كار خود را انتخاب افراد با صلاحيت قرار داده و البته ممكن است مردم او را بپذيرند يا خير.
استاد دانشگاه شيراز در پاسخ به اين سوال كه آيا تمام افراد جبهه پايداري مورد تاييد آقاي مصباح هستند، گفت: اين كار درستي نيست كه از شخصيت محترمي براي توجيه كارها استفاده كرد؛ جبهه پايداري افتخار ميكند كه از مشورت بزرگاني چون آيتالله مصباح يزدي و آيتالله خوشوقت برخوردار است؛ اما هر كسي در جبهه پايداري مسئول كارهاي خود است.
باقري لنكراني برنامه هاي اقتصادي جبهه پايداري را اقتصاد با رويكرد ديني دانست و افزود: رويكرد ما رويكرد ديني به اقتصاد است؛ يعني ضمن توجه به افزايش رفاه روي توزيع آن نيز توجه ويژهاي دارد.
وي ادامه داد: در دولت نهم تجربه توجه به مشاغل كوچك وجود داشته كه يك جايي موفق بود و برخي جاها نه، كه بايد دوباره مورد توجه قرار بگيرد؛ ضمن اينكه ما در عرصه اقتصاد بايد وضعيت موجود را تجزيه و تحليل كنيم.
سخنگوي جبهه پايداري انقلاب اسلامي برنامه جبهه پايداري در انتخابات رياست جمهوري آينده را مطالبه گفتماني دانست و افزود: نگاه جبهه پايداري فردي نيست؛ اصل اين است كه رئيس جمهوري كه انتخاب ميشود چه گفتماني را پي بگيرد و مطالبه ما از او همچنان -كه از رئيس جمهور فعلي نيز چنين است- مطالبه گفتماني است.
باقري لنكراني در پاسخ به سوالي مبني بر كنارهگيري از دولت در انتهاي دولت نهم گفت: آقاي احمدينژاد يك زماني من را خواستند و گفتند كه سعي من بر آن است در چند وزارتخانه از خانمها براي وزارت استفاده كنم و نظر من را در اين خصوص جويا شدند كه من هم استقبال كردم.
وي افزود: بعد هم به بنده چند پيشنهاد دادند كه در تخصص من نبود؛ پيشنهاداتي چون سفيري و مسئوليتهاي اجرايي؛ من كار دانشگاهي دارم و كار طبابت كه به هر دوي آنها علاقهمندم و به ايشان گفتم كه من براي به دست آوردن شغل نبود كه مسئوليت وزير بهداشتي را قبول كردم.
سخنگوي جبهه پايداري انقلاب اسلامي در پاسخ به سوال در خصوص عملكرد وزارت بهداشت گفت: من چون خودم از جامعه پزشكان هستم نميتوانم نظر غيركارشناسي بدهم؛ اما گرداندن وزارتخانه بزرگي چون وزارتخانه بهداشت كار سختي است و اداره اين وزارتخانه با مشكلات جدي اجرايي روبروست؛ زيرا كار سلامت مردم كار تك وزارتخانهاي نيست، اما در هر صورت وظيفه ما تشكر از خدمترساني است.
باقري لنكراني در پاسخ به سوالي در خصوص چرايي نفي ليدري جبهه پايداري از سوي آيت الله مصباح گفت: آيتالله مصباح در جلسهاي عنوان كرد كه من ليدر جبهه پايداري نيستم و من از ايشان سوال كردم كه چرا چنين ميگويند و ايشان به من پاسخ دادند كه ما در كشور يك رهبر بيشتر نداريم و آن هم وليفقيه است كه فردي بصير، آگاه، فرهيخته، دانشمند و با تقوا است.
وي ادامه داد: از اين باور خدا را شكر ميكنيم، اما در مورد آيتالله مهدوي كني اينها سرمايه انقلاب هستند و وظيفه ما احترام به آنها است؛ ما در چند نوبت از مشورت ايشان بهره برديم و گرچه استفاده ما از محضر آيتالله مصباح و آيتالله خوشوقت بيشتر از ايشان بود.
استاد دانشگاه شيراز در پاسخ به اين سوال كه آيا حضور افرادي چون اسماعيل كوثري و حدادعادل كه در ليست جبهه متحد هم حضور دارند منافاتي با اهداف جبهه پايداري ندارد، گفت: ما احدي را خارج از گفتمان قرار نداديم، آنها كه گفتمان انقلاب را دنبال ميكنند، ما هم بر اين اساس به وظيفه انقلابي خود عمل كرديم، هر چند ممكن است اين خلاف كار تشكيلاتي و حزببازي باشد، اما ما به اين عمل كردن بر خلاف قبيلهگراييها افتخار ميكنيم و آن را باعث بالندگي ميدانيم.
باقري لنكراني در پاسخ به اين سوال كه آيا جبهه پايداري در شهر قم نمايندهاي دارد يا خير، گفت: چون امام از همان زمان هم جامعه مدرسين را جهت معرفي كانديدا اعلام كرده بودند، ما به اين تصميم احترام ميگذاريم و در شهر قم مبنا اين است كه تصميم جامعه مدرسين را همه گروهها بپذيرند.
وي در پاسخ به اين سوال كه چه تضميني براي پيروزي در انتخابات وجود دارد، گفت: همين الان ما برندهايم؛ وظيفه ما ترويج گفتمان انقلاب است كه اين اتفاق افتاده است همچنان كه شاهديم از زمان آمدن جبهه پايداري ادبياتها تغيير كرده گر چه نقش اصلي را مردم ايفا ميكنند ولي حضور جبهه هم مهم بوده است لذا چه راي بياوريم و چه نياوريم ما از هماكنون نيز پيروز اين ميدان هستيم .
سخنگوي جبهه پايداري انقلاب اسلامي ادامه داد: در مورد اينكه چه مقدار از كرسيها را به دست مي آوريم، بايد گفت هر چند اگر اين مقدار زياد نباشد اما ما برنامهيمان را در اختيار افراد وارد شده به مجلس قرار خواهيم داد و از آنها مطالبه خواهيم كرد.
باقري لنكراني در پايان در توصيهاي به تشكلهاي دانشجويي گفت: بايد تلاش بر اين باشد كه تحليل هاي گفتماني را هر چه بيشتر در فضاي دانشگاهها ترويج كنيم و فراتر از پيگيري اخبار در پي تحليل رويدادها باشيم.
دوشنبه|ا|1|ا|اسفند|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: شبكه خبر دانشجو]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 71]