واضح آرشیو وب فارسی:فارس: شمقدري در آيين آغاز به كار سازمان سينمايي كشور:
خبرگزاري فارس: رئيس سازمان سينمايي كشور گفت: اولين اقدام سازمان سينمايي كشور پيوستن به كنوانسيون وايپو (سازمان جهاني مالكيت معنوي) خواهد بود كه يكي از دغدغه هاي اهالي سينما به شمار مي رود.
به گزارش خبرنگار سينمايي فارس، در مراسم آغاز به كار سازمان سينمايي كشور، جواد شمقدري رئيس سامان سينمايي كشور در ابتدا به چگونگي شكل گيري سازمان اشاره كرد و گفت: طرح و ايده تشكيل سازمان سينمايي كشور از سالها پيش مطرح شده بود اما متاسفانه به مرحله اجرا نرسيد. با همت، حمايت و پشتكار دكتر حسيني و همراهان من در معاونت سينمايي از جمله آقاي خانيان كه مرا در اين امر ياري كردند، در اولين جلسه شوراي عالي سينما موضوع مطرح شد و اولين مصوبه اين شورا تشكيل سازمان سينمايي كشور بود كه ماموريت اين كار به ما سپرده شد تا ساختار آن را طراحي كنيم و وظايف آن را تعريف كنيم.
وي در ادامه توضيح داد: ما در تشكيل سازمان در حوزه تغيير ساختارها به گونه اي عمل كرديم كه در وزارت ارشاد 7 معاونت وجود داشت كه به سه معاونت تقليل يافت و در نتيجه نوعي چابك سازي، مقابله با دوباره كاري و پراكندگي و ساماندهي فعاليت ها در امور سينمايي كشور است. حمايت ها به گونه اي صورت مي گيرد كه موثر و موفق باشد. در سازمان سينمايي كشور ارتقاء جايگاه به گونه اي صورت مي گيرد كه سينما استقلال نسبي بيابد و در حوزه هاي مختلف تغييراتي در ارايه خدمات و روش ها صورت مي گيرد. يكي از مهمترين نتايج سازمان سينمايي ايجاد تعامل ميان مسئولين و اهالي سينما و پاسخگويي به نيازها در حوزه هاي مختلف و ارايه اختيارات به بخش خصوصي است.
شمقدري در ادامه گفت: يكي از مهمترين اقداماتي كه در سازمان سينمايي كشور صورت مي گيرد كاهش ضريب خطاها در امور ارزشيابي و نظارت است كه بسياري از هنرمندان در اين زمينه نگران هستند. گسترش نظارت كيفي در همه مراحل و نظارت بر كليه مراحل ساخت فيلم از جمله فني، هنري و محتوايي ارتقاء خواد يافت. اعتماد به بخش خصوصي از ديگر دستاوردهاي تشكيل سازمان سينمايي خواهد بود. مشاركت صنوف در ارايه خدمات از ديگر كارهايي است كه در سازمان سينمايي كشور انجام خواهد شد.
رئيس سازمان سينمايي كشور در ادامه به چارت سازماني اين سازمان اشاره كرد و گفت: سه معاونت در سازمان سينمايي كشور در نظر گرفته شده است، معاونت امور آثار سينمايي و سمعي و بصري، معاونت امور فعاليت هاي سينمايي و سمعي و بصري كشور و معاونت توسعه و مديريت و پشتيباني. هريك از معاونت ها داراي دفاتر مختلفي خواهند بود كه بتوانند خدمات بهتري را ارايه كنند، از جمله دفتر ارزشيابي و نظارت كه كار اين دفتر در حوزه اداره كل نظارت و ارزشيابي تعريف شده است و نظارت بر اثر سينمايي خواهد بود. دفتر توسعه آثار سينمايي و سمعي و بصري به ارايه مجوز به موسسات خواهد پرداخت و از آنها حمايت خواهد كرد كه بخش حمايتي آن افزايش خواهد يافت و دفتر مطالعات و توسعه دانش و مهارت سينمايي و سمعي و بصري ازديگر دفاتر سازمان است.
وي در ادامه گفت: معاونت امور فعاليت هاي سينمايي و سمعي و بصري بخشي از كارهاي اداره كل و مراكز سينمايي و تشكل ها و استوديوها در اين معاونت انجام مي شود.
* اولين اقدام سازمان سينمايي پيوستن به كنوانسيون وايپو
جواد شمقدري در ادامه گفت: اولين اقدام سازمان سينمايي كشور ماموريت پيوستن به كنوانسيون وايپو (سازمان جهاني مالكيت معنوي) خواهد بود كه يكي از دغدغه هاي اهالي سينما است.
بنا بر اين گزارش، در اين مراسم كه با اجراي جهانگير الماسي برگزار شد با حضور وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي، مديران سينمايي و اهالي سينما از جمله احمد نجفي، سعيد راد، مسعود جعفري جوزاني، عليرضا سجادپور، محمدحسن پزشك، محمدرضا عباسيان، شهريار بحراني، مجيد انتظامي، جمال شورجه، يداله صمدي، محمد درمنش، بابك خانيان، محمد خزاعي، هاشم ميرزاخاني، علي سرتيپي، اكبر حر و جمال شورجه سازمان سينمايي رسما آغاز به كار كرد.
انتهاي پيام/ي
سه|ا|شنبه|ا|18|ا|بهمن|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 166]