تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 12 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):خداوند مى‏فرمايد: بنده من با هيچ كارى پسنديده‏تر از انجام آن چه كه بر او فرض كردم...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1836929516




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

تشديد نظارت و كنترل بازار شب عيد / با گرانفروش ها برخورد مي كنيم


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران جوان: تشديد نظارت و كنترل بازار شب عيد / با گرانفروش ها برخورد مي كنيم
معاون وزير بازرگاني در 45 دقيقه گفتگوي ويژه خبري سه شنبه شب از برنامه هاي دولت براي برخورد با سودجويان و فرصت طلباني كه چشم به بازار آخر سال دوخته اند خبر داد و همچنين از برخورد با برخي افراد كه در فراز و فرود بازار سكه و ارز، به دنبال گرانفروشي هستند سخن گفت


به گزارش خبرنگار اقتصادي باشگاه خبرنگاران، محمد علي ضيغمي معاون توسعه بازرگاني داخلي وزارت صنعت، معدن و تجارت در خصوص سوال مجري گفتگوي ويژه خبري درباره مهم ترين برنامه هاي دولت براي تنظيم بازار افزود: با توجه به اينكه ايام پاياني سال ايام پرتقاضا براي برخي كالا ها است و بيشترين فعاليت برنامه هاي سازمان توسعه بازرگاني از دو ماه پايان سال حجم بيشتري به خود مي گيرد.

وي تصريح كرد: ما امسال تدارك يكسري فعاليت هاي جاري را در فضاي تامين و توزيع كالا براي ايام خاص در برنامه هاي پاياني در نظر گرفتيم بيشتر فعاليت جاري مربوط به بررسي و تحليل و نظارت بر وضبعت عادي و جاري بازار است و همچنين تدارك ، ذخيره سازي و آماده سازي بخش هاي مختلف صنفي و توليدي و تعاوني هاي مختلف براي ايام پايان سال را دنبال مي كنيم.
* ذخيره سازي از كي شروع و چگونه انجام گرفته است؟
ضيغمي گفت: ذخيره سازي در دو بخش صورت مي گيرد مشخص ترين طرح تامين و توزيع ميوه و مركبات ايام پايان سال است كه اين كار از شهريور ماه آغاز مي شود و استان هاي مختلف براي تامين ميزان نيازهاي خود با تعاوني ها و تشكل هاي توليدي و توزيع ارتباط برقرار مي كنند تفاهم و تدارك كار تهيه و انبار و ذخيره سازي و بسته بندي را انجام مي دهند.
معاون توسعه بازرگاني داخلي وزارت صنعت، معدن و تجارت تاكيد كرد: امسال با توجه به اينكه توليد ميوه و مركبات در بخش كشاورزي در كشور خوب بوده تشكل هاي توليدي 100 هزار تن ميوه و مركبات با تفاهم و توافق تشكل هاي توزيع ذخيره و نگهداري كردند و در بخش دوم اقلام ذخيره سازي كالاهاي اساسي بوده كه فارغ از نيازهاي جاري گردش كالا كه در سطح بازار اتفاق مي افتد در پايان سال به برخي كالاها مانند شكر و مواد پروتئني و برنج نياز بيشتري احساس مي شود بنابراين با همكاري تعاوني ها و تشكل هاي توليدي براي عرضه كالا تداركاتي صورت گرفته است.
وي اضافه كرد: سازمان صنعت، معدن و تجارت نمايشگاهها و بازارچه عرضه مستقيم كالا را در سراسراستان ها راه اندازي كرده و در شهر تهران از طريق سازمان ميادين ميوه و تره بار مواد پروتئني ،شكر و روغن غيره را از شرايط عادي و جاري بازار بصورت گسترده كالاهاي اساسي را در اختيار هموطنان قرار مي دهد.
* دولت چه اقداماتي را براي نظارت و تنظيم بازار انجام داده است؟
ضيغمي افزود: حلقه هاي بازار را به صورت مجزا مديريت مي كنيم و اين حلقه ها كاملا به پيوسته هستند اول اينكه اطلاعات كه مهم ترين بخش جريان مديريت بازار را در بر مي گيرد چه مقدار كالا توليد و تامين مي شود و چه ميزان در شبكه توزيع قرار مي گيرد و براساس تبادل اطلاعات اولويت بندي مي كنيم. بنابراين چه كالاهايي در سبد مصرفي خانوارها براي پيگيري تامين و نظارت و جريان توزيع از اولويت بيشتري برخوردار است.
وي ادامه داد: البته ساير كالاها از گردونه نظارت خارج نيست و سازمان حمايت از مصرف كنندگان و توليد كنندگان و اصناف كالاها را براساس ضرايب سود و صدرو فاكتور نظارت مي كنند.
ضيغمي تاكيد كرد: بخش نخست جريان اطلاعات تامين و توليد به صورت مستمر و دقيق روزانه دريافت و تحليل كار كارشناسي است و بعد از انعكاس اطلاعات تصميماتي در اين زمينه گرفته مي شود. و بعد از مرحله اطلاعات حلقه سوم و چهارم يعني جريان توزيع و نظارت انجام مي گيرد كه اين حلقه ها بصورت پيوسته فعاليت خودش را انجام مي دهند و تمام بخش هاي مختلف تامين و توزيع بصورت مستمر در جلسات هفتگي در سطوح استاني ، وزارتخانه و ملي مراتبا اطلاعات را مبادله و تصميمات اتخاذ مي كنند.
* با افراد سود جو كه از آب گل آلود ماهي مي گيرند و گرانفروشي مي كنند، بر خورد مي شود
وي افزود: در بخش نخست بهترين راهكار مخابره اطلاعات دقيق و سريع از وضيعت بازار براي جلوگيري از امكان ايجاد اخلال است و موضوع ديگر گران بودن كالاها ست كه بايد قيمت كالاها در سطح كشور روزانه نظارت و كنترل شود و نتايج آن به دستگاههاي ذيربط منعكس شود.
معاون توسعه بازرگاني داخلي وزارت صنعت، معدن و تجارت با بيان اينكه هر روز در استان ها گزارش عملكرد روزانه اطلاعات ارائه مي شود گفت: اطلاعات دريافتي نظارت بر تنظيم بازار در جلسات شوراي استاني و بخش هاي غير دولتي و تعاوني ها و اصناف و اتحاديه ها مورد بررسي و ارزيابي قرار مي گيرد.و تصميمات نهايي به استانداري ها و معاونان اعلام مي شود. و باز هم امكان تخلف و سودجويي و تخطي افراد وجود دارد و افرادي كه قصد فعاليت داشته باشند بازرسان و ناظران سازمان حمايت از مصرف كنندگان و توليد كنندگان ، شبكه مديريت اصناف و تعزيرات با يك تعاملي نزديك كار نظارت دقيق را انجام مي دهند.
وي با تاكيد براينكه اهرمهاي نظارتي بازوان پرتوان سازمان هستند گفت: برخورد با تخلفات بدون ترديد نياز به پشتوانه قوي و نيروي كافي شبكه رسيدگي دارد در تمام مراحل مهم هميشه جايي كه مردم خودشان در صحنه حضور داشتند بهترين نتيجه را گرفتيم در همين حال بازرسان شبكه صنفي حمايت از مصرف كنندگان هستند كه نيازمند انعكاس اطلاعات از مردم است.
ضيغمي اظهار داشت: شبكه نظارت به صورت مستقيم اعمال وظيفه مي كند بازرسان و تعزيرات با انجام گشت هاي نظارتي بطور مشترك كار بازرسي را انجام مي دهند. امسال خوشبختانه شبكه نظارت مردمي گسترده با ايجاد انجمن هاي حقوق مصرف كننده تشكيل شده و از نيمه دوم امسال در سطح كشور كار نظارت و كنترل را برعهده دارد.
برنامه تعزيرات براي برخورد با متخلفان؟
علي مژدهي پور رئيس سازمان تعزيرات كشور افزود: با توج به اينكه يك نوسانات در بازار سكه و ارز بوجود آمده و برخي افراد سودجو فضاي ايجاد شده برآمدند و قيمت برخي كالاها را افزايش دادند كه اين افزايش محمل قانوني نداشته و در پايان سال و نزديكي به نوروز حجم تقاضاي مردم براي خريد بالا مي رود علي رغم تمام تدابيري كه صنعت، معدن و تجارت واصناف براي خريد عموم در نظر گرفتند متاسفانه برخي درصدد افزايش قيمت كالاهاي خود برآمدند.و طبيعتا دستگاههاي متولي تدابيري بينديشند.
* چه راهكارهايي براي كنترل بازار و برخورد با سودجويان داريد؟
وي گفت: در اين راستا امسال سعي كرديم با يك برنامه ريزي حساب شده و با همكاري ساير دستگاههاي متولي امر بازار را در وقت اداري روزانه كار به پرونده ها رسيدگي و خارج از وقت اداري بصورت گشت هاي مشترك سيار بازرسي و بازرسان حقوق مصرف كنندگان و مجامع عمومي صنفي در سطح بازار تا جايي كه بازار كشش دارد و مردم به خريد مي پردازند نظارت كرده و در محل با متخلفان برخورد، رسيدگي و حكم صادر مي شود.
مژدهي پور اضافه كرد: متولي حضور بازرس سازمان حقوق مصرف كنندگان و حمايت كنندگان است و مجامع امور صنفي عملا وظيفه رسيدگي پرونده ها را برعهده دارد و حضور گشت هاي مشترك سيار بازرسي سبب مي شود مردم از نزديك برخوردها را مشاهده كرده و گزارش دهند.
رئيس سازمان تعزيرات كشور خاطر نشان كرد: از ابتداي امسال در طول اين 10 ماه اخير 287 هزار گشت مشترك داشتيم ماحصل آن 100 هزار پرونده بوده و در آذر ماه گشت سيار12 هزار و در دي ماه به 37 هزار و 459 مورد رسيده است در واقع 3برابر نسبت به آذر ماه افزايش داشته اين فعاليت ها عملا نشان مي دهد ناظران هم بازار ر ا رصد مي كردند و نيز نظارت وافي و كامل بر بازار داشتند.
* تعامل شما با اصناف در تعزيرات حكومتي چگونه است؟
ضيغمي تاكيد كرد: فعاليتي كه تعزيرات انجام مي دهند تكميل كننده شبكه بازرسي است يكي از برنامه هاي ويژه طرح ويژه نظارتي ايام پايان سال تشديد كنترل شبكه بازرسي با سازمان حمايت از مصرف كنندگان و اصناف است بطوري كه اگر حلقه نظارتي هماهنگي لازم را نداشته باشد پرونده هايي تشكيل مي شود بي نتيجه مي ماند و يا اثر بخشي لازم را نخواهد داشت.
وي يادآور شد: براي جلوگيري از افزايش تخلفات سازمان حمايت از مصرف كننده و شبكه اصناف جلسات هماهنگ هفتگي را بصورت گسترده براي ساماندهي بازار برگزار و عملكرد خودشان را گزارش مي دهند.
معاون توسعه بازرگاني داخلي وزارت صنعت، معدن و تجارت تاكيد كرد: تمام فعاليت هاي خودمان را با بخش اطلاع رساني و شبكه رسانه تكميل مي كنيم واقعا اگر اطلاع رساني مناسب صورت نگيرد ما از اقدامات خود آگاهي پيدا نمي كنيم و اين خلع اطلاعات، حضور افراد سودجو را بيشتر مي كند.
وي به موجوديت كالاها در بازار به مردم اطمينان دا د و گفت: در بخش كالاهاي اساسي مردم با توجه به تجارب ساليانه موجوديت كالا در سطح كشور كم نظير است با توجه به اقداماتي كه در مرحله اجراي قانون هدفمندساري يارانه ها افتاد بخش عمده اي از كالاها ذخيره و به صورت گردشي حفظ شده است. و اميدواريم خدماتي كه جامع توليدكننده و توزيع كننده و اصناف، فروشگاههاي زنجيره اي در كليه بخشهاي تامين و توزيع انجام مي دهند رضايت خاطر مردم را فراهم كنيم.
* نقش اصناف را در تنظيم بازار چطور ارزيابي مي كنيد؟
ضيغمي از اصناف به عنوان بازوان توليدكنندگان ياد كرد و گفت: در سال هاي گذشته يك روند روبه رشد بسيار بسيار مناسب از جنبه تاثير همكاري شاهد هستيم ما يك شبكه زنجيره اي سازماندهي شده قوي و منسجم در حوزه صنعتي، توليد و توزيع داريم اگر كار توليد و تامين به خوبي اتفاق بيفتد اما توزيع خوب صورت نگيرد منجر به اختلال رساني كالا به مردم مي شود. و اتحاديه هاي صنفي و مجامع صنفي يك همكاري بي بديل مردم دارد .
وي اضافه كرد: فعاليت هاي اصلي ما را در ايام مختلف سال از جمله راه اندازي نمايشگاههاي عرضه مستقيم و فوق العاده توسط خود اصناف انجام مي گيرد و ما نقش هماهنگ كننده و ناظر را داريم. سياست محوري سازمان صنعت، معدن و تجارت واگذاري قيمت ها به بخش اصناف بطور منطقي و واقعي است و تعيين قيمت ها توسط بخش خصوصي صورت مي گيرد و در حوزه دولت محدود كالاهاي قيمت گذاري مي شود و در اين بخش هر تصميمي اتخاذ شود با حضور و تعامل خود جامعه اصناف انجام مي گيرد.
* به نظر شما تنظيم بازار توسط اصناف چگونه انجام مي گيرد؟
قاسم نوده فراهاني رئيس شوراي اصناف كشور در ادامه افزود: در سال 91 تنظيم بازار به خود اصناف مطابق با اصل 44 قانون اساسي واگذار مي شود بنابراين در حال حاضر ما در جلسات تنظيم بازار سازمان تجارت شركت مي كنيم اگر اصناف كل كشور آمادگي را اعلام كنند از سال آينده تعيين قيمت به اين بخش واگذار مي شود.
وي تصريح كرد: تنظيم بازار با همكاري وزارت صنعت، معدن و تجارت و اصناف، گروهها و ارگان ها و دست اندركاران جهادكشاورزي و پشتيباني دام شكل مي گيرد و كار اصناف برگزاري نمايشگاه ها است امسال به دليل اينكه طبق برنامه سال هاي گذشته عرضه و تقاضا كالاها در اسفند ماه تغييراتي پيدا كرده و از طرفي براي تنظيم بازار با همكاري وزارت بازرگاتي و جهاد كشاورزي در 400 نقطه كشور عرضه مستقيم كالا داريم.
نوده فراهاني خاطر نشان كرد: اين كالاها از اسفند ماه و ايام نوروز عرضه مي شود و مردم به هيچ وجه نگران نباشند كالا به اندازه كافي داريم بايد از نظر قيمت و كنترل مديريت شود تا كسي سودجويي نكند .
رئيس شوراي اصناف كشور يادآور شد: امسال در 7 نقطه شهر تهران مركز عرضه مستقيم كالا داريم كه از 25 بهمن ماه تا 5 اسفند ارائه خدمات مي دهند و اين مناطق عبارتند از مصلي براي مواد غذايي، پارك ارم، سازمان گوشت تهران پارس، فرهنگسراي نياوران، فرهنگسراي خاوران ، ورزشگاه تختي و پارك ولايت است كه در اين مراكز اجناس با 10 تا 30 درصد تخفيف به فروش مي رسد.
وي اظهار داشت: در قانون نظام صنفي ارائه فاكتور و زدن برچسب برروي كالا الزامي است و هر واحد صنفي برچسب و فاكتور نداشته باشد مطابق قانون برخورد مي شود و از مردم خواست در صورت مشاهده با تماس بگيرند و گزارش دهند.
* تعامل شما چقدر با اصناف استوار و محكم است ؟
ضيغمي تصريح كرد: در واقع كليه تصميمات همه به صورت مشترك اتخاذ مي شود و در مورد تنظيم بازار كارگروه كنترل بازار بالاترين مرجع است طي دو ماه گذشته دو مصوبه براي تنظيم بازار و واگذاري قيمت به حوزه صنفي كشور داشتيم و به تصويب مجلس شوراي اسلامي رسيده سياستمداران كشور حركت و رويكرد تعامل با نظام صنفي كشور دارند اگر هماهنگي نباشد خودش را در سطح بازار نشان مي دهدو در كليه تصميمات با همديگر متحد هستيم. چرا كه حوزه توليد و عرضه توسط خود اصناف صورت مي گيرد.
* آيا كالا ها موقع حمل و نقل و توزيع به شهرهاي مختلف هزينه متفاوتي دارند ؟
وي گفت: بخش قابل توجهي از كالاهاي بهداشتي و غذايي از يك شبكه منسجم به نام شركت هاي پخش استفاده مي كنيم هزينه حمل و نقل در شهرهاي مختلف در شبكه توزيع يكنواخت است و كليه كالاها از شبكه پخش توزيع و با قيمت واحد توزيع مي شود كه اين شبكه ها يا خود به واحدهاي توليدي هستند يا به شركت هاي مستقل متصل اند.
وي خاطر نشان كرد: 70 درصد مواد غذايي و 80 درصد مواد بهداشتي و دارويي بوسيله شركت هاي پخش توزيع مي شود.
گزارش از حبيبه رحيميان

چهارشنبه|ا|12|ا|بهمن|ا|1390





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران جوان]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 278]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن