واضح آرشیو وب فارسی:فارس: استاندار كردستان: خدمات 30 ساله نظام، عدالت اجتماعي را اجرايي كرد
خبرگزاري فارس: استاندار كردستان گفت: خدمات 30 ساله انقلاب اسلامي شرايط اجراي عدالت اجتماعي و حفظ كرامت انساني را فراهم كرده است.
اسماعيل نجار امروز در گفتگو با خبرنگار فارس در سنندج اظهار داشت: در دهه فجر، اسلام تولدي دوباره يافت از اين رو اين دهه در تاريخ ايران نقطهاي تعيين كننده و بيمانند به شمار ميرود.
وي طرد كامل استعمار، جلوگيري از نفوذ اجانب و تنظيم سياست خارجي كشور بر اساس معيارهاي اسلامي را مهمترين آرمانهاي سياسي انقلاب اسلامي ذكر كرد و گفت: با پيروزي انقلاب اسلامي، آگاهي و بينش سياسي مردم تقويت و گسترش يافت.
وي وقوع انقلاب اسلامي ايران را يكي از حوادث منحصر به فرد تاريخ سياسي در جهان خواند و افزود: انقلاب اسلامي بيش از آنكه يك تغيير سياسي بنيادين محسوب شود، سبب توليد مفاهيم نويني در عرصه سياست و اجتماع در ايران شد كه اين مفاهم در ساير انقلابهاي سياسي جهان وجود ندارد.
نجار با اعلام اينكه خدمات 30 ساله انقلاب اسلامي شرايط اجراي عدالت اجتماعي و حفظ كرامت انساني را فراهم كرده است، بزرگترين افتخار در طول انقلاب اسلامي، حمايت از مظلومان جهان است كه بايد اين رسالت مهم با هوشياري و بيداري امت اسلامي تقويت شود.
وي با تأكيد بر اينكه پيرزي انقلاب اسلامي ايران سبب بيداري ملتهاي مسلمان در جهان شده است، افزود: حفظ و صيانت از كرامت انساني در دو حوزه داخل و خارج كشور يكي از ارزندهترين خدمات در كارنامه 30 ساله نظام جمهوري اسلامي است، استاندار كردستان با اشاره به آرمانها و دستاوردهاي پيروزي انقلاب اسلامي گفت: در بدو پيروزي انقلاب اسلامي نرخ با سوادي در مناطق شهري استان كردستان 26 درصد بود اما امروز در كارنامه درخشان 30 ساله نظام جمهوري اسلامي اين رقم به 80 درصد افزايش يافته است.
وي توسعه زير ساختهاي فرهنگي به ويژه در حوزه تعليم و تعلم را جزو اساسيترين دستاوردهاي انقلاب خواند و گفت: در حال حاضر نرخ باسوادي در سطح روستاهاي استان به حدي گشترش يافته كه در سفر هر مسئولي به روستا چند درخواست اشتغال از سوي دانشآموختگان ساكن در روستاها مطرح و ارائه ميشود.
نجار با اشاره به توسعه و تجهيز مراكز دانشگاهي در استان افزود: قبل از پيروزي انقلاب اسلامي 360 دانشجو در يك دانشكده وابسته به دانشگاه رازي كرمانشاه در رشته تربيت دبيري تحصيل ميكردند در حالي كه امروز تنها در دانشگاه كردستان 7 هزار و 500 دانشجو مشغول تحصيل هستند.
وي آمار دانشجويان كل استان را 42 هزار دانشجو در 240 رشته تخصصي و غيرتخصصي اعلام كرد و افزود: هر ساله ستارههاي جوان كردستان با كسب رتبههاي تك رقمي و دو رقمي در ماراتن كنكور سراسري ميدرخشند كه اين نشان از توجه نظام جمهوري اسلامي به توسعه علم و دانش در اين منطقه است.
استاندار كردستان گفت: امروزه نقش توسعه ارتباطات در جامعه بشري بر كسي پوشيده نيست و هيچ فردي نميتواند منكر خدمات صادقانه نظام اسلامي در اين حوزه در استان كردستان باشد.
نجار خاطرنشان كرد: بررسيها نشان ميدهد قبل از استقرار نظام اسلامي و سرنگوني رژيم پهلوي تنها سه روستا در استان داراي دفتر مخابراتي بود اما امروز يكهزار و 750 روستا از خدمات ارتباطي برخوردار هستند.
وي آمار روستاهاي داراي تلفن ثابت را 800 روستا در استان اعلام كرد و گفت: بعضي از جوانان روستايي خواستار تقويت اينترنت در محيط روستا هستند كه اين نشان از رشد چشمگير شاخص توسعه ارتباطات در مناطق شهري و روستايي اين استان است.
استاندار كردستان همچنين به استعدادهاي بالقوه كشاورزي در استان اشاره كرد و اظهار داشت: استان كردستان از جمله استانهايي است كه به دليل وضعيت توپوگرافي و اقليمي، شرايط لازم براي سرمايه گذاريهايي در اين بخش صورت گرفته است.
نجار با اعلام اينكه كردستان با داشتن آب و هواي مناسب وجود آبهاي روان و زمينهاي حاصلخيز از مناطق عمده توليد محصولات كشاورزي در ايران است، افزود: اراضي كشاورزي اين استان يك ميليون و 110 هكتار است كه از اين ميزان 110 هزار هكتار آن آبي و مابقي به صورت ديم كشت ميشود.
وي اضافه كرد: با عنايت دولت نهم و اختصاص اعتبارات خوب به بخش كشاورزي امسال طرحهاي بسياري در ارتباط با بنگاههاي كوچك و زودبازده به بانكهاي عامل معرفي شده كه سبب توسعه همه جانبه اين بخش ميشود.
استاندار كردستان اذعان داشت: اين استان با دارا بودن 3 هزار چشمه وجود آب، آب و هوايي معتدل و خاك مناسب از استعداد بسيار خوبي بر خوردار است كه بايد با جذب اعتبارات و برنامهريزي مناسب موجبات پيشرفت و توسعه بخش كشاورزي را فراهم كنيم.
نجار از سرمايهگذاري شركت توسعه سرمايهگذاري بانك كشاورزي در مورد احداث هفت مجتمع گاو شيري در استان خبر داد و گفت: براي احداث اين مجتمعها 240 ميليارد ريال از محل تسهيلات بنگاههاي اقتصادي بانك كشاورزي سرمايهگذاري شده است.
استاندار كردستان با اشاره به ظرفيتهاي بالقوه بخش صنعت و معدن در استان نيز گفت: به بركت پيروزي انقلاب اسلامي بخش زيادي از موانع بر سر راه صنعت و معدن كه ناشي از سياستهاي استبدادي و وابسته در رژيم طاغوت و خصومت مستكبران در دوران بعد از انقلاب بود حذف شد و در حال حاضر چرخ توسعه اين بخش شتاب بيشتري گرفته است.
نجار يادآوري كرد: در اين استان پيش از انقلاب فقط تعدادي كارگاه بلوكزني و 13 موافقتنامه اصولي در بخش صنعت با سرمايه 45 ميليون ريال وجود داشت.
وي افزود: در حال حاضر اين رقم به 2 هزار و 820 جواز تأسيس با 40 ميليارد و 990 ميليون ريال سرمايهگذاري رسيده است.
استاندار كردستان افراد شاغل در بخش صنعت و معدن قبل از انقلاب در استان را 68 نفر ذكر كرد و گفت: هماكنون بيش از 77 هزار و 500 نفر در اين بخش مهم اقتصادي اشتغال دارند.
نجار پروانه بهرهبرداري بخش صنعت را قبل از انقلاب 13 مورد با سرمايه گذاري بيش از 39 ميليون ريال و اشتغالزايي 55 نفر عنوان كرد و گفت: امروز به بركت انقلاب اسلامي 760 پروانه بهرهبرداري با 2 هزار و 500 ميليارد ريال سرمايهگذاري و اشتغال 14 هزار نفر صادر شده است.
وي تعداد معادن موجود در استان را قبل از انقلاب، دو معدن با استخراج 201 هزار تن و اشتغال 25 نفر عنوان كرد و افزود: در حال حاضر 185 معدن در استان با بيش از 5 ميليون تن استخراج و اشتغال 2 هزار نفر فعال است.
استاندار كرستان توسعه و آسفالت راههاي فرعي و اصلي استان را از مهمترين شاخصهاي توسعه بعد از پيروزي انقلاب اسلامي خواند و گفت: قبل از انقلاب كمتر از 50 كيلومتر از راههاي روستايي استان آسفالت بود در حالي كه امروز به بركت توجه ويژه نظام اسلامي به روستاييان اين ميزان به بيش از يكهزار و 470 كيلومتر رسيده است.
نجار با اشاره به آسفالت يكهزار و 775 كيلومتر از راههاي فرعي و اصلي استان افزود: از مجموع راههاي آسفالته استان بيش از 320 كيلومتر در حوزه راه اصلي قرار دارد.
وي نصب روشنايي 60 كيلومتر از تونلها و گردنههاي استان و ايجاد 60 كيلومتر باند سبقت در راههاي فرعي و اصلي را از ديگر خدمات دولت در استان ذكر و تصريح كرد: بررسيها نشان ميدهد قبل از پيروزي انقلاب حتي يك كيلومتر از راههاي استان به سيستم روشنايي و باند سبقت مجهز نبود.
انتهاي پيام/ل10
چهارشنبه|ا|16|ا|بهمن|ا|1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 175]