واضح آرشیو وب فارسی:مردم سالاری: تجليل از حسين پرتوي عكاس تاثيرگذار انقلاب
گروه فرهنگ: سي سال از آن روزگار مي گذرد. از روزي كه صداي شاتل دوربين حسين پرتوي در گوش لحظه ها، صداي جاودانگي را زمزمه كرد.
آن روز رژه معروف همافران در حضور امام خميني(ره) زماني كه هنوز پيروزي انقلاب در تاريخ ثبت نشده در دوربين حسين پرتوي ثبت مي شود.
و امروز كه بعد از گذشت سي سال از آن روزگار بازي سرنوشت عكاس تواناي انقلاب را اسير بستر بيماري كرد، با زنده شدن نام انقلاب، نام حسين پرتوي هم زنده مي شود. تجليل از اين عكاس شايسته در نهادهاي مختلف گواه اين مدعاست.
حسين پرتوي در مراسم افتتاميه جشنواره عكس «ما مي توانيم» تقدير شد.
به گزارش فارس، مراسم افتتاحيه دومين جشنواره عكس «ما مي توانيم» با تقدير از حسين پرتوي و رونمايي از دو كتاب عكس همزمان با ايام خجسته دهه فجر به همت خانه عكاسان ايران در محل تماشاخانه مهر حوزه هنري برگزار شد.
در اين مراسم، سيد مهدي خاموشي، رييس سازمان تبليغات اسلامي با ابراز علاقه به هنرعكاسي، گفت: من خودم عكاس انقلاب هستم و هنوز تعدادي ازعكس هاي آن دوران را دارم و معتقدم عكاسي جزو معدود هنرهايي است كه مفاهيم حسي و پيامش را بلاواسطه منتقل مي كند و نياز چنداني به تاويل و توجيه ندارد.
رييس سازمان تبليغات اسلامي همچنين با تجليل از عبدالحسين پرتوي، عكاس مطرح انقلاب، گفت: اگر نبود عكاسي كه واقعه بيعت همافران را با امام راحل (ره) ثبت كند آيندگان از ديدن اين سند تاريخي محروم مي شدند.
وي همچنين تاكيد كرد: با زبان عكس تمام دوران انقلاب قابل ثبت است و ما مي توانيم توانمندي هاي فعلي جمهوري اسلامي را در همه عرصه ها به ثبت برسانيم.
حسن بنيانيان، رييس حوزه هنري نيزدر اين مراسم با ابراز اظهار خرسندي از برگزاري اين مراسم و همچنين تقدير از هنرمندان عكاس شركت كننده در دومين جشنواره عكس ما مي توانيم، گفت: به دنبال اين بوديم كه دوربين هنرمندان، تلاش ها و موفقيت هاي مردم ايران را به تصوير بكشد، چون تا انسان هاي كوشا و متعهد معرفي نشوند كشور پيشرفت نمي كند.
وي خطاب به هنرمندان عكاس حاضر در مراسم، اظهار كرد: ما همچنان منتظر دريافت تصاوير خلاقانه شما از انسان متعهد ايراني، براي انعكاس به جهانيان، هستيم.
در اين مراسم از عبدالحسين پرتوي، عكاس پيشكسوت و خالق اثر به ياد ماندني بيعت همافران ارتش با امام راحل (ره) در سال 57 تجليل شد و فرزند وي به نيابت از پدر، كه در بستر بيماري است، لوح تقدير براي يك عمر تلاش در عرصه هنر عكاسي را دريافت كرد.
در بخش ديگري از اين مراسم با حضور مسوولان و پيشكسوتان عكاسي از دو كتاب عكس كه به همت خانه عكاسان ايران توليد شده است رونمايي شد.
كتاب نخست «صنعت وهنر ايراني» بود كه به تصاوير توانمندي هاي صنعتي در ميدان گازي پارس جنوبي (عسلويه) اختصاص داشت و دومين كتاب نيز با عنوان «آينه هاي از ايران» بود كه در آن هنرمندان عكاس سه موضوع تاريخ انقلاب، مناظر طبيعي و ايران امروز را از دريچه نگاه خود به تصوير كشيده اند.
در بخش پاياني اين مراسم آرا هيات داوران جشنواره عكس ما مي توانيم به اين شرح اعلام و از برگزيدگان تقدير شد: مقام سوم: جاويد نيك پور، مقام دوم: دانيال زيرك و مقام اول: اسماعيل داوري.
نمايشگاه آثار منتخب مدت ده روز در محل نمايشگاه خانه عكاسان ايران واقع در حوزه هنري تقاطع حافظ و سميه در معرض ديد علاقمندان قرار دارد.
دوشنبه|ا|21|ا|بهمن|ا|1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مردم سالاری]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 301]