واضح آرشیو وب فارسی:کيهان: انتخابات؛ فرصت يا چالش
مصطفي انصافي
غرب و در رأس آن ايالات شكست خورده، چه قبل و چه بعد از پيروزي انقلاب شكوهمند اسلامي از در دشمني و تخاصم با ملت ايران وارد شده و در راه ضربه زدن به حكومت جمهوري اسلامي ايران از هيچ ترفند و روشي كوتاهي ننموده است، از تلاش براي حمله مستقيم نظامي، تحريك عراق و تحميل هشت سال جنگ به كشورمان تا ايجاد اختلاف بين اقوام مختلف ايراني و نفوذ در ميان مسئولين نظام و ايران هراسي و اسلام هراسي در بين كشورهاي منطقه اي و فرامنطقه اي. استكبار جهاني بعد از ناكام ماندن در همه توطئه ها و مشاهده پيروزي هاي چشمگير انقلاب اسلامي در صحنه جنگ و دفاع جانانه ملت غيور ايران و موفقيت هاي معجزه آسا در زمينه دانش هاي نوين غني سازي انرژي هسته اي و نانو تكنولوژي و بيوتكنولوژي و سلولهاي بنيادي و توليد داروهاي نو تركيب، به بهانه هاي مختلف تلاش كرد تا با بستن تحريم ها و صدور قطعنامه هاي مختلف از طريق شوراي امنيت جلوي پيشرفت هاي علمي و صنعتي ايران را بگيرد و ناكارآمدي نظام مردم سالاري ديني را نشان دهد و از الگو شدن نظام اسلامي در بين ملل منطقه جلوگيري نمايد ولي به فضل الهي و همت و تلاش و اتحاد ملت و مسئولين نظام همه توطئه ها نقش بر آب شده و نظام اسلامي ما نسبت به سال هاي اوليه نه تنها ضعيف نشده بلكه از همه نظر شكوفاتر گشته است و با انرژي مضاعفي به سوي قله هاي پيشرفت و تعالي در حركت است.
امروزه ما شاهد زوال ليبرال دموكراسي در غرب هستيم جنبش فراگير موسوم به جنبش ضد وال استريت و نهضت ضد سرمايه داري در غرب ناقوس نزول و افول اين نظام مغرور و متكبر را به صدا درآورده و هر روز شاهد خشم رو به افزايش مردمان كشورهاي غربي نسبت به سياست هاي دولتمردانشان كه تماماً در جهت حفظ منافع قشر سرمايه دار عمل
مي نمايند، مي باشيم. اكنون پس از گذشت چندين سال از قشون كشي بي نتيجه و پر هزينه ايالات شكست خورده به خاك عراق مي گذرد، اين كشور و متحدانش بدون آن كه ذره اي به اهداف واهي خود برسند، ناچار به ترك اين ديار گشته. حضور غرب در منطقه نه تنها براي آنها نفوذ بيشتر را به دنبال نداشت بلكه با بروز بيداري اسلامي در كشورهاي عربي معلوم شد تحولات منطقه اصلاً به سود غرب حركت نمي كند بلكه اوضاع معكوس اهداف غرب در منطقه مي باشد. در كل اوضاع به لطف خداوند سبحان به نفع نظام جمهوري اسلامي پيش مي رود. اما يكي از بزرگ ترين اشتباهات براي ملت و مسئولين كشورما اين است كه احساس كنند در اين ايام كه غرب درگير اوضاع نابسامان خود مي باشد، مي توان آسوده زيست، ولي با اندكي تأمل و رصد اوضاع و نحوه آرايش سياستگذاري غرب به وضوح مشاهده خواهيم كرد كه دشمن همواره در كمين نشسته و مترصد فرصتي براي ضربه زدن مي باشد. يكي از اين فرصت ها كه در صورت غفلت ممكن است بدل به تهديد گردد، انتخابات است كه به واسطه در پيش رو داشتن يكي ديگر از اين برگ هاي زرين تاريخ انقلاب اسلامي يعني انتخابات مجلس شوراي اسلامي، بايد نسبت به آن هوشياري خود را حفظ نماييم.
بنا به فرمايش رهبرمعظم انقلاب، انتخابات يكي از شاخصه هاي بارز امنيت در يك كشور است اما گاهي توسط دشمن به يك فرصت براي ايجاد ناامني تبديل مي شود. به عنوان يك اهرم فشار و يك عمل ضد امنيتي به كار مي رود همچنان كه در انتخابات رياست جمهوري سال 88 با آن حضور گسترده مردمي در پاي صندوق هاي رأي، كه مشاركتي بي سابقه در كل دنيا بود، دشمن اين حربه مهم در انسجام ملي و اعتماد حداكثري مردم به نظام اسلامي را با كمك عوامل داخلي و خارجي و تبليغات وسيع رسانه اي در جهان به يك چالش ضد امنيتي بزرگ و خطرناك تبديل كرد كه فقط با عنايات حضرت ولي عصر (عج) و درايت و رهبري پيامبر گونه مقام معظم رهبري و حضور گسترده مردم در صحنه، ماهيت واقعي فتنه گران مشخص شد و قادر به دفع آن شديم.
كشور و نظام اسلامي ما در حال آماده شدن براي انتخابات مجلس شوراي اسلامي است ولي همان طور كه وزير محترم اطلاعات بيان داشته دشمن به طور جدي در سوداي به كار گرفتن عوامل فتنه سبز در انتخابات مجلس شوراي اسلامي است البته اين بار جرياني ديگر موسوم به جريان انحرافي نيز دست در دست آنها داده و هر روز به بهانه اي سعي در انحراف افكار عمومي و مسئولين از مسائل اصلي به مسائل حاشيه اي دارند. در اين ميان وظيفه همه افراد و گروههاي انقلابي هوشياري و حفظ اتحاد و انسجام در مقابل توطئه هاي تفرقه افكنانه دشمنان اسلام و انقلاب مي باشد تا بار ديگر با سعه صدر و با حفظ اصول و ارزشها و كنار گذاشتن خواسته هاي شخصي و گروهي و حزبي و اتحاد حول اصول مشترك كه بر طبق منشور اعلامي اصول گرايان عبارت است از، اسلام و ارزشهاي انقلاب و پيروي از خط امام خميني (ره) و رهنمودهاي رهبر فرزانه انقلاب حضرت آيت الله خامنه اي مي باشد، از تفرقه پرهيز نموده و فرصت سوء استفاده دشمنان داخلي و فتنه گران و منحرفين داخلي را از آنها بگيرد. بعضي از صاحب نظران عرصه سياست بر اين باورند كه آمريكايي ها همچنان تمايل دارند با اصلاح طلبان رابطه داشته باشند تا بتوانند از ميان آنها غائله اي ديگر و مشابه به فتنه 88 را به وجود بياورند. ولي تئوري انگليسي ها اين گونه نيست، آنها به اين نتيجه رسيده اند كه كار فتنه سبز ديگر تمام است و بايد بر روي جريان تازه اي سرمايه گذاري كرد. البته هم انگليسي ها و هم آمريكايي ها بر آن هستند كه در صورت امكان از ظرفيت هر دو جريان سبز و انحرافي براي ضربه زدن به نظام اسلامي سود بجويند، چنانكه اين دوجريان ضد نظام با هم تعاملات و ديدار هاي نيز داشته اند و بر سر اهداف بلند مدت خود كه همانا عبور از نظام جمهوري اسلامي و نهاد ولايت فقيه مي باشد، اشتراكاتي نيز دارند. وزير اطلاعات در اين مورد تصريح مي دارد كه، از نگاه اين جريان ها، به دست گرفتن كرسي رياست جمهوري و كرسي هاي مجلس شوراي اسلامي تنها راه تغيير نظام است؛ مدتي است كه با روش هاي گوناگون جذب مردم در حال شكل گيري است. حجت الاسلام مصلحي در مورد راهبردهاي دشمنان نظام اسلامي بر اين عقيده است كه، دشمنان در روياروي با نظام، دو استراتژي را دنبال مي كنند؛ استراتژي اول خود دو شاخه دارد؛ يكي، تهاجم به ارزش هاي اسلامي و هويت ديني مردمان است و دومي، تحريم هاي اقتصادي و سياسي مي باشد. استراتژي دوم؛ مبارزه با نظام آن هم با استفاده از ابزارهاي نرم و سخت از جمله استحاله فرهنگي در بين تفكرات گوناگون جامعه است كه از طريق برنامه شبكه هاي ماهواره اي صورت مي گيرد. وي همچنين به راهبرد جريان هاي فتنه گر و انحرافي نيز اشاره مي كند و بيان مي دارند كه، مظلوم نمايي، بزرگ نمايي مشكلات مردم، ايجاد هراس در بين توده هاي مردم، اتخاذ سياست تساهل و تسامح، علاقه مندي جدي در خصوص رابطه با آمريكا، جذب نخبگان با گفتمان اصلاح طلبانه، تاكيد بر ملي گرايي افراطي، تاكيد بر شبه مدرنيسم، تاكيد بر ناكارآمدي اسلام ، تزريق احساس بي معنايي سياسي، ايجاد حس
بي اعتمادي به حاكميت، بهره گيري از مواضع دو پهلو و تهي كردن ذهن نسل جديد از انديشه هاي حضرت امام (ره) و مقام معظم رهبري مي باشد.
صرف نظر از آفت هاي اين دو جريان فتنه و انحرافي، چيزي كه بديهي به نظر مي رسد اين است كه به وجود آمدن درگيري هاي و اختلافات ميان تشكل هاي سياسي در اين ايام مي تواند كمك زيادي به بهره برداري دشمنان خارجي و داخلي بنمايد. رهبرمعظم انقلاب در خطبه هاي عيد فطر در رابطه با اين مسئله فرمودند، امروز ما به چند چيز احتياج داريم، اول اتحاد و همدلي ميان مردم با يكديگر، و ميان مردم با مسئولين، و ميان مسئولين با يكديگر. اين نياز بزرگ كشور است. امروز دنيا دارد يك بخش مهمي از تاريخ خود را مي گذراند. ما بايد در اين فصل، در اين بخش، در اين مقطع، خيلي به هوش باشيم، خيلي مراقب باشيم؛ بفهميم چه كار مي كنيم. اگر در بين خودمان كدورت ها و بد دلي ها و بد جنسي ها و ناسازگاري ها وجود داشته باشد، چه در بين آحاد مردم، و چه بين مسئولين و مردم، نخواهيم توانست به اين وظائف بزرگي كه امروز متوجه به ماست، عمل كنيم. اين يك توصيه ي مهم است، يك ضرورت اصلي است.
تنها با عنايت به رهنمودهاي مقام معظم رهبري مي توانيم از انتخابات پيش روي مجلس شوراي اسلامي به سلامت عبور كنيم و از انتخابات به عنوان يك نعمت الهي حفاظت كنيم. از اين رو ما در اين روزها بيش از هر چيز ديگري به هوشياري و آگاهي نياز منديم و بايد اين آگاهي را نيز به ديگران انتقال دهيم. انتخابات تجلي استقلال ملي ما ايرانيان است و نماد آزادي كه توأم با احساس مسئوليت مي باشد، فقط كافي ست تا مولفه بصيرت را به بينشمان در انتخاب كانديدا ها بيفزاييم تا هم دشمنان خارجي و هم فتنه گران و نيز منحرفين داخلي را نا اميد تر از قبل كنيم.
سه|ا|شنبه|ا|27|ا|دي|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: کيهان]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 266]