واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: معاون شهردار تهران: افق حمل و نقل عمومي پايتخت روشن است
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: اجتماعي - شهري
معاون ترافيك شهرداري تهران با تاكيد بر ضرورت ارتقاي سطح كيفي حمل و نقل عمومي، از شروع حركت رو به جلوي مديريت شهري در جهت بهبود كيفيت حمل و نقل شهري پايتخت خبر داد.
به گزارش ايسنا، مهندس سيد جعفر تشكري هاشمي در گفتوگو با شبكه جهاني PRESS TV افزود: به عنوان نمونه در سيستم ريلي، در حالي كه در 20 سال گذشته به طور متوسطط هر سال تنها 5/2 كيلومتر متروي درون شهري و 2 كيلومتر متروي حومهاي در تهران ساخته شده است امسال به تنهايي 15 كيلومتر مترو در داخل شهر احداث شده و براي ساخت 22 كيلومتر متروي درون شهري در سال آينده نيز برنامه ريزي كردهايم.
وي آغاز حركت اتوبوسراني از سيستم سنتي و قديمي به سيستمي مدرن و كارآمد را از ديگر اقدامات مديريت شهري برشمرد و اظهار كرد: راه اندازي خطوط اتوبوسهاي تندرو (BRT) يكي از مدلهاي بهبود حمل و نقل عمومي است كه حدود 5/2 برابر خطوط معمولي اتوبوسراني كارآيي دارد.
معاون شهردار تهران با ابراز اميدواري از اينكه اقدامات و فعاليتهاي جاري و برنامههاي آتي وضعيت قابل قبولي را براي تهران رقم بزند، اضافه كرد: وقتي به آينده نگاه ميكنيم، افق حمل و نقل عمومي پايتخت را روشن ميبينيم.
مهندس تشكري هاشمي اين نكته مهم كه حمل و نقل شهري بايد به نقطهاي برسد كه شهرونداني كه وسيله نقليه شخصي دارند قانع و مجاب شوند تا از وسايل نقليه عمومي استفاده كنند را مورد تاكيد قرار داد و تصريح كرد: البته در اين رابطه عواملي مانند ارزان بودن قيمت سوخت براي خودروهاي شخصي را نيز نبايد از نظر دور داشت.
وي با اشاره به اين كه هم اكنون سفرهاي مترو از يك ميليون و 800 هزار سفر در روز فراتر رفته، خاطر نشان كرد: البته هدف گذاري ما روزانه 8 ميليون سفر است و در طرح جامع حمل و نقل و ترافيك تهران نيز پيش بيني كردهايم به تدريج تا سال 1404 سهم حمل و نقل عمومي از مجموع سفرهاي درون شهري به 75 درصد افزايش يابد.
معاون ترافيك شهردار تهران با بيان اينكه راه حل ترافيك تهران صرفا در ساخت بزرگراه و خيابان سازي خلاصه نميشود، اظهار كرد: البته تكميل شبكه معابر شهري در دستور كار مديريت شهري است، اما سمت و سوي نگاهمان و جهت گيري برنامههاي مان حداكثر استفاده از ظرفيتهاي موجود از طريق توسعه حمل و نقل عمومي است.
مهندس تشكري هاشمي مديريت واحد را موضوعي جدي در حل مسائل و مشكلات ترافيكي دانست و اضافه كرد: بايد تلاش كنيم تا همه دستگاههاي اجرايي از يك راهبرد و مدل واحد پيروي كنند و خوشبختانه بستر اين مهم در مركز كنترل ترافيك شهرداري تهران با توجه به تمركز كليه دستگاههاي دست اندركار در كنار هم فراهم شده است.
تشكريدر پايان توسعه يافتگي در سه بخش حمل و نقل عمومي،شبكه معابر و امكانات و تسهيلات ترافيكي و نيز فرهنگ ترافيك را از شاخصهاي توسعه ترافيكي برشمرد و گفت: در حمل و نقل عمومي كاستيهايي داريم كه با توسعه خطوط مترو و كيفي سازي خدمات اتوبوسراني با شتاب در حال نزديك شدن به استانداردهاي جهاني هستيم.
انتهاي پيام
جمعه|ا|25|ا|بهمن|ا|1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 177]