واضح آرشیو وب فارسی:موج: اجراي فراگير طرح ملي داناب در خراسان شمالي آغاز شدخبرگزاري موج -
۲۵ دي ۱۳۹۰ (۱۰:۴۴ق.ظ)
اجراي فراگير طرح ملي داناب در خراسان شمالي آغاز شد
خبرگزاري موج - اجراي طرح ملي دانش آموزي نجات آب موسوم به داناب پس از بررسي همه جانبه و همزمان با بازنگري در روش هاي اطلاع رساني معمول، به صورت فراگير در استان خراسان شمالي آغاز شد.
به گزارش خبرگزاري موج به نقل از روابط عمومي شركت آب منطقه اي خراسان شمالي، سخنگوي اين شركت هدف از اجراي اين طرح را تبيين چالش هاي منابع آب استان و ارائه راهكارهاي مديريت صحيح و عمومي اين منابع و جذب مشاركت و همكاري مردم از طريق اطلاع رساني و فرهنگ سازي براي دانش آموزان مقطع راهنمايي استان اعلام كرد.
"بابك بهادري" افزود: كليات اين طرح ملي پس از تدوين توسط دفتر روابط عمومي و امور بين الملل شركت مديريت منابع آب ايران، به تاييد وزارت نيرو رسيده و پاييز امسال به شركت هاي آب منطقه اي همه استان ها ابلاغ شده است.
وي تصريح كرد: به دليل اهميت و ضرورت اجراي طرح داناب، شركت آب منطقه اي خراسان شمالي مرداد ماه امسال، دوماه پيش از ابلاغ ملي طرح، راهكارهاي لازم براي اجراي موفق طرح در استان را بررسي و سپس دبيرخانه استاني طرح را تشكيل داد.
او گفت: اين طرح در سطح كلان توسط شركت مديريت منابع آب ايران راهبري مي شود و شركت هاي آب منطقه اي استان ها بنا به فراخور مسائل و مشكلات استاني منابع آب و روش هاي بومي اطلاع رساني و فرهنگ سازي، براي تبيين چالش ها و ارائه راهكارهاي رفع آن با همكاري آموزش و پرورش اقدام مي كنند.
وي خاطرنشان كرد: براساس شيوه نامه كلي طرح ملي داناب، دانش آموزان مقطع راهنمايي به دليل قرارگيري در سطح خاص آموزشي و روانشناختي به عنوان مخاطب اين طرح ملي انتخاب شده اند و با همكاري آموزش و پرورش، كل دانش آموزان مقطع راهنمايي استان در مجموع به شمار حدود 53 هزار نفر زير پوشش قرار خواهند گرفت.
سخنگوي شركت آب منطقه اي خراسان شمالي با تاكيد بر نقش و اهميت اطلاعرساني در فرهنگ سازي، اطلاعرساني به موقع، تبيين ظريف، دقيق و همگاني و توجه به نيازهاي مخاطب را از جمله مولفههاي موثر در بهبود فرهنگ مصرف آب كشاورزي، صنعت و شرب و بهداشت برشمرد و آن را مولفه بسيار مهم براي رفع چالشهاي مديريت توزيع آب عنوان كرد.
بهادري، چالش اصلي مديريت منابع آب اين استان را مصرف بي رويه و نادرست آب در بخش كشاورزي و برداشت غيرمجاز و بيش از حد از منابع آب زيرزميني و سطحي ذكر كرد و افزود: مصرف نادرست و شيوه هاي پرمصرف آبياري موجب افزايش تقاضاي آب و تهديد منابع آب زيرزميني استان شده است.
او گفت: به همين علت توسعه بهرهبرداري از منابع آب زيرزميني در هفت دشت از 11 دشت استان در سال هاي اخير ممنوع شده و منابع آب زيرزميني در سه مورد از اين دشتها در وضعيت بحراني قرار گرفته است.
به گفته او براي اجراي اين طرح در استان خراسان شمالي، حداقل 600 ميليون ريال مورد نياز است كه با حمايت جدي و پيگيري مدير عامل شركت آب منطقه اي خراسان شمالي از محل طرح تعادل بخشي و تغذيه مصنوعي منابع آب زيرزميني تامين اعتبار شده و مشاور استاني طرح نيز انتخاب شده است.
بهادري با اشاره به اهميت و حساسيت مراحل ارتباطي اين طرح، تاكيد كرد: در مرحله نخست بايد مسئله يابي و روش بومي موثر براي ارتباط با دانش آموزان شناسايي و سپس براي تنظيم نظام ارتباطي و مواد آموزشي اقدام شود.
او اعلام كرد: مركز پيامك طرح ملي داناب در استان خراسان شمالي راه اندازي شده و پايگاه اطلاع رساني آن براي شبكه جهاني وب در دست طراحي است.
يکشنبه|ا|25|ا|دي|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 706]