واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران جوان: دكتر جليلي از دريافت گواهينامه ISO 9001 و 2008 ISO توسط معاونت آموزشي دانشگاه خبر داد
معاونت آموزشي دانشگاه، با استاندارد سازي خدمات آموزشي خود، براي نخستين بار در كشور موفق به اخذ گواهينامه بين المللي ISO 9001 و 2008 ISO از كمپاني IQC در استراليا شد.
به گزارش باشگاه خبرنگاران ؛دكتر جليلي، معاون آموزشي دانشگاه ضمن تقدير از تلاش كاركنان حوزه ستادي معاونت آموزشي گفت: به حول و قوه الهي و با همت و تلاش درخور تحسين كاركنان حوزه ستادي معاونت آموزشي دانشگاه، پس از طي دوره هاي آموزشي و برگزاري نشست هاي متعدد در زمينه الزامات و استانداردهاي گواهينامه بين المللي ايزو در سيستم مديريت كيفيت، خوشبختانه شرايط لازم براي دريافت اين گواهينامه محقق شد و اين معاونت موفق به دريافت ISO 9001 و 2008 ISO شد.
وي با اشاره به مراحل دريافت اين گواهينامه افزود: معاونت آموزشي دانشگاه به منظور دريافت اين گواهينامه اقدام به برگزاري كارگاه آموزشي مستند سازي فرآيندها نمود و همچنين دوره هاي مختلف از قبيل TQM ، FUCOS PDCA، دوره كاربردي تعامل با مشتري و روشهاي برقراري ارتباط موثر، دوره استانداردهاي ISO و 5S را برگزار كرد. در ادامه نيز گزارش كاملي از پايش و ارزشيابي فرآيندهاي مستند شده در حوزه معاونت آموزشي در تمامي ادارات تابعه و انجام مميزي هاي داخلي و نهايي انجام شد.
معاون آموزشي دانشگاه هدف از اين فعاليت ها را شفاف و روان سازي فرآيندهاي مرتبط باخدمات آموزشي در سطح ستاد دانشگاه دانست و يادآور شد: انتظار مي رود با استمرار اين حركت، كيفيت خدمات آموزشي ارائه شده بهبود چشمگيري يابد.
دكتر جليلي از اعتبار 3 ساله اين گواهينامه خبر داد و خاطر نشان كرد: با تمهيدات به عمل آمده و هماهنگي با نماينده شركت صادر كننده گواهينامه و با توجه به آمادگي و ايجاد زير ساخت هاي لازم در رابطه با رسيدگي به امور مراجعين و رضايتمندي مشتريان مقرر شده است در آينده نزديك نسبت به دريافت گواهينامه ISO 10002 و ISO 10004 اقدام شود.
در ادامه دكتر بهنام يوسفي، مسئول كارگروه نوآوري مديريت در آموزش با اشاره به زير ساخت هاي مطلوب معاونت آموزشي دانشگاه گفت: معاونت آموزشي دانشگاه با تشكيل كارگروه نوآوري مديريت در آموزش، اقدام به آموزش گروهي 8 نفره كرد تا از اين پس خدمات معاونت آموزشي به صورت مستمر مورد پايش و مميزي داخلي قرار گيرد كه از اين تعداد 6 نفر در حال گذراندن دوره هاي سرمميزي هستند.
وي بر پيشرو بودن دانشگاه علوم پزشكي تهران در اين زمينه تاكيد كرد و افزود: اين دوره توسط شركت IQC برگزار شده و با اينكار معاونت آموزشي دانشگاه به عنوان شريك كمپاني IQC مطرح مي شود.
دكتر يوسفي هدف از تشكيل اين كارگروه را استاندارد سازي خدمات آموزشي خواند و گفت: معاونت آموزشي با ايجاد اين كارگروه، موفق به ايجاد نوآوري و تحول در ارائه خدمات شده به گونه اي كه توانستيم بخشي از خدمات آموزشي پر مخاطب را شناسايي كرده و با خلق راهكاري مناسب اقدام به ساماندهي آن و صرفه جويي در وقت و هزينه مخاطبان نماييم.
مسئول امور اجرايي معاونت آموزشي، از شناسايي 13 فرآيند عمده و تبديل آنها به صورت الكترونيك خبر داد و تصريح كرد: به عنوان مثال پس از بررسي هاي مختلف مشخص شد، ثبت نام دانشجويان بيشترين ميزان مراجعه به معاونت آموزشي را تشكيل مي دهد از اين رو با اينترنتي كردن ثبت نام از طريق سيستم يكپارچه ضمن كاهش ميزان مراجعه مستقيم به واحدها، يك ميلياردو 400 ميليون تومان براي دانشجويان شهرستاني براي يكسال صرفه جويي شد.
وي در پايان خاطر نشان كرد:ISO تنها يك مدرك نبوده بلكه به نوعي موجب نوآوري و تحول در سيستم ارائه خدمات آموزشي شده است./ع
چهارشنبه|ا|21|ا|دي|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران جوان]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 134]