واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: رييس سازمان نظام مهندسي كشاورزي و منابع طبيعي مازندران: وضعيت سرمايهگذاري كشاورزي در طرح تحول اقتصادي با سهم ارزش افزوده اين بخش سنخيت ندارد
خبرگزاري دانشجويان ايران - ساري
سرويس: شهرستانها
رييس سازمان نظام مهندسي كشاورزي و منابع طبيعي مازندران از وضعيت سرمايه گذاري ٤/٢ درصدي سهم كشاورزي در طرح تحول اقتصادي انتقاد كرد و گفت: اين وضعيت سرمايه گذاري با توجه به سهم ارزش افزوده اين بخش در توليد ناخالص ملي و تأكيد مسئولان كه كشاورزي محور خودكفايي است سنخيت ندارد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) منطقه مازندران، محمد اميني در مراسم تجليل از مهندسان برتر بخش كشاورزي استان كه در سازمان جهاد كشاورزي مازندران برگزار شد، افزود: سهم بخش كشاورزي كشور در ارزش افزوده توليد ناخالص ملي ٢/١٤ درصد است كه ٢٤ درصد اشتغال كشور را نيز عهده دار است .
وي با اشاره به اينكه بخش كشاورزي ٣٥ درصد صادرات غيرنفتي كشور را نيز به خود اختصاص داده است گفت: اين بخش ٩٠ درصد مواد اوليه غذايي را با ٤ ميليون و ٣٠٠ هزار بهرهبردار تأمين ميكند.
اميني به مطالعات بانك جهاني در خصوص عناصر توليد ثروت ملي اشاره كرد: سهم منابع انساني در اين عناصر ٦٤ درصد تعيين شده است كه خوشبختانه ايران با در اختيار داشتن بيش از ٢٠٠ هزار فارغ التحصيل رشته كشاورزي توان توليد ثروت را دارد.
وي با بيان اينكه ١٢٠ هزار فارغالتحصيل رشته كشاورزي عضو سازمان نظام مهندسي كشاورزي و منابع طبيعي كشور هستند، گفت: بهتر است با در اختيار داشتن اين پتانسيل برنامهريزي لازم را براي رسيدن به اهداف مورد نظر انجام دهيم.
به گزارش ايسنا، رييس سازمان نظام مهندسي كشاورزي و منابع طبيعي مازندران مهندسي كردن فرايند توليد كشاورزي براي استفاده از پتانسيلهاي موجود را از اعتقادات اين سازمان و جهاد كشاورزي عنوان و اظهار كرد: استقرار شبكه خدمات كشاورزي با بهرهگيري از توان دانش آموختگان، تدوين مقررات ملي فني و مهندسي و استقرار نظام جامع اطلاعات و دانش كشاورزي از راههاي دستيابي به هدف مذكور است .
اميني به تعداد ٧ هزار و ٢٠٠ عضو و ١٠٠ تشكل كشاورزي در استان اشاره كرد و افزود: اين سازمان آمادگي دارد تا با تعريف تمامي ظرفيت بخش كشاورزي استان در دسترسي به اهداف كمك كند.
وي ارائه طرح تحول باغباني را از جمله اين كمك دانست و گفت: متوسط توليد باغي استان ١٩ تن در هكتار است هرچند كشاورزاني پيشرويي در استان اين توليد را به ٧٨ تن در هكتار رساندهاند كه نشان ميدهد بهرهگيري از متخصصين اين رشته در بحث توليد بسيار مثمرثمر بوده است.
انتهاي پيام
جمعه|ا|9|ا|اسفند|ا|1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 253]