تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 15 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام حسن مجتبی (ع):خردمند به کسى که از او نصیحت مى خواهد، خیانت نمى کند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1821198532




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

معاون علمي و فناوري رئيس جمهور:لايحه حمايت از شركت‌هاي دانش بنيان تصويب شد


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: معاون علمي و فناوري رئيس جمهور:لايحه حمايت از شركت‌هاي دانش بنيان تصويب شد
خبر‌گزاري فارس: معاون علمي و فناوري رئيس جمهور گفت: لايحه حمايت از شركت‌هاي دانش بنيان تصويب شد.


به گزارش خبر‌گزاري فارس از همدان، صادق واعظ‌‌‌زاده پيش از ظهر امروز در چهارمين جشنواره كار‌آفريني ابن‌سينا در همدان با بيان اينكه مركز رشد همدان با مساحت 300 مترمربع در شأن وضعيتي علمي كنوني استان همدان نيست، افزود: اگر مسئولان استان فضاي مناسبي براي مركز رشد استان فراهم كنند، براي تأمين امكانات موردنياز به سرعت اقدام خواهد شد.
معاون علمي و فناوري رئيس جمهور با اشاره به ارائه خدمات و امكانات مناسب‌تر به استان‌هاي با تحرك بيشتر، تصريح كرد: انگيزه لازم براي گسترش مركز رشد در استان همدان وجود دارد و اين مركز براي شناسايي امكانات استان و در اختيار قرار دادن آن به نخبگان، تلاش خواهد كرد.
وي با تأكيد بر وضعيت مناسب كشور در حوزه علم و فن‌آموزي تصريح كرد: تا سال گذشته در حوزه علم و فناوري با رقم‌هاي كلان سر و كار نداشتيم اما امروزه شاهد پيشرفت‌هاي خوبي در اين زمينه بوده و لازم است در زمينه نوآوري هم تلاش‌هاي جدي انجام شود.
واعظ‌‌‌زاده ادامه داد: وقتي از هزينه در حوزه علم و فناوري صحبت مي‌شود رقم‌ها در مقايسه با اعتباري كه براي ساخت يك سد يا نيروگاه در نظر گرفته مي‌شود به سطح نازلي مي‌رسد.
وي با تأكيد بر اين كه كسي از پرداخت منابع دريغ ندارد، افزود: بخشي از تقصير بر عهده ما و افرادي است كه مشغول كار علمي شدند ولي براي اختصاص منابع بيشتر به حوزه علم و فناوري تلاش نمي‌كنند.
معاون رئيس جمهور با اشاره به ارائه لايحه حمايت از شركت‌هاي دانش بنيان به دولت افزود: در اين خصوص پيشنهاد شده 3 ميليارد يورو به كار‌هاي علمي اختصاص داده شود كه در نهايت علي‌رغم مخالفت‌‌ها، با 2 هزار ميليارد تومان موافقت و در دولت تصويب شد.
وي يادآور شد: لازم است در هر استان چندين مركز دانش بنيان فعاليت كنند كما ‌اينكه در بسياري از كشورهاي صنعتي اين گونه مراكز به صورت گسترده فعال هستند.
واعظ‌‌زاده ادامه داد: اگر مي‌خواهيم منابع زير زميني به درستي استفاده شود بايد به دنبال جايگزين‌هاي مناسبي براي آن باشيم و با سرمايه‌گذاري بي‌دريغ پيشرفت‌هاي علمي به گونه‌اي باشد كه باعث تعجب ساير كشور‌ها شود.
وي با اشاره به فرمايش رهبر انقلاب مبني بر لزوم حركت جهادي در عرصه علم، اظهار داشت: در كار‌هاي علمي به تأمل، تدبير و انديشه نياز است و لازم است در اين حوزه مثل حوزه دفاع مقدس، با همه وجود كار شود.
معاون علمي و فناوري رئيس جمهور با اشاره به ايجاد مجموعه‌هاي مختلف در طول سال‌هاي متمادي افزود: بايد مجموعه‌ها هم‌افزا بوده و با ايجاد هماهنگي مناسب، از دوباره كاري‌ها جلوگيري شود و هر يك از صنوف‌ حمايتي از اقدامات يكديگر مطلع باشند تا شرايط همكاري بيشتر فراهم شود.
وي با بيان اينكه وظيفه معاونت علمي و فناوري اين نيست كه در كنار ساير دستگاه‌ها قرار گيرد، افزود: همه كار ما ايجاد هماهنگي بين مراكز است و در مقابل موانع ذهني و تعصبات بخشي خواهيم ايستاد.
واعظ‌زاده با اشاره به تدوين برنامه جامع در حوزه علم و فناوري گفت: براي رسيدن به اهداف بزرگ به همت بلند نياز است و بايد موانع كوچك از پيش پا برداشته شود و كارمندان با تمام وجود در خدمت ارباب رجوع باشند.
وي با بيان اينكه همدان يادآور عظمت ميهن است،‌ خاطر نشان كرد: با حضور در همدان همه سوابق درخشان استان زنده مي‌شود و به اين ملت دوران‌ساز افتخار مي‌كنيم.
معاون رئيس جمهور با اشاره به وضعيت علمي و نوآوري كشور در 30 سال بعد از انقلاب، تصريح كرد: اگرچه در برخي موارد برنامه‌ها به صورت مدون انجام نشده اما هدف‌هاي آرماني به طور دائم از سوي امام گوشزد مي‌شد و تلاش‌ها الهي بود به طوري كه هم‌اكنون شاهد دستاورد‌هاي ارزنده و افتخار آفرين هستيم.
وي بزرگ‌ترين مزيت رقابتي را عناصر انساني دانست و افزود: اين عنصر در كشور آموزش و شكوفا شده به طوري كه در هر عرصه‌اي كه مورد نياز كشور باشد نيرو تربيت و با توجه به محدوديت‌ها امكانات فراهم شده است.
واعظ‌زاده با اشاره به شكل‌گيري مراكز رشد، پارك‌هاي علمي، پژوهشكده‌ها و دانشگاه‌ها اضافه كرد: امروز در مرحله‌اي هستيم كه بايد دانسته‌ها را تقويت كنيم زيرا دانشجويان ما اين توانايي را دارند كه كار‌هاي تحقيقاتي خود را در سطوح بين‌المللي ارائه دهند.
وي گام‌هاي برداشته شده در حوزه فناوري را ارزنده دانست و گفت: در برخي از فناوري‌ها بسيار ممتاز شاهد خودنمايي كشور در بين ساير كشور‌ها هستيم.
انتهاي پيام/ش10

سه|ا|شنبه|ا|13|ا|اسفند|ا|1387





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 111]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن