تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 16 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):از خوشبختى انسان درخواست خير از خداوند و خشنودى به خواست اوست و از بدبختى انسان...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1821340668




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

ابراهيمي خبر داد:رشد 154 درصدي صادرات از تراكتورسازي ايران


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: ابراهيمي خبر داد:رشد 154 درصدي صادرات از تراكتورسازي ايران
رشد 154 درصدي صادرات از تراكتورسازي ايران
تبريز - خبرگزاري مهر: مدير عامل گروه صنعتي تراكتور سازي ايران گفت: صادرات از گروه صنعتي تراكتورسازي ايران در 9 ماهه گذشته در مقايسه با مدت مشابه سال قبل از 154 درصد رشد برخوردار بوده است.

به گزارش خبرگزاري مهر، ابوالفتح ابراهيمي گفت: در 9 ماهه گذشته بيش از 41 ميليون دلار از محل صادرات نزديك به دو هزار و 800 دستگاه انواع تراكتور از گروه صنعتي تراكتورسازي ايران به خارج از كشور، ارز وارد كشور شده است.

وي افزود: از اين ميزان ارز آوري سهم تراكتورسازي تبريز بيش از 25 ميليون دلار، تراكتورسازي كردستان بيش از 13 ميليون دلار و تراكتورسازي اروميه نزديك به 3 ميليون دلار است.

ابراهيمي درمورد حجم تراكتورهاي صادراتي از زير مجموعه هاي تراكتورسازي ايران نيز اظهار داشت: از تراكتورسازي تبريز، كردستان و اروميه به ترتيب يك هزار و 654، 865 و 259دستگاه انواع تراكتور به خارج از كشور صادر شده است.

وي با اشاره به مشتريان خارجي اين گروه گفت: صادرات تراكتورسازي ايران به كشورهاي نظيز افغانستان، زيمباوه، عراق، تاجيكستان، سريلانكا، سودان و... صورت مي گيرد و كشورهاي همسايه، آفريقايي و آسياي ميانه در رده هاي اول تا سوم مشتريان بازارهاي جهاني تراكتورسازي محسوب مي شوند.

وي در مورد حجم توليد مجموعه تحت مديريتش در 9 ماهه گذشته اظهار داشت: توليد نزديك به 14 هزار دستگاه انواع تراكتور در 9 ماهه امسال تحقق يافته است.

عضو هيئت رئيسه اتاق بازرگاني تبريز در مورد انواع توليدات در تراكتورسازي گفت: بيش از 13 نوع تراكتور شامل تراكتورهاي MF285 ،MF399، ITM 299، ITM800 در دو نوع تك و دو ديفرانسيل، ITM240، ITM1050و تراكتورهاي باغي در سه نوع در تراكتورسازي توليد و به بازارهاي داخلي و خارجي عرضه مي شود.

وي گفت: در اين مجموعه بيش ازپنج هزار نفر به طور مستقيم مشغول به كار هستند و با توجه به همكاري بيش از 200 قطعه سازي و واحد توليدي براي تامين قطعات و محصولات مورد نياز اين گروه پيش بيني شاغلان غيرمستقيم مرتبط با اين گروه نيز 200 هزار نفر است.

گفتني است، گروه صنعتي تراكتورسازي ايران به عنوان بزرگترين توليدكننده ادوات كشاورزي با 12 شركت اقماري كه هفت شركت در تبريز و در خود تراكتورسازي مستقر بود و دو شركت در سنندج و اروميه و سه خط توليد نيز در كشورهاي ونزوئلا، اوگاندا و تاجيكستان فعال است.

© 2003 Mehr News Agency .

دوشنبه|ا|12|ا|دي|ا|1390





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 196]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن