واضح آرشیو وب فارسی:همشهری: توسط قاسم علي اكبري مطرح شد عملكرد و رئوس برنامه هاي سازمان بنياد شهيد و امور ايثارگران استان زنجان
اشاره :
شهيد و شهادت در قاموس اسلام از والاترين و پر ارج ترين واژه هاست .
شهيدان بعنوان مظهر گذشت فداكاري ايثار و استقامت و شجاعت توانسته اند با نثار جان خود از كيان اسلامي دفاع كنند پيروزي انقلاب اسلامي و ايستادگي در برابر دشمنان تا بن دندان مسلح مرهون خون شهيدان انقلاب اسلامي و ايثارگران بوده و شهيدان جان خويش را در طبق اخلاص نهاده و در راه اسلام و ميهن اسلامي فدا كردند.
همه ساله بيست و دوم اسفندماه يادآور صدور فرمان رهبر كبير انقلاب حضرت امام خميني (ره ) جهت تاسيس بنياد شهيد انقلاب اسلامي بوده و تلاشهاي مسئولين اين نهاد مقدس جهت بسط و گسترش انديشه هاي آرماني انقلاب و شهدا غير قابل انكار است .
مردم متدين و انقلابي استان زنجان همانند مردم جاي جاي ميهن اسلاميمان از بدو شروع انقلاب و دوران 8 سال دفاع مقدس يكي از استانهاي پيشرو و پيش قدم بوده و مردم اين ديار در دفاع از ارزشهاي والاي انقلاب اسلامي و كيان مقدس جمهوري اسلامي همواره در صحنه هاي مختلف انقلاب حضور فعال داشته اند . بطوريكه نزديك به 3 هزار شهيد 7 هزار و 500 جانباز و 600 آزاده را تقديم انقلاب كرده و اين خود مبين حضور مردم غيور استان در دوران 8 سال دفاع مقدس است .
سازمان بنياد شهيد و امور ايثارگران استان زنجان با پيروي از فرمان امام خميني (ره ) و منويات مقام معظم رهبري در عرصه هاي مختلف فرهنگي پژوهشي و ترويج فرهنگ ايثار و شهادت در جامعه فعاليت هاي چشمگيري داشته است .
آقاي قاسم علي اكبري رئيس سازمان بنياد شهيد و امور ايثارگران استان زنجان به لحاظ داشتن تعهد تخصص دلسوزي خلاقيت ابتكار توانسته است اين سازمان را در جايگاه رفيع و مطلوبي قرار دهد.
اين خدمتگزار صديق با درك صحيح و دقيق مشكلات جامعه بزرگ شهدا و ايثارگران خود را تمام وقت وقف رفع مشكلات آنان كرده و همواره در ترويج فرهنگ ايثار و شهادت در جامعه و انتقال ارزشهاي والاي بنيانگذار جمهوري اسلامي و شهداي انقلاب به نسل جوان شبانه روزي تلاش مي نمايد.
در اين راستا خبرنگار ما گفتگويي با آقاي قاسم علي اكبري رئيس سازمان بنياد شهيد و امور ايثارگران استان زنجان انجام داده است كه بخشي از آن از نظر خوانندگان گرامي مي گذرد.
رئيس سازمان بنياد شهيد و امور ايثارگران استان زنجان گفت : امروزه خانواده بزرگ ايثارگران با همان همت و جديت و توان در خدمت انقلاب اسلامي هستند.
آقاي قاسم علي اكبري ابتدا فرارسيدن 22 اسفند ماه سالروز صدور فرمان رهبر كبير انقلاب اسلامي حضرت امام خميني (ره ) براي تاسيس بنياد شهيد در سال 1358 را به خانواده بزرگ ايثارگران تبريك گفت و تصريح نمود اين نهاد مقدس در ترويج فرهنگ ايثار و شهادت و تثبيت باورهاي ديني و الهي گامهاي مهمي را برداشته است .
وي توجه به فرمان امام خميني (ره ) و منويات مقام معظم رهبري در جهت پراكنده نمودن عطر شهادت در جامعه و ترويج فرهنگ ايثار و ايثارگري و زنده نگهداشتن نام و خاطره شهداي عزيز و گرانقدر و نيز شناساندن فرهنگ ايثار و شهادت به نسل سوم انقلاب را از مهمترين برنامه هاي سازمان بنياد شهيد و امور ايثارگران استان زنجان توصيف كرد و افزود : اين سازمان در طول ساليان گذشته توانسته در حوزه هاي مختلف بويژه فرهنگي معيشتي و درماني در خدمت خانواده بزرگ ايثارگران و شهدا جانبازان و آزادگان سرافراز باشد.
آقاي علي اكبري حفاظت و صيانت از شان و منزلت ايثارگران و خانواده معظم شهدا را يكي از اهداف مهم اين نهاد مقدس اعلام كرد و گفت : جامعه ايثارگران و شهداي گرانقدر در دوران 8 سال دفاع مقدس با احساس وظيفه ديني در مقابل انقلاب امام خميني (ره ) و مردم ايران اسلامي وظايف خود را بنحو شايسته اي انجام دادند و امروز نيز با همان همت جديت و توان در عرصه هاي مختلف سازندگي فرهنگي اجتماعي و سياسي در خدمت انقلاب اسلامي هستند.
رئيس سازمان بنياد شهيد و امور ايثارگران استان زنجان به برگزاري اولين جشنواره كارآفرينان شاهد و ايثارگر در استان زنجان اشاره كرد و افزود : در اين جشنواره عزيزان شاهد استان ابدعات و توليدات خود را در حوزه هاي صنعت كشاورزي خدمات و هنر را كه توانسته رتبه هاي خوبي را در سطح استان و كشور كسب نمايند در معرض ديد بازديد كنندگان قرار دادند.
وي معرفي توانمنديها و ابتكارات عزيزان شاهد و ايثارگر را از اهداف مهم اين جشنواره ذكر نمود و افزود : در اين جشنواره 72 نفر از عزيزان شاهد استان ابدعات ابتكارات و توليدات خود را بنمايش گذاشتند كه مورد استقبال گرم مردم و بازديد كنندگان قرار گرفت .
به گفته آقاي علي اكبر امروزه بيش از يك هزار و 600 نفر از عزيزان شاهد و ايثارگر استان در دانشگاه ها و موسسات آموزش عالي مشغول به تحصيل هستند كه حضور آنها در مقاطع و رشته هاي مختلف تحصيلي نشانگر عزم و اراده جامعه ايثارگران در جهت ارتقا سطح تحصيلات و ايجاد توانمنديهاي لازم جهت خدمت به نظام اسلامي است .
وي اظهار داشت : تاكنون بيش از 450 نفر از عزيزان شاهد و ايثارگر استان زنجان در مقاطع آموزشي عالي در رشته هاي فني پزشكي و علوم انساني فارغ التحصيل شده اند و در حال حاضر مشغول خدمت رساني به مردم ايران اسلامي هستند.
وي با بيان اينكه با وجود تعهد و تخصص در جامعه ايثارگري امروزه شاهد حضور و فعاليت آنان در حوزه هاي مديريتي دانشگاهي فرهنگي اجتماعي و سياسي كشور هستيم .
وي راه اندازي دفتر نخبگان شاهد و ايثارگران را يكي ديگر از برنامه هاي معاونت فرهنگي سازمان بنياد شهيد و امور ايثارگران استان زنجان اعلام كرد و گفت : طي 3 سال اخير بيش از 36 نفر از عزيزان شاهد و ايثارگر استان زنجان براساس شاخص هاي موجود در جايگاه علمي آموزشي قرآني و هنري در سطح بين المللي و كشوري درخشيده اند و در حال حاضر اعضاي اين دفتر را تشكيل مي دهند.
وي خاطرنشان ساخت تاكنون تعدادي از نخبگان شاهد و ايثارگر استان زنجان با ارائه مقالات علمي و پژوهشي در مسابقات قرآني در عرصه هاي بين المللي و كشوري رتبه هاي خوبي را كسب نموده اند.
آقاي علي اكبر شناسايي نخبگان و سرآمد شاهد و ايثارگر را از اهداف مهم تاسيس دفتر نخبگان شاهد و ايثارگر استان زنجان ذكر كرد و اضافه نمود : تخصيص تسهيلات مورد نياز اين عزيزان جهت رشد و تعالي بيشتر و معرفي آنان به جامعه جهت بهره گيري از توانمنديهاي آنها از ديگر اهداف تاسيس اين دفتر است .
رئيس سازمان بنياد شهيد و امور ايثارگران استان زنجان با اعلام اينكه معاونت پژوهشي و ارتباطات فرهنگي يكي از حوزه هاي تخصصي اين سازمان است تصريح نمود : اين معاونت تنها معاونت تخصصي است كه در راستاي ترويج فرهنگ ايثار و شهادت اقدام به برگزاري يادواره هاي شهدا بصورت استاني شهرستاني شهري و روستايي با مشاركت ساير دستگاهها و پايگاه هاي مقاومت مي نمايد.
وي اظهار داشت : امسال اين معاونت بيش از450 يادواره شهدا با هدف زنده نگهداشتن نام و خاطره شهداي عزيز و همچنين 240 مراسم و برنامه در مناسبت هاي مختلف برگزار كرده است . وي برگزاري 94 نمايشگاه مختلف در سطح مدارس و دانشگاهها فعاليت در 37 حسينيه شهدا برگزاري مسابقات در مراسم مذهبي و ... را از ديگر فعاليت هاي اين معاونت عنوان كرد و گفت : اين معاونت برنامه هاي بسيار خوبي را در حسينيه هاي شهدا بطور مستمر در طول هفته برگزار مي نمايد.
رئيس سازمان بنياد شهيد و امور ايثارگران استان زنجان از موزه هاي شاهد بعنوان فضاهاي معنوي با عطر دل انگيز شهيدان ياد كرد و افزود : گنجينه شاهد زنجان در بناي تاريخي ـ هنري واقع شده است و امسال بيش از 4 هزار و 350 نفر از اين موزه بازديد داشته اند.
وي با اعلام اينكه اين موزه بعنوان يك مركز فرهنگي در سال 1380 در زنجان تاسيس و راه اندازي شده است گفت : در حال حاضر يك هزار و 150 آثار موزه اي مربوط به شهدا شامل آثار نوشتاري وصاياي شهداي گرانقدر دست نوشته هاي شهدا و بخشي از وسايل شخصي شهداي استان زنجان در معرض بازديد قرار گرفته است .
وي به فعاليت هاي اين معاونت در بخشهاي انتشارات اطلاع رساني توليد نرم افزارهاي مختلف در خصوص شهداي استان چاپ بيش از 8 عنوان كتاب استفاده از وصاياي شهدا در نشريات توليد و پخش 6 هزار و 500 دقيقه برنامه هاي راديويي و تلويزيوني توليد 3 متن نمايش و اجراي 49 نمايشنامه ارسال 13 طرح نمايش نامه و فيلم نامه به مركز جهت بررسي كارشناسي حمايت از پايان نامه هاي دانشجويي اشاره كرد و افزود : در حال حاضر 54 عنوان فراخوان پژوهشي در حوزه اين معاونت انجام و تعدادي از اين پژوهش ها نيز مورد تاييد قرار گرفته است .
وي به فعاليتهاي اين معاونت در خصوص جمع آوري آثار مربوط به شهدا و ايثارگران استان زنجان اشاره كرد و گفت :
در حال حاضر آثار 386 نفر از شهدا و ايثارگران استان شامل 5 هزار و 540 برگ 416 عكس 13 حلقه فيلم جمع آوري و مورد استفاده قرار مي گيرد.
وي به اردوهاي سياحتي و زيارتي سازمان بنياد شهيد و امور ايثارگران استان زنجان اشاره كرد و اظهار داشت : امسال بيش از 2 هزار و 700 نفر از خانواده بزرگ شاهد استان زنجان به اردوهاي سياحتي زيارتي اعزام شده اند .
وي با اعلام اينكه در بخش تربيت بدني فرزندان شاهد فعاليتهاي چشمگيري را داشته به طوريكه بيش از 3 هزار و 500 نفر از اين عزيزان در ورزشهاي همگاني و تخصصي از امكانات اين سازمان بهره مند شده اند افزود : در حال حاضر جامعه بزرگ ايثارگران و شهداي استان زنجان در 12 رشته ورزشي مشغول فعاليت هستند و برخي از آنها رتبه هاي خوبي را در سطح استان و كشور كسب كرده اند.
رئيس سازمان بنياد شهيد و امور ايثارگران استان زنجان تجليل و تكريم از خانواده معظم شهدا و ايثارگران را از برنامه اي مهم اين سازمان ذكر كرد و گفت : امسال از 5 هزار و 200 نفر از خانواده هاي معظم شهدا و جامعه ايثارگري در قالب برنامه هاي مختلف تكريم و تجليل شده است .
آقاي علي اكبري به فعاليتهاي معاونت بهداشت و درمان سازمان بنياد شهيد و امور ايثارگران در سالجاري اشاره كرد و گفت : اين معاونت در 3 سطح دفترچه خدمات درماني بيمه تكميلي و صندوق ذخيره بنياد خدمات درماني را به عنوان ايثارگران ارائه مي كند كه امسال نيز 15 هزار و 360 نفر از بيمه تكميلي برخوردار شده اند .
وي پايش سلامت جانبازان و والدين معظم شهدا اردوهاي درماني و انعقاد قرار داد با مراكز دارويي و درماني را از ديگر فعاليت هاي اين معاونت اعلام كرد و گفت : با برنامه ريزيهاي بعمل آمده خانواده هاي معظم شهدا و جامعه ايثارگران استان زنجان مي توانند از خدمات درماني مطلوبتري بهره مند شوند.
آقاي علي اكبر طرح توسعه و تثبيت طرح هاتف و اتوماسيون خدمات طرح معتمدين معين طرح تشكيل شوراهاي مشورتي براي فرمانداران و استانداري زنجان تشكيل پرونده الكترونيكي براي ايثارگران استان را از طرحهاي تحولي اين سازمان توصيف كرد و گفت : توسعه و تثبيت طرح هاتف و اتوماسيون خدمات بعنوان يكي از طرحهاي جديد اين سازمان در جهت ارائه خدمات مطلوب تر موثرتر و سريع تر است كه شماره تلفن 1616 بعنوان پل ارتباطي ايثارگران با بنياد است .
به گفته رئيس سازمان بنياد شهيد و امور ايثارگران استان زنجان امسال كليه پرونده هاي ايثارگران استان الكترونيكي شده و جامعه ايثارگري خدمات خود را از طريق اتوماسيون دريافت مي كنند.
آقاي علي اكبري بهسازي و بازسازي مزار مطهر شهدا را بعنوان ماندگارترين آثار دوران هشت سال دفاع مقدس اعلام كرد و گفت : امروزه اين مكانهاي مقدس به مراكز فرهنگي تبديل شده اند.
وي خاطرنشان ساخت : در حال حاضر 36 گلزار مطهر شهدا در حال بهسازي و بازسازي هستند و عمليات اجرايي 42 پروژه ديگر نيز بزودي در سطح استان زنجان آغاز خواهند شد .
وي افتتاح سالن چند منظوره شاهد و ايثارگران و افتتاح چمن مصنوعي زمين فوتبال را از ديگر پروژه هاي عمراني اين سازمان عنوان نمود و گفت در سال 88 عمليات اجرايي بخش هاي فرهنگي و توانبخشي در سطح استان زنجان آغاز خواهد شد.
زنجان ـ خبرنگار روزنامه جمهوري اسلامي
آقاي قاسم علي اكبري رئيس سازمان بنياد شهيد و امور ايثارگران استان زنجان : اين سازمان در طول ساليان گذشته توانسته است در حوزه هاي مختلف به ويژه فرهنگي معيشتي و درماني در خدمت خانواده بزرگ شهدا ايثارگران جانبازان و آزادگان سرافراز باشد
هم اكنون يك هزار و 600 نفر از عزيزان خانواده شاهد و ايثارگر استان در دانشگاهها و موسسات آموزش عالي مشغول به تحصيل هستند و تاكنون بيش از 450 نفر از اين عزيزان در مقاطع آموزش عالي فارغ التحصيل شده اند و مشغول خدمت رساني به جامعه ايراني مي باشند
چهارشنبه|ا|21|ا|اسفند|ا|1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: همشهری]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 259]