واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: معاون برنامهريزي استاندار كردستان: توسعه پايدار استان در گرو ارتقاي شاخصهاي آموزشي كارآمد است
خبرگزاري دانشجويان ايران - سنندج
سرويس: استانها
معاون برنامهريزي استاندار كردستان با تأكيد بر نيازسنجي و توجه جدي به برنامههاي آمايش استان در حوزه آموزش و پرورش، گفت: توسعه پايدار كردستان در گرو ارتقاي شاخصهاي آموزشي كارآمد است.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)،"ارسلان ازهاري"، معاون برنامهريزي استاندار كردستان چهارشنبه شب(7دي) در 117 جلسه شوراي آموزش و پرورش استان در سنندج، با تاكيد بر اينكه آموزش و پرورش تنها يك نهاد آموزشي نيست، اظهار كرد: بايد محصول اين نهاد انساني با ويژگيهاي متفاوت، شايستگيها، مهارتها و نگرشهايي كه قابليت زندگي در جامعه مطلوب را دارد، منطبق باشد.
وي افزود: تربيت نيروي انساني كارآمد و معرفي آنان به بازار كسب و كار و تقويت شاخصهاي مختلف علمي، فرهنگي و اجتماعي از پيامدهاي خدمات آموزش و پرورش است.
معاون برنامهريزي استاندار كردستان ادامه داد: مبحث آموزش و پرورش به عنوان يكي از مهمترين زيرساختهاي توسعه و تعالي جوامع است و جايگاه ويژهاي در برنامهريزيها و چشماندازهاي توسعهاي دارد و انتظار هرگونه پيشرفت و ترقي در جامعه بدون در نظر گرفتن آموزش و پرورش امكانپذير نيست.
ازهاري، تربيت دانشآموز خلاق، نوآور و مبتكر را از اولويتهاي مهم تهيه سند تحول بنيادين عنوان كرد و افزود: در افق 1404 بايد درصدد ايجاد مدرسهاي باشيم كه بتوان در آن دانشآموزاني خلاق، مبتكر و متدين تربيت كرد.
وي از برنامه آمايش استان و سند توسعه اشتغال به عنوان رهنمونهايي براي ارتقاي فعاليتهاي فني و حرفهاي و گسترش خدمات سوادآموزي در استان ياد كرد و افزود: هماهنگي و انسجام بخشهاي مختلف استان و بهرهمندي از مطالعات دقيق و كارآمد، زمينهساز توسعه پايدار استان و جبران كاستيها و محروميتهاست و در اين مسير آموزش و پرورش نقش كليدي را ايفا ميكند.
به گزارش ايسنا،"احمد عبداللهي" رييس مشاركتهاي مردمي آموزش و پرورش استان كردستان نيز در ادامه اين جلسه با اشاره به نزديك بودن هفته بزرگداشت شوراي آموزش و پرورش استان گفت: زمينههاي لازم براي مشاركت دادن مردم در برنامههاي اين هفته فراهم ميشود.
وي اظهار كرد: اين برنامهها از 24 تا 30 ديماه در سطح مناطق و شهرستانهاي استان كردستان برگزار ميشود.
رييس مشاركتهاي مردمي آموزش و پرورش استان كردستان افزود: تنوير افكار عمومي در رابطه با اهميت شورا از ديدگاه اسلام، ارج نهادن به جايگاه شورا و نقش آن در جامعه و بيان دستاوردهاي مختلف شوراي آموزش و پرورش از اهداف برگزاري برنامههاي بزرگداشت هفته شوراي آموزش و پرورش است.
عبداللهي ادامه داد: براساس اين تقويم روز شنبه 24 ديماه با عنوان شوراهاي آموزش و پرورش، بصيرت ولايي و روز 25ديماه با عنوان شوراهاي آموزش و پرورش بستر وحدت، مشاركت و همراهي مسوولان نامگذاري شده است.
وي افزود: 26 ديماه روز بستر وحدت، ايمني و انسجام، 27 ديماه روز مشاركت نهادها و خيرين و 28 ديماه با عنوان شوراهاي آموزش و پرورش، توسعه مشاركتهاي مردمي نامگذاري شده است.
رييس مشاركتهاي مردمي آموزش و پرورش استان كردستان يادآور شد: خانواده و تعليم و تربيت و شوراهاي آموزش و پرورش تجلي معنويت و عبادت از جمله عنوانهاي دو روز پاياني هفته بزرگداشت شوراي آموزش و پرورش كردستان است.
انتهاي پيام
پنجشنبه|ا|8|ا|دي|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 122]