واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: كارگردان «مسير سرد خون» در پي راهنيافتن به فجر، انتظار ميرود برگزاري و داوري هر سال بهتر از قبل باشد
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: فرهنگ و هنر - سينما
كارگردان فيلم كوتاه «مسير سرد خون» درپي راهنيافتن فيلمش به جشنوارهي فيلم فجر نامهاي را منتشر كرد.
امير مهران در نامهاي كه در اختيار بخش سينمايي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، گذاشته آورده است: «جشنواره فيلم فجر بزرگترين و معتبرترين جشنواره فيلم در ايران است. يكي از بزرگترين آرزوهاي فيلمسازان قشر جوان حضور در اين جشنواره و نمايش فيلمهايشان در جشنواره بينالمللي مذكور ميباشد. بنابراين انتظار ميرود برگزاري و داوري هرسال بهتر از سال قبل باشد.
امسال كه بيستوهفتمين دوره اين جشنواره برگزار ميشود، طبق سنوات گذشته هيأت انتخاب اسامي فيلمهاي كوتاه اين جشنواره را اعلام نمود، اما با كمال تعجب جاي فيلمهايي كه موفقيتهاي چشمگيري در جشنوارههاي داخلي و خارجي داشتهاند، در ليست اعلام شده از سوي هيأت انتخاب خالي است، كه فيلم كوتاه «مسير سرد خون» نيز اين قاعده مستثنا نميباشد.
اينجانب امير مهران كارگردان فيلم «مسير سرد خون» پس از اعلام اسامي فيلمهاي منتخب،جهت پيگيري به منظور عدم انتخاب فيلم به دبيرخانه جشنواره مراجعه كردم، كه متوجه شدم فيلم در تاريخي معين توسط هيأت انتخاب ديده شده است ولي تنها جوابي كه به من داده شد اين بود كه: «نه كه فيلم شما فيلم بدي باشد ولي هيأت انتخاب آن را نپسنديدند.» بسيار مايه تأسف است كه هنوز داوريها در جشنوارههاي ايراني (آن هم مهمترين جشنواره) به شدت سليقهاي است يعني اگر اعضاي هيأت انتخاب از يك فيلم خوششان نيايد و يا به هر دليلي آن را نپسندند آن فيلم حق حضور در آن جشنواره را ندارد، حال مهم نيست كه از لحاظ محتوا و ساختار فيلم خوبي باشد يا نباشد.
فيلم كوتاه «مسير سرد خون» تاكنون در سه جشنواره حضور داشته است: حضور اول، جشنواره فيلم رويش بود كه هيأت داوران آن متشكل از آقايان مجيد مجيدي – رضا ميركريمي – مجتبي راعي – مهرداد اسكويي – عزيزاله حاجي مشهدي و جمال شورجه بودند. اين هيأت داوران فيلم را به عنوان بديعترين فيلم جشنواره شناختند.
حضور دوم جشنواره فيلم كوتاه تهران بود كه فيلم «مسير سرد خون» جايزه بهترين فيلم تجربي را از آن خود كرد.
سومين حضور اين فيلم در جشنواره «جاده ابريشم» بود كه در شهر بورساي تركيه و در آذرماه امسال برگزار شد. اين فيلم به عنوان تنها نماينده ايران در اين جشنواره جايزه ويژه هيأت داوران را از آن خود كرد. و اكنون نيز اين فيلم در بيستمين جشنواره فيلم آنكارا مجوز حضور گرفته است.
از منظري ديگر اينكه موضوع اين فيلم انقلاب و دفاع مقدس است و با توجه به اينكه امسال سيامين سالگرد انقلاب اسلامي است آيا از حيث موضوع نيز اين فيلم مجوز حضور در جشنواره را نداشته است؟
بايد از برگزاركنندگان پرسيد كه چرا اين اتفاق براي تعدادي از موفقترين فيلمهاي كوتاه امسال افتاده است؟ اميدوارم كه اين مطلب توسط ايشان پيگيري شود. هميشه و در همه جاي دنيا اين موضوع مطرح ميشود كه انتخاب مهمتر از داوري است.»
انتهاي پيام
دوشنبه |ا| 7 |ا| بهمن |ا| 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 211]