واضح آرشیو وب فارسی:خراسان: معاون استاندار:مبناي توسعه امنيت پايدار در جامعه افزايش آگاهي است
حيدرزاده- مبناي توسعه امنيت پايدار در جامعه افزايش آگاهي و اين امر در گرو آموزش و پرورش است.
معاون سياسي، امنيتي استانداري خراسان شمالي در چهارمين همايش شوراهاي آموزش و پرورش استان گفت: يكي از زيرساخت هاي ايجاد امنيت پايدار، افزايش آگاهي در جامعه و رفاه است.
محمدابراهيم كاظمي با بيان اين كه آموزش و پرورش يكي از اركان ايجاد امنيت در جامعه است افزود: در عرصه آموزش و پرورش و مديريت افكار اجتماعي بايد مبناهاي ارزشي را در جامعه توسعه داد و زيرساخت هاي اعتقادي و ايدئولوژيكي به خوبي تبيين شود.
وي اظهار داشت: شوراهاي آموزش و پرورش بايد به حضور و مشاركت اجتماعي و مردمي و نظارت آن ها بر اين مقوله توجه كنند.
وي ادامه داد: اهداف و نيازمندي هاي آموزش و پرورش بايد تبيين و اولويت سنجي شود و فرمانداران بايد تمام امكانات را به كار ببرند.
رئيس سازمان آموزش و پرورش خراسان شمالي هم در اين جلسه گفت: شوراي آموزش و پرورش يكي از عالي ترين نهادهاي تصميم گيري و تصميم سازي در شهرستان ها و مناطق است.
علي باقرزاده با اشاره به سند چشم انداز 20 ساله كشور اظهار داشت: نقشه جامع علمي كشور، مهندسي فرهنگي، نهضت توليد علم، جنبش نرم افزاري و تحول و نوسازي در نظام آموزشي از جمله كليد واژه هاي اين سند به شمار مي رود.
وي با بيان اين كه 5/1 درصد از جمعيت دانش آموزي كشور در استان است افزود: عناوين و افتخارات دانش آموزان، معلمان و مديران استان كه در كشور كسب كرده اند بيش از 10 برابر نسبت دانش آموزي است.
وي گفت: دستگاه هاي اجرايي براي تحقق اهداف سند چشم انداز بايد از محصولات آموزش و پرورش استفاده كنند چرا كه توسعه آموزش و پرورش منجر به توسعه تمام بخش ها مي شود.
وي با بيان اين كه در حال حاضر 99 درصد از كودكان لازم التعليم و 85 درصد از نوآموزان به مدارس و مراكز پيش دبستاني دسترسي دارند افزود: اعتبارات اختصاص يافته به آموزش و پرورش هر سال با 5/28 درصد كسري بودجه مواجه است و بنابراين در درون دستگاه نتوانسته ايم به تقاضاهاي واقعي افراد و در بيرون دستگاه به انتظارات مردم پاسخ دهيم.
باقرزاده گفت: آموزش و پرورش فضاي رشد و پرداختن به اصل ماموريت هاي خود را ندارد و از سوي ديگر بايد گرايش هاي فطري، استعدادها، فضايل اخلاقي و فرهنگ اسلامي و ايراني را به دانش آموزان منتقل و زمينه ارتقاي آن ها را فراهم كنيم.
وي افزود: يكي از راه هاي جبران كسري بودجه در انجام ماموريت هاي آموزش و پرورش افزايش منابع ورودي، مديريت در منابع موجود و افزايش مشاركت مردم در اداره امور است.
وي خاطرنشان كرد: شوراي آموزش و پرورش طلايه دار مشاركت مردمي است.
وي تاكيد كرد: براي افزايش توسعه مشاركت همه جانبه مردم در آموزش و پرورش بايد تعليم و تربيت به دغدغه و عزم عمومي تبديل شود.
نماينده مردم بجنورد، جاجرم و مانه و سملقان در مجلس شوراي اسلامي هم در اين جلسه گفت: رايگان بودن آموزش و پرورش طبق اصل 30 قانون اساسي وظيفه بسيار سنگيني بر دوش دولت گذاشته است و حل مشكلات اين بخش بدون كمك مردم و شوراي آموزش و پرورش ميسر نمي شود.
ثروتي به كمبودها و مشكلات آموزش و پرورش استان اشاره كرد و افزود: وجود 25 هزار بازمانده از تحصيل، كمبود 22 هزار و 500 ساعت دبير در مقطع متوسطه و مقاوم سازي مدارس از جمله اين مشكلات است كه بايد در شوراي آموزش و پرورش چاره جويي شود.
چهارشنبه 2 بهمن 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خراسان]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 105]