واضح آرشیو وب فارسی:مردم سالاری: پيروزي بزرگتر از جنگ لبنان
هر چه از زمان آغاز تجاوز ارتش اشغالگر به باريكه غزه مي گذرد رسانه ها و خبرگزاري هاي جهاني زواياي بيشتري از تحركات و دست هاي پشت پرده اين حمله افشا مي كنند. براساس برخي از اطلاعاتي كه به بيرون درز نموده است; مقامات رژيم صهيونيستي به هيچ وجه پيش بيني اين همه مقاومت و پايداري و در نتيجه طولاني شدن نبرد را نكرده بودند. زيپي ليوني وزير امور خارجه رژيم صهيونيستي دور روز قبل از آغاز جنگ به نوار غزه، گفته بود كه برآوردهاي دستگاه امنيتي اسرائيل نشان مي دهد كه مي توان حماس را ظرف سه يا چهار روز نابود كرد. همچنين مئير داگان رئيس موساد نيز به مقامات مصري در جريان ديدارش در منطقه «طابا» گفته بود كه مرگ حماس نزديك است و در خوش بينانه ترين حالت درگيري با اين جنبش يك هفته بيشتر طول نمي كشد.
اما آنچه در غزه و در زمين رخ داد خلاف تصورات و برآوردهاي اطلاعاتي و امنيتي صهيونيست ها را به اثبات رسانيد. فرماندهان و مقامات رژيم اشغالگر قدس و سران سازشكار وخيانت پيشه عرب و كاخ سفيد انتظار داشتند تا در همان حملات هوايي; حماس و گروه هاي مقاومت پرچم سفيد بالا برده و تسليم خواسته هاي صهيونيست ها و ارتجاع عرب گردند. همگان ديدند كه نه تنها چنين نشد بلكه 14 روز نبرد زميني كه بايد آن را جنگ تانك ها، توپ ها، ناوچه هاي جنگي، جت هاي جنگنده، هليكوپترهاي آپاچي و مدرن ترين سلاح ها از يك طرف و تن ها، تن هايي كه سر را به حق سپرده بودند و به سلاح ايمان و شهادت مجهز بودند; ناميد; نيز سربازان ارتش توسعه طلب و نژادپرست علي رغم همه جنايت هاي ضدبشري نتوانست 200 متر در زمين پيشروي كند. چند روز پس از سپري شدن جنگ زميني آگاهان مسائل منطقه به خوبي مي دانستند كه رژيم اشغالگر قدس به دنبال راهي براي برون رفت از بحران غزه است.
از روز دوازدهم نبرد خبرهايي از بروز اختلاف ميان اعضاي كميته امنيتي دولت نامشروع اسرائيل روي آنتن خبرگزاري ها رفت. روز سيزدهم شوراي امنيت تشكيل جلسه داد و قطعنامه 1860 به تصويب رسيد و با كمال تعجب آمريكا آن را وتو نكرد و به آن راي ممتنع داد. اين اقدام كاخ سفيد در راستاي بازگشايي راهي براي فرار صهيونيست ها از باتلاق غزه برآورد گرديد. نسل كشي آشكار و اجراي سياست شيطاني سرزمين سوخته; اعتراضات گسترده جهاني را به دنبال داشت; فشار ملت هاي مسلمان و خصوصا اعراب; دولت هاي عربي را تحت فشار شديد قرار داد و اين موضوع باعث ايجاد شكاف بين اعضاي اتحاديه عرب گرديد كه اجلاس هاي دوحه در قطر و كويت اين واقعيت را نمايان نمود. جمع قابل توجهي از سران عرب در قطر سياست حمايت از حماس و مقاومت را اتخاذ و همزمان محكوميت شديد رژيم صهيونيستي را در پيش گرفتند. كميته بين المللي صليب سرخ جهاني، شوراي حقوق بشر، مجمع عمومي سازمان ملل و... به صراحت رژيم غاصب را به ارتكاب جنايت عليه بشريت متهم نمودند. ماشين جنگي رژيم اشغالگر با وجود تمام نابرابري ها و جنايت هاي فجيع و هولناك و بمباران ها و گلوله باران هاي بي وقفه و شبانه روزي; در برابر اراده پولادين مقاومت اسلامي زمين گير شد. هر روز تعداد قابل توجهي از نيروهاي اشغالگر كشته و مجروح مي گرديدند و صدها هزار نفر ساكنان صهيونيست در شهرها و شهرك هاي سرزمين هاي اشغالي از بيم موشك هاي مقاومت در وحشت به سر برده و زندگي در جنوب اسرائيل را فلج كرد.
در چنين اوضاع و احوالي كه اسرائيلي ها هم از نظر سياسي و سياست بين المللي و هم از نظر نظامي به بن بست كامل رسيده بود; يك راه براي اشغالگران باقي وجود داشت و آن خاتمه جنگ بود. ليوني وزير خارجه اين رژيم در روز بيست و يكم جنگ به آمريكا رفته و با همتاي آمريكائيش ملاقات و توافقنامه اي امنيتي مبني بر جلوگيري از شليك موشك هاي حماس به سرزمين هاي اشغالي و همچنين تضمين امنيت اسرائيل به امضا رسانيد. پس از اين ملاقات اعلام شد كه احتمالا رژيم صهيونيستي آتش بس يك جانبه را اعلام نمايد. سرانجام در ساعت 3/30 دقيقه بامداد روز بيست و سوم (29 دي 1387) جنگ آتش بس يك طرفه اعلام گرديد.
اما چرا رژيم صهيونيستي تن به چنين آتش بسي داد؟ صهيونيست ها با اين كار دنبال چه هدف هستند. اولين هدف آنان رهايي از دامي است كه با پاي خود به آن وارد شده و كم ترين توفيقي كسب نكرده اند. دومين هدف ناديده گرفتن حماس در عرصه سياسي است. اگر چنانچه توافقنامه مصر را امضا» مي كردند حماس را به رسميت شناخته بودند. البته فراموش كرده اندكه قبلا اين كار را كرده و از طرف ديگر حماس در قلب ميليون ها فلسطيني قرار داشته و نياز به رسميت رژيم اشغالگر ندارد. سومين هدف صهيونيست ها فرار از خواسته جهاني مبني بر لغو محاصره و بازگشايي همه گذرگاه هاست. چهارمين هدف احتمالي اشغالگران تلا ش براي ماندن در غزه ولو براي مدتي هر چند كوتاه در غزه مي باشد. آنان مي خواهند چنين وانمود كنندكه بدون توجه به سازمان هاي جهاني و اعراب و ملت هاي دنيا و فقط به دليل رسيدن به همه اهداف خود در غزه اعلا م آتش بس يك جانبه نموده اند. اين اقدام صهيونيست ها البته يك دهن كجي و بي توجهي آشكار به سردمداران مصر و عربستان و ساير همراهان جناح سازشكار عرب محسوب مي شود كه علي رغم همه نوع همكاري وكمك به صهيونيست ها و بازگذاشتن دست آنها براي خلق جنايات هولناك در غزه طرح هاي آنها ناديده گرفته شد.
صهيونيست ها هر هدفي از اعلا م يك طرفه آتش بس دنبال كنند از يك چيز نمي توانند فرار كنند و آن شكست خفت بار ارتش تا دندان مسلح آنان از يك گروه چريكي مي باشد اين نبرد هيمنه و ابهت ارتش اشغالگر را به صورت جدي به چالش كشانيد. نبرد 22 روزه غزه تكرار دوباره جنگ 33 روزه لبنان است كه هنوز به عنوان كابوسي فرا روي صهيونيست ها و همپيمانان آمريكايي و انگليسي و عرب آنها قرار دارد.
آنچه در اين ميان از اهميت برخوردار است، هوشياري مقاومت و حاميان آنها مي باشد. ظاهرا صهيونيست ها و آمريكا، انگليس برخي از دول اروپايي و طيف سازشكار عرب در تلا ش هستند تا آنچه را كه نتوانستند با عملياتي نظامي كسب كنند با حربه سياسي به دست آورند. تشكيل دهندگان اجلا س قطر همانگونه كه در بيانيه پاياني خودآورده اند لا زم است دو محور اساسي را در دستور كار قرار دهند الف: حمايت از مقاومت اسلا مي و دولت مردمي و منتخب اسماعيل هنيه وتاكيد جدي بر خروج همه نظاميان اشغالگر از نوار غزه و پايان دادن به محاصره دوساله مردم غزه و بازگشايي معابر و گذرگاه ها ب: پيگيري محاكمه سردمداران صهيونيست به عنوان جنايتكار جنگي. امروز مستندات غيرقابل انكار، همراهي وجدان عمومي جهانيان، موضع گيري رئيس كميته بين المللي صليب سرخ جهاني. قطعنامه مجمع عمومي سازمان ملل متحد همراهي پزشكان بدون مرز تائيدات مسئول كميته كمك رساني سازمان ملل به مردم فلسطين (آنروا) در زمينه ارتكاب ارتش اشغالگر اسرائيل به جنايات جنگي تلا ش وحركت در اين مسير راآسانتر مي كند.
همانگونه كه در فرازي از پيام مقام معظم رهبري به نخست وزير دولت منتخب حماس (اسماعيل هنيه) آمده است: مقاومت اسلا مي و جنبش حماس قبل از اعلا م آتش بس و در بحبوحه نبرد و پيكار به پيروزي دست يافته است. آتش بس يكجانبه صهيونيست ها نه از سر پيروزي و رسيدن به اهداف است بلكه نوعي فرار به جلو و تلا شي مذبوحانه براي سرپوش گذاشتن بر شكست هاست. اهداف اشغالگران كاملا مشخص و از قبل اعلا م شده بود. امروز حماس نه تنها نابود نشده بلكه در بسياري از ممالك جهان پرچم ها و علا ئم آن بر درب منازل نصب و بر فراز دست ها در اهتزاز است هيچ يك از اعضاي حماس اسير نگرديده اند شليك مو شك به سرزمين هاي اشغالي خاتمه نيافت هيچ تونلي كشف و منحدم نگرديد محمود عباس نه تنها تقويت نگرديد بلكه امروز مغبوض ملت فلسطين و ملت هاي مسلمان گرديده است. جمع قابل توجهي از دولت هاي عربي رسما در اجلا س دوحه حمايت خود را از حماس اعلام كردند و ... آري آنچه اسرائيل و همدستانشان به دنبال آن بودند با اتكال به قدرت لا يزال الهي نتيجه عكس داد و صهيونيست ها دست از پا درازتر بايد به لانه هايشان باز گردند. بي ترديد پس لرزه هاي جنگ 22 روزه بسيار بيشتر و سهمگين تر از جنگ 33 روزه لبنان خواهد بود و آينده آن را نشان خواهد داد.
يکشنبه 29 دي 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مردم سالاری]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 161]