تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 9 اسفند 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس به خدا و روز قيامت ايمان دارد، بايد ميهمانش را گرامى دارد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1862508553




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

مشاجره در جلسه وزيركشور با اتاق بازرگاني


واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاين: مشاجره در جلسه وزيركشور با اتاق بازرگاني


اقتصاد > اقتصاد كلان - وزير كشور در جمع پارلمان بخش خصوصي كشور از انحلال سازمان مديريت در دولت نهم رمز گشايي كرد.

محمد هيراد حاتمي: عصر چهارشنبه وزير كشور كه چندي پيش اصلي ترين چالش مجلس هشتم را در جلب اعتماد نمايندگان پارلمان كشور براي كسب راي اعتماد رقم زده بود به اتاق بازرگاني و صنايع و معادن ايران آمد تا با سخنراني هاي خود مردان دولت هشتم را به ناراستكاري متهم سازد.

صادق محصولي در حالي چنين اظهار نظر مي كرد كه فلاحت پيشه نماينده اكثريت مجلس هشتم در روز راي اعتماد وي با انتشار ارقامي در مورد ثروت وزير پيشنهادي كشور ،وي و دولت نهم را مورد نقد قرار داده بود.محصولي پيش از آن در هنگام كسب راي اعتماد براي تصدي‌ وزارت نفت تنها به دليل ثروت ميلياردي‌اش و اتهام استفاده از رانت‌هاي اقتصادي در شهرداري تهران از نامزدي وزارت نفت بازمانده بود.

وزير كشور در جمع سرمايه‌داران و مديران اقتصادي حضور يافته بود كه از ثروت 160 ميلياردي خود دفاع كند . وي دفاع از خود را با انتقاد از مسئولان دولت اصلاحات آغاز كرد كه همزمان با موضع گيري تند محسن مهر عليزاده، معاون رييس جمهوري دولت خاتمي رو برو شد.

محصولي در نشست هيات نمايندگان پارلمان بخش خصوصي ايران عنوان كرد برنامه چهارم توسعه كه در زمان رياست جمهوري سيد محمد خاتمي تهيه و تنظيم شد منفعلانه است: " كساني كه مبناي برنامه چهارم را تهيه كردند چقدر منفعلانه اين اقدام را انجام دادند. " وزير كشور در حالي داشت گفته هاي خود را با اين جمله « من واقعا شرم ام مي آيد بگويم » ادامه مي داد كه ناگهان يكي از اعضاي هيات نمايندگان اتاق بازرگاني به ميان حرف او آمد و گفت : " اينطور نيست و برنامه چهارم نيز مورد تاييد مقام معظم رهبري بوده است. "

وزير كشور در واكنش به اظهارات اين عضو هيات نمايندگان اتاق بازرگاني گفت: " من براي مجادله نيامده ام. اگر مي خواهيد من چيزي بگويم كه شما خوشتان بيايد اينطور نيست و من چيزي نخواهم گفت. "

محصولي با قاطعيت گفت كه شجاعت اين را دارد كه حرف خود را عنوان كند و سپس به اين شكل از انحلال سازمان مديريت در دولت نهم رمز گشايي كرد: " سازمان مديريتي كه اگر يك وزير نظام بخواهد براي پروژه اي در حيطه وظايف خود اعتباراتي را دريافت كند نمي تواند بدون دادن سكه طلا به برخي كارشناسان آن سازمان ، بودجه مصوب خود را دريافت كند بايد منحل شود كه رئيس جمهور نيز اين كار را انجام داد. "

وزير كشور كه با راي لب مرزي نمايندگان پارلمان كشور راهي ساختمان اين وزارتخانه در خيابان فاطمي شد با اين گفته هاي خود به كارشناسان اقتصادي دولت هاي گذشته طعنه زد و صحبت هاي خود را اينگونه ادامه داد: " البته اين سازمان منحل نشده و كار كارشناسي آن همچنان ادامه دارد و تنها ارائه سكه به عنوان پاداش به برخي كارشناسان بخش هاي مختلف اين سازمان به تعطيلي كشيده شده است. "

وي ادامه داد: " بنا به گفته مقام معظم رهبري اصلاحات واقعي را دولت نهم انجام داده است. برداشت من اين است كه بايد در رابطه با انجام كارهاي بزرگ فرهنگ سازي صورت گيرد تا زمينه پذيرش آن طرح ايجاد شود. در اين راستا، بهترين فرهنگ سازي در اقتصاد را بخش خصوصي و متولي آن يعني اتاق بازرگاني و صنايع و معادن مي تواند انجام دهد. "

گفتني است محصولي در صحبت هاي خود بار ها به دفاع از بخش خصوصي پرداخت و نمونه هاي بسياري از فعاليت خود در بخش خصوصي را مطرح كرد. او در جمع پارلمان بخش خصوصي كشور توليد گر را يك مجاهد دانست و براي اهميت سخن خود قسم ياد كرد: " والله امروز كار توليدي يك مجاهدت است. "

Print چاپ مطلب
 چهارشنبه 25 دي 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبر آنلاين]
[مشاهده در: www.khabaronline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 196]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن