تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 8 آذر 1403    احادیث و روایات:  حضرت مهدی (عج):من وصىّ آخرين‏ ام، به وسيله من بلا از خانواده و شيعيانم دفع مى ‏شود
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1835046261




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

رييس كنگره بيماري‌هاي اورولوژي كودكان عنوان كرد: شيوع 10تا15درصدي عفونت ادراري دركودكان كشور درمان‌پذيري99درصد بيماريهاي اورولوژي كودكان باتشخيص به‌هنگام


واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: رييس كنگره بيماري‌هاي اورولوژي كودكان عنوان كرد: شيوع 10تا15درصدي عفونت ادراري دركودكان كشور درمان‌پذيري99درصد بيماريهاي اورولوژي كودكان باتشخيص به‌هنگام
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: بهداشت و درمان - عمومي

رييس كنگره بيماري‌هاي اورولوژي كودكان با اشاره به شيوع 10 تا 15 درصدي عفونت ادراري دركودكان كشور اظهار كرد: 99 درصد بيماري‌هاي اورولوژي كودكان با تشخيص به‌ موقع درمان‌پذيرند.

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، دكتر صلاح‌الدين دلشاد كه در نشست خبري كنگره سخن مي‌گفت، شب ادراري، عفونت ادراري و رفلاكس (برگشت ادرار از مثانه به كليه) را از جمله بيماري‌هاي اورولوژي شايع در كودكان عنوان كرد و گفت: اين بيماري‌ها توسط سونوگرافيست‌ها در دوران جنيني قابل تشخيص است. در مجموع پنجاه درصد بيماري‌هاي جنيني تشخيص داده شده، مربوط به بيماري‌هاي اورولوژي جنين است.

وي با بيان اين كه از ماه چهارم جنيني كليه‌ها فعال شده و ادرار از مثانه خارج مي‌شود، تصريح كرد: در بيماري پيش آبراه (PUV) ادرار جنين تخليه نشده و به كليه‌ها بازمي‌گردد. اين امر از كارافتادگي كليه‌ها را به دنبال دارد. اين بيماري با جراحي لاپاراسكوپي بوسيله قرار دادن «شنت» ميان مثانه و مايع آمنيوتي به تخليه مثانه كمك كرده و به حفظ كليه‌ها كمك مي‌كند. در صورتي كه كليه‌ها در دوران جنيني به انسداد مادرزادي (حالب بسته) دچار باشند، عمل گفته شده براي اين امر نيز قابل انجام است.

اين فوق تخصص جراحي اطفال در ادامه با اشاره به مواردي از بيماري‌هاي اورولوژي دوران جنيني كه منجر به تسريع در زايمان مي‌شوند، افزود: در موارد رفلاكس شديد (برگشت ادراري) و انسداد حالب‌ها كه در اثر آن كليه‌ها بيش از حد گشاد شده و نسج كليه در حال از بين رفتن است، به منظور جلوگيري از آسيب بيشتر به نوزاد، زايمان زودتر از موعد انجام مي‌شود.

99 درصد بيماري‌هاي اورولوژي كودكان در صورت تشخيص به موقع، قابل درمان است

به گفته وي، برخي اختلالات اورولوژي دوران جنيني و كودكي ارثي است. بر اين اساس در برخي خانواده‌ها كه بيماري‌ها به صورت ارثي بروز مي‌كنند، روي جنين حساس بوده و اين جنين بيشتر مورد بررسي و معاينات قرار مي‌گيرد. در مجموع يك تا دو درصد مرگ و مير كودكان در اثر بيماري‌هاي اورولوژي است. اين در حالي است كه در صورت تشخيص اين بيماري‌ها چه در دوران جنيني و چه بعد از تولد، 99 درصد بيماري‌هاي ارولوژي كودكان قابل درمان است.

بدرفتاري با كودكان به دليل شب ادراري، بروز عوارض رواني در كودك را به دنبال دارد

وي در ادامه با اشاره به شب ادراري در كودكان گفت: عفونت‌هاي ادراري، عوامل ارثي و استرس از جمله علل شب ادراري در كودكان است. وضعيت تكامل مثانه نيز يكي از عوامل شيوع اين بيماري در كودكان است. مثانه و عضلات آن از سيري تكاملي برخوردارند كه معمولا زمان آن ديرتر از ساير ارگان‌هاي بدن است. بنابراين نبايد كودكان را سرزنش و با آنها بد رفتاري كرد. بد رفتاري به دليل شب ادراري در كودكان بروز عوارض رواني و همچنين منزوي شدن آنها را به دنبال دارد.

به گزارش ايسنا، دكتر دلشاد گفت: براي درمان شب ادراري علاوه بر در نظر گرفتن مسايل روحي – رواني و بررسي آنها، داروهاي تقويت عضلات مثانه تجويز مي‌شود. همچنين آموزش‌هايي براي والدين و كودكان در نظر گرفته مي‌شود. معمولا كودكان بعد از 2 تا 5/2 سالگي بايد اختيار در ادرار داشته و شب ادراري نيز نداشته باشند. شب ادراري از 5/2 سالگي تا سنين مدرسه و موارد كمي حتي در دوران مدرسه هم مشاهده مي‌شود. در مجموع براي عدم بروز شب ادراري عضلات و اعصاب مثانه بايد به حد كافي رشد كرده باشند. همچنين گروهي از كودكان به شكلي ارثي از مثانه كوچكي برخوردارند كه در هنگام خواب تحمل و اختيار در ادرار ندارند. در اين كودكان بايد در جهت ايجاد عادت‌هايي در آنها اقدام شود.

شيوع 10 تا 15 درصدي عفونت ادراري در كودكان ايراني

بدون كشت ادرار براي عفونت ادراري دارو تجويز نشود

وي عفونت‌هاي ادراري را از ديگر بيماري‌هاي شايع اورولوژي كودكان عنوان كرد و در اين باره گفت: در كشورهاي پيشرفته، عفونت ادراري در پنج درصد كودكان و در كشورهاي در حال توسعه در 20 درصد كودكان مشاهده مي‌شود. در ايران نيز 10 تا 15 درصد كودكان به عفونت‌هاي ادراري مبتلا مي‌شوند. عفونت‌هاي ادراري گاهي بدون علامت بروز مي‌كنند. در مجموع ادرار بدبو و سوزش ادرار از جمله علامت‌هاي عفونت ادراري هستند.

مديرعامل موسسه حمايت از كودكان با ناهنجاري‌هاي مادرزادي با تاكيد بر اين كه به هيچ وجه بدون كشت ادرار نبايد نسبت به تجويز دارو براي درمان عفونت ادراري اقدام كرد، افزود: طي تحقيق انجام شده در مدارس كرمانشاه، حدود 2 درصد كودكان اين منطقه به عفونت ادراري بدون علامت مبتلا بودند. علاوه بر آن اين كودكان به اغلب داروهاي تجويز شده توسط پزشكان مقاوم بوده‌اند. چرا كه بسياري از ميكروب‌ها به داروهاي مورد نظر مقاوم بوده و تجويز اين داروها نه تنها اثري در درمان بيماري ندارد بلكه مي‌تواند منجر به شديدتر شدن بيماري شود. همچنين در صورت مشاهده دو بار عفونت ادراري در يك كودك، اين كودك بايد از نظر ريفلاكس بررسي شود. در صورت مشاهده عفونت ادراري در نوزاد (تا يك ماه) اين نوزاد بايد به صورت بستري درمان شود.

مصرف اسيدفوليك سه ماه قبل از بارداري و جلوگيري از نقص نخاع جنيني

وي در ادامه نقص نخاع را از ديگر بيماري‌هاي شايع اورولوژي در كودكان عنوان كرد و گفت: بروز اين بيماري در كشور يك تا 3 در هزار است. اين در حالي است كه بروز نقص در نخاع جنين در بسياري از كشورها به ميزان قابل توجهي كاهش يافته است. مصرف اسيد فوليك سه ماه قبل از بارداري تا ميزان 95 درصد از بروز اين بيماري جلوگيري مي‌كند. از طرف ديگر تشخيص اين بيماري در سه ماه اول بارداري امكان‌پذير است و سقط در اين افراد مجاز است. براين اساس تاكيد مي‌شود براي زناني كه ريسك بروز اين بيماري در جنين آنها بالاست تشخيص با آمنيوسنتز اجرا شود و در صورت محرز شدن بيماري مجوز سقط براي آنها صادر شود.

ريفلاكس شبانه در دختران پنج برابر بيشتر از پسران

وي گفت: ريفلاكس شبانه از ديگر بيماري‌هاي شايع در كودكان است كه معمولا در دختران پنج برابر پسران بروز مي‌كند. اين بيماري بدون درد بوده و ممكن است علامت خاصي جز عفونت ادراري نداشته باشد. بنابراين هر عفونت ادراري در كودكان بايد از اين نظر نيز بررسي شود. ختنه نيز از شايع‌ترين عمل‌هاي جراحي است كه اغلب اطبا و حتي غيرپزشكان نسبت به انجام آن اقدام مي‌كنند. عدم تبحر برخي در امور ختنه سبب بروز عوارض زيادي مي‌شود.

دكتر دلشاد در ادامه با اشاره به برگزاري كنگره بيماري‌هاي اورولوژي كودكان از 11 تا 13 دي ماه گفت: اين كنگره به صورت سالانه برگزار مي شود. امسال نيز كنگره‌اي با در ارتباط با مسايل و بيماري‌هاي دستگاه ادراري در كودكان در نظر گرفته شده است.

وي كليه‌ها را از اركان‌هاي حياتي بدن انسان عنوان كرد و گفت: كليه‌هاي ممكن است به علت ناهنجاري‌هاي مادرزادي دچار آسيب‌هاي جدي شده و ارگان‌هاي ديگر مانند ريه و مغز آسيب برسانند. يكي از علل عدم رشد جنين، آسيب‌هاي مادرزادي كليه‌هاست. اين آسيب‌ها ممكن است در دوران بعد از تولد بدون علامت پيشرفت كنند. علاوه بيماري‌هاي مربوط به كليه، بيماري‌هاي مجاري ادراري و دستگاه تناسلي در دوران جنيني و كودكي در اين كنگره مورد بحث و بررسي قرار مي‌گيرد.

دكتر دلشاد گفت: شش پنل با عنوان‌هاي ارزيابي بيماري‌هاي اورولوژيك در جنين، نحوه ارزيابي بيماري‌هاي اورولوژيك در كودكان، نحوه تشخيص و درمان ريفلاكس حالب، ختنه و عوارض آن و راه‌هاي پيشگيري، شب ادراري، علل بروز و نحوه درمان آن و عفونت‌هاي ادراري در اين كنگره در نظر گرفته شده است. همچنين در اين كنگره مباحثي مانند ابهام جنسي، بيماري‌هاي دستگاه تناسلي و تشخيص‌هاي جنيني به بحث و تبادل نظر گذاشته مي‌شود.

به گفته دكتر دلشاد، بيش از 80 مقاله به دبيرخانه اين كنگره ارسال شده كه از اين تعداد حدود 39 مقاله به صورت سخنراني و 15 مقاله به صورت پوستر ارايه خواهد شد. همچنين 12 امتياز بازآموزي براي متخصصان و 10 امتياز هم براي پزشكان عمومي در نظر گرفته شده است.

انتهاي پيام
 چهارشنبه 4 دي 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 466]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن