تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 21 شهریور 1403    احادیث و روایات:  
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1814987181




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

بمب هیدروژنی چگونه كار مي كند؟


واضح آرشیو وب فارسی:تبیان: بمب هیدروژنی چگونه كار می كند؟ باتری 9ولتی به میله های كربنی وصل می شود، این میله ها در محفظه آب قرار دارند. جریان برق آب را به هیدروژن و اكسیژن تجزیه می كند، این گازها در قسمت بالایی محفظه جمع می شوند. سپس جرقه زن پیزوالكتریك فشار داده می شود، و بر اثر آن جرقه ای در شكاف بین دو سیم ایجاد می گردد، كه باعث می شود هیدروژن و اكسیژن تركیب شوند. بخار پر فشار حاصله، آب را به لوله خروجی پرتاب می كند.
بمب هیدروژنی
استفاده از الكتریسیته برای تجزیه آب، الكترولیز نام دارد. نمونه ای از الکترولیز آب را در فیلم زیر مشاهده می کنید. به نحوه بوجود آمدن حباب های گاز اکسیژن و هیدروژن در اطراف سیم های داخل آب توجه کنید. برای مشاهده فیلم بر روی شكل روی نمایش کلیک کنید.
الکترولیز
آب از دو اتم هیدروژن و یك اتم اكسیژن تشكیل شده است. در شكل مایع، ملكول ها دائماً به صورت ذرات بار دار شكسته شده و سپس به یكدیگر وصل می شوند. این ذرات بار دار یون نامیده می شوند. وقتی به آب برق وصل می شود، الكترون ها از قطب منفی وارد آب شده و به یون های مثبت (یون هیدروژن) جذب می شوند، و بدین ترتیب گاز هیدروژن تشكیل می شود. از طرف دیگر الكترون های اضافی یون منفی (یون اكسیژن) جذب قطب مثبت می شوند، و به این ترتیب گاز اكسیژن پدید می آید. برای انفجار ما این دو گاز را با هم تركیب می كنیم و بر اثر آن آب بوجود می آید. برای این منظور محركی لازم است كه در اینجا جرقه می باشد. در مدل سازی زیر واکنش اکسیژن و هیدروژن از دیدگاه ملکولی به نمایش در آمده است.  





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تبیان]
[مشاهده در: www.tebyan.net]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 4142]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن