واضح آرشیو وب فارسی:مهر: هفته آينده آغاز مي شودبرخورد با سد معبر و استفاده از اصطلاحات بيگانه توسط واحدهاي صنفي
رئيس پليس نظارت بر اماكن نيروي انتظامي كشور از اجراي طرح انضباط اجتماعي در اماكن عمومي ازهفته آينده به اجرا گذاشته مي شود.
به گزارش خبرنگار مهر، سردار محمد علي نجفي امروز در حاشيه ديدار مردمي خود در مركز همگاني ناجا ( 197 ) به خبرنگاران گفت: اين طرح با هدف ارتقاي امنيت اماكن عمومي و برخورد با بي نظمي هاي صنفي در تهران به اجرا گذاشته مي شود.
وي ادامه داد: در اين طرح با سد معبر كه توسط مغازه داران صورت مي گيرد، استفاده از اصطلاحات خارجي در تبليغات صنفي و برخورد با متصديان مغازه ها و فروشگاههايي كه اعتياد دارند برخورد مي شود.
سردار نجفي گفت: اين طرح با همكاري پليس راهنمايي و رانندگي، پليس پيشگيري و پليس آگاهي كشور به صورت آزمايشي در تهران به اجرا گذاشته مي شود و در اين رابطه پليس اماكن عمومي جلسات توجيهي را با مسئولان اتحاديه ها و اصناف مختلف برگزار كرده است. بنابراين از هفته آينده پليس با متخلفان صنفي و اماكن عمومي برخورد خواهد كرد.
وي در رابطه با نحوه برخورد پليس اماكن عمومي با متخلفان گفت: در راستاي اين طرح به عنوان مثال با صاحبان نمايشگاههاي اتومبيلي كه با پارك خودروهاي خود در عرض خيابان، سد معبر مي كنند برخورد خواهد شد يا با ميوه فروشاني كه با چيدن ميوه در پياده روها باعث سد معبر مي شوند برخورد مي شود. البته پليس در مرحله اول به اين افراد تذكر كتبي و در صورت تكرار تخلف واحد صنفي متخلف پلمپ مي شود.
رئيس پليس نظارت بر اماكن عمومي نيروي انتظامي كشور گفت: هدف از اجراي اين طرح افزايش حقوق شهروندي است و مردم مي توانند در توليد انضباط اجتماعي پليس را ياري كنند.
سردار نجفي اظهار داشت: همچنين پليس در اجراي اين طرح سه هدف را دنبال مي كند كه عبارتند از آشنايي مردم با حقوق خود و اينكه شهروندان بدانند چه خدماتي را مي توانند از اماكن عمومي دريافت كنند. به همين منظور مثلاً در بحث سيگاردر اماكن عمومي كه نيروي انتظامي با افرادي كه در اماكن عمومي اقدام به استعمال دخانيات كنند برابر قوانين و مقررات برخورد مي كند.
وي افزود: مشاركت مردم در افزايش انضباط اجتماعي و توليد نظم و انضباط اجتماعي از ديگر اهداف اين طرح است.
وي با اعلام اينكه بيشتر تخلفاتي كه در حوزه اماكن عمومي صورت مي گيرد توسط واحدهاي غير مجاز انجام مي شود، گفت: در حال حاضر بيش از يك ميليون واحد صنفي غير مجاز در كشور مشغول به كار هستند كه 84 درصد جرايم مربوط به اماكن عمومي را به خود اختصاص مي دهند.
نجفي در رابطه با تفاوت طرح امنيت اجتماعي با طرح انضباط اجتماعي گفت: در طرح امنيت اجتماعي پليس با نوع خدماتي كه واحدهاي صنفي ارائه مي دادند و مطابق با شئونات جامعه نبود برخورد مي كرد اما در طرح انضباط اجتماعي در راستاي اجراي درست قوانين پليس برخورد مي كند.
وي همچنين از مشاركت وزارت ارشاد، شهرداري، وزارت بهداشت، تاكسيراني و ديگر دستگاههاي مذكور در اين طرح خبر داد و گفت: اين طرح بلند مدت خواهد بود و تا زماني كه وضعيت ظاهري جامعه به يك نظم مورد قبولي نرسد پليس اين طرح را به اجرا مي گذارد.
نجفي در رابطه با واحدهاي صنفي كه از اصطلاحات بيگانه براي تبليغات خود استفاده مي كنند گفت: برابر قانون اين واحدها مجاز به استفاده از اصطلاحات بيگانه نيستند.
دوشنبه 4 آذر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 238]