تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 18 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بهترين سخن، كتاب خدا و بهترين روش، روش پيامبر صلى‏لله‏ عليه ‏و ‏آله و بدترين ام...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827142783




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

تخصص جدید در دانشگاه های آمریکا، جنگ سایبری!


واضح آرشیو وب فارسی:فان پاتوق: ایالات متحده آمریکا رشته درسی جدیدی را در دانشگاه.های خود عرضه می.کند: "تخصص در جنگ سایبری". دانش.آموختگان این رشته سربازان ارتشی خواهند بود که در جبهه مجازی به جنگ با دشمن سایبری خواهند رفت.

به گزارش دویچه وله , افزایش حمله.های سایبری آمریکا را به فکر ایجاد رشته.ای جدید در دانشگاه انداخته است. قرار است "ارتش سایبری" در آینده محافظ نهادهای نظامی، مالی و اقتصادی و هم.چنین شرکت.های خصوصی در مقابل حملات هکرها باشد.

با توجه به داغ بودن جنگ در دنیای مجازی، شغل.هایی این چنین آینده درخشانی دارند و پیش.بینی می.شود که حدود ۳۰ هزار شغل جدید در این زمینه ایجاد گردد.

حفاظت سایبری، وظیفه.ای ملی

دولت آمریکا دفاع در برابر حملات سایبری را یکی از مهم.ترین اهداف دفاع ملی اعلام کرده است. متخصصان این رشته در آمریکا امکان "فاجعه سایبری" را منتفی نمی.دانند؛ فاجعه.ای که هنوز رخ نداده است، ولی به باور آن.ها ایجاد یک سپر دفاعی مطمئن در مقابل آن ضروری است.

دست.کم پس از حملات سایبری متعدد اخیر و نمونه ویروس "استاکس.نت"، ضرورت ایجاد چنین سپر دفاعی به مسئله روز بسیاری از کشورها تبدیل شده است.

ایران اولین کشوری بود که هدف کرم اینترنتی استاکس.نت قرار گرفت. این ویروس به گفته متخصصان «نوعی اسلحه است» که ویژه برنامه هسته.ای ایران ساخته شد. طراحی و ساخت چنین "اسلحه".ای تنها از عهده دولت.هایی بر.می.آید که دارای امکانات برای سازمان.دهی باشند. بسیاری از کارشناسان انگشت اتهام را به سوی دولت آمریکا نشانه رفته.اند.

جنگ قرن ۲۱: خطر حمله.های سایبری امنیت جهان را تهدید می.کندBildunterschrift: جنگ در قرن ۲۱: خطر حمله.های سایبری امنیت جهان را تهدید می.کندحملات سایبری مدام هدف.ها و روش.های جدیدی را آزمایش می.کنند و همین کار مقابله با آن.ها را سخت می.کند. به عنوان مثال قرار است در آینده نزدیک شبکه.های برق.رسانی هوشمندی راه.اندازی شوند که به کمک آنها میان دستگاه.های برقی نوعی تبادل اطلاعات صورت .گیرد تا به عنوان مثال میزان مصرف برق در طول روز بهتر توزیع شود و فشار بر نیروگاه.های برق کاهش یابد. اما کارشناسان می.گویند این تکنیک جدید می.تواند در را به روی حمله.های سایبری بگشاید.

در آلمان نیز خطر حمله.های سایبری به زیرساخت.های حساس این کشور موضوعی است که به شدت جدی گرفته می.شود. ۵۹ درصد از شرکت.های آب، گاز و برق.رسانی اعلام کرده.اند که ویروس استاکس.نت را در سیستم.های خود یافته.اند.

نمونه.ای دیگر، حمله هکرها به سایت وزارت امور خارجه ایران در روزهای اخیر بود که سروصدای بسیاری به پا کرد و گروهی که خود را از مخالفان جمهوری اسلامی می.دانستند مسئولیت آن را بر عهده گرفتند.

«حمله تروریستی بعدی سایبری است»

تقاضا برای سربازانی که در جبهه جنگ سایبری بجنگند بسیار بالاست. ادارات دولتی، شرکت.های خصوصی و مراکز پژوهشی همه به دنبال مکانیسم.های حفاظتی و دفاعی هستند.

کالج کارزول (Carswell College) در ایالت مریلند آمریکا یکی از مهمترین مراکز آموزش این رشته تحصیلی است. آموزش "امنیت سایبری" در این کالج پاییز گذشته با ۲۰۰۰ دانشجو شروع شد. این دانشجویان ظرف دوسال این رشته را به پایان می.برند. در بسیاری از دانشگاه.های دیگر آمریکا نیز این رشته تدریس می.شود. به گفته گردانندگان کالج کارزول، «ایالات متحده ارتش سایبری خود را سازمان می.دهد».

رئيس سازمان سیا، نیز چند روز پیش اعلام کرد که به احتمال قوی حمله تروریستی بعدی به آمریکا در فضای مجازی صورت خواهد گرفت.

"تله.های سایبری"

آمریکا هم اکنون هم دارای یک ارتش سایبری است که در صورت لزوم در کنار ارتش کلاسیک آن وارد عمل می.شود.

مقام.های آمریکایی اطمینان می.دهند که این ارتش تنها برای دفاع سازماندهی شده است و نه حمله. آمریکا اتهام دست داشتن در حمله کرم استاکس.نت به برنامه هسته.ای ایران را رد می.کند.

البته کالج کارزول تاکید می.کند که این دفاع بسیار "خشن" است و در آن از "تله.های سایبری" هم برای به دام انداختن هکرها استفاده خواهد شد.

عصرایران






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فان پاتوق]
[مشاهده در: www.funpatogh.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 233]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن