واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: /دومين سمپوزيوم بينالمللي ايران ١٤٠٤/ معاون نماينده يونسيف در ايران مطرح كرد: توجه ويژه سند چشمانداز به خدمات عمومي
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: سند چشمانداز ايران
معاون نماينده يونسيف در ايران گفت: ايران نيازمند تهيه نقشه راه تا سال 2025 است تا مسيري كه نسل آينده ايران به سمت جواني طي ميكند برنامه ريزي شده و سيستماتيك باشد در اين شرايط اجتماع و سياستگذاريهاي دولتي بايد به گونهاي باشد كه براي اين قشر جوان زندگي شاد و سالمي فراهم كند از قبيل سياستهايي كه براي مراقبت يكپارچه و سياستهايي كه براي كودكان نيازمند مراقبت ويژه در نظر گرفته شود.
به گزارش خبرنگار اقتصادي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، پاتريشا ديجواني ـ معاون نماينده يونسيف در ايران در دومين سمپوزيوم بينالمللي ايران 1404، ايران توسعه يافته اظهار كرد: ايران از كشورهاي جوان دنياست كه 38 درصد شهروندان آن را افراد زير 18 سال تشكيل ميدهند.
او تاكيد كرد: وضعيت اقتصادي هر كشور به توانايي مردم آن بستگي دارد و تحقيقات علمي ثابت كرده كه تواناييهاي انساني ميتواند از طريق رويكرد يكپارچه گسترش يابد و همچنين به اثبات رسيده كه توسعه مغز انسان قبل از اينكه به سن سه سالگي برسد شكل ميگيرد كه در اين دوره صد ميليارد سلول در مغز كودك شكل مييابد.
او با تاكيد بر اينكه رفتار اجتماعي فرد و بلوغ آن به شش سال اول زندگي فرد بر ميگردد گفت: براي توسعه زندگي جوانان ايران بايد شورايي به منظور هماهنگي بيشتر در اين باره شكل بگيرد و سابقه فعاليت ايران در برنامه ريزيهاي گسترده براي خانوادهها موفقيت در اين امر را نشان ميدهد و به كمك اين نقشه سال 2025 ميتوانند انبوه جوانان را مديريت كنند تا بشترين بهره را از اين نيروي مضاعف داشته باشند و از بزه جوانان جلوگيري كنند كه اين كار از طريق ايجاد فرصتهاي شغلي و اشتغالزايي به دست ميآيد.
معاون نماينده يونيسف در ايران با اشاره به توجه ويژه سند چشمانداز به خدمات عمومي اظهار كرد: براي مراقبت از كودكان نيازمند مراقبتهاي ويژه ايجاد مراكز مددكاري بيشتر براي حمايت از خانوادههاي آنها نياز است همچنين گسترش ارتقاي آگاهي از چالشهاي مهم در خصوص اين كودكان است و جاي اميدواري دارد كه ايران در كنوانسيون كودك و كنوانسيون عدم تبعيض در مقابل زنان عضويت دارد.
وي در پايان خاطرنشان كرد: سياستهاي تمركز زدايي و از بين بردن فقر بايد به گونهاي باشد كه تمام اقشار جامعه را در بر گيرد و كودكان در برنامهريزيهاي اجتماعي به ظرفيتهاي جديد كه از سوي دولتها ايجاد ميشود متكي شوند. تحكيم جامعهي مدني به مراقبت ويژه كودكان خياباني، كودكان مبتلا به HIV و يا معتاد ميانجامد.
انتهاي پيام
يکشنبه 26 آبان 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 83]