تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1834002240
گزارش کامل توليدات سينماي ايران در روزهای داغ تابستان
واضح آرشیو وب فارسی:فان پاتوق: تازه--ترین ساخته--های کارگردانان مطرح ایرانی در چه مرحله--ای--ست؟
سینمای ما- سمیه علیپور: تولید 300 فیلم سینمایی رویایی است که مدیران کنونی سینمای ایران برای این هنر صنعت متصور شدهاند؛ رویایی که دستیابی به آن با وضعیت تولید در شرایط کنونی سینمای ایران کاملاً بعید و دور از انتظار به نظر می--رسد. هرچند وضعیت تولید فیلم در بهار امسال در مقایسه با زمان مشابه در سال 1388 به مراتب بهتر و قابل قبولتر است، اما نمیتوان با آسودگی خاطر از رسیدن به سقف تولید 300 فیلم در سال 1389 صحبت کرد.
بهاری به رنگ تولید
بهار سال 1388 به دلیل برگزاری انتخابات ریاست جمهوری، وابستگی مستقیم سینمای ایران به سیاستها، برنامهها و رویکرد مدیران سینمایی، تولید و ساخت و ساز فیلم با افتی جدی روبرو شد. نگرانیها در مورد شرایط تولید مقطعی بود زیرا به وضوح روشن بود که بسیاری از سینماگران تولید فیلم خود را متوقف کردهاند تا نتایج انتخابات روشن و در نتیجه آن نگاه حاکم بر سینما مشخص شود، اما حوادث پس از انتخابات باز هم زمان شروع ساخت تولیدات سینما را کمی عقبتر انداخت و بعد از آن برگزاری جشنواره فیلم فجر و تکمیل تولیدات برای نمایش در این عرصه رقابتی، تولید حجم بالایی از فیلمهای سینمای ایران را به بهار سال 1389 موکول کرد. با این وجود همچنان تصور رسیدن به تولید 300 فیلم در سال با گذشت یک چهارم از فرصت ساخت که به نوعی زمان اوج تولیدات است، دشوار خواهد بود.
حدود 15 فیلم سینمایی در بهار سال 1389 وارد مرحله ساخت شدند که اغلب این فیلمها مرحله پیش--تولید را از سال گذشته و در برخی موارد از دو سال قبل آغاز کرده بودند.
تصور میشود تابستان امسال نیز براساس اطلاعاتی که تاکنون منتشر شده حدود 20 فیلم وارد مرحله فیلمبرداری شوند که نخستین نمایش اغلب این فیلمها طبق روال مرسوم سینمای ایران در جشنواره فیلم فجر خواهد بود.
روز رستاخیز
احمدرضا درویش، کارگردان سرشناس سینمای ایران، بعد از چهار سال دوری از عرصه کارگردانی، دو سال قبل پیشتولید فیلم تازه خود را آغاز کرد. درویش که در «دوئل» تجربه ساخت فیلمی پرهزینه را پشت سرگذاشته بود، این بار با پروژه عظیم دیگری به سینما بازگشت.
«روز رستاخیز» به کارگردانی درویش که همچنان این روزها مراحل فیلمبرداری را طی میکند، فیلمی با موضوع قیام عاشورا است؛ قیامی که با وجود اهمیت آن برای مردمان ایران زمین کمترین نمود را در عرصه سینما داشته و پخش مکرر «روز واقعه» ساخته شهرام اسدی در ایام محرم دلیلی است بر این مدعا.
درویش برای پروژه عظیم خود مدتها برنامهریزی کرد و دکورسازیهای این اثر بیش از یکسال و نیم ادامه داشت تا شرایطی مناسب برای ساخت فیلمی درباره امام حسین(ع) فراهم شود.
نزدیک به نیمی از فیلمبرداری این فیلم در بم انجام میشود که تاکنون نزدیک به 35 درصد آن انجام شده و گروه همچنان در این شهر کویری مشغول به کار هستند. بعد از پایان کار در بم فیلمبرداری در تهران و اصفهان ادامه خواهد داشت.
درویش در جریان فیلمبرداری این اثر حاضر به گفتوگو با رسانهها نشده، اما در اظهار نظر محدود خود در مورد جریان ساخت «روز رستاخیز» بیان کرده این کار برای نمایش در بیست و نهمین جشنواره بینالمللی فیلم فجر آماده شود.
پرویز پورحسینی، بابک حمیدیان ، آرش آصفی، فرهاد قائمیان، پوریا پورسرخ، حسن پورشیرازی، سروش گودرزی، حمید جدیدی، علی جاویدفر، امیر مولوی، بهنام تشکری و کورش زارعی از بازیگران این هستند که تاکنون جلوی دوربین رفته--اند. برخی دیگر از عوامل این پروژه عبارتند از حسین جعفریان مدیر فیلمبرداری، مجید میرفخرایی طراح صحنه و لباس، محسن موسوی طراح چهره--پردازی، یدالله نجفی صدابردار و علی قائم مقامی مدیر تولید.
آقا یوسف
علی رفیعی، کارگردان صاحبنام تئاتر ایران در سال 1382 نخستین تجربه خود را در زمینه کارگردانی سینما پشت سرگذاشت و اتفاقاً تجربهای موفق در این عرصه داشت. «ماهیها عاشق می--شوند» او روایتی عاشقانه از زوجی بود که بعد از سالها با یکدیگر روبرو میشوند.
بعد از موفقیت «ماهیها عاشق میشوند» انتظار میرفت دکتر رفیعی هرچه زودتر کار تازه خود را مقابل دوربین ببرد، اما چنین نشد. او بارها تا مرحله پیش تولید کارها رفت و فیلمنامه خود را تکمیل کرد، اما هر بار مانعی اجازه نداد تا این هنرمند پیشکسوت بتواند دومین فیلم خود را بسازد تا اینکه امسال او در سکوت خبری دومین فیلم خود را کلید زد.
«آقا یوسف» که ماجرایی مربوط به تنهایی و روابط انسانی دارد با حضور بازیگرانی چون مهدی هاشمی و هانیه توسلی در نقشهای اصلی بهار امسال وارد مرحله فیلمبرداری شد و همچنان رفیعی و گروهش سرگرم فیلمبرداری هستند.
دقتنظر بالای رفیعی در تدوین فیلمش این تصور را به وجود میآورد که نخستین نمایش اثر جدید او در جشنواره فیلم فجر باشد. او «ماهیها عاشق میشوند» را نیز به دفعات به همراه واروژ کریممسیحی تدوین کرد تا شسته--رفتهترین شکل فیلم در جریان نمایش عمومی روی پرده سینما برود.
رفیعی علاوه بر نویسندگی و کارگردانی، طراح صحنه و لباس این کار را نیز برعهده دارد و محمد آلادپوش «آقا یوسف» را فیلمبرداری میکند. در کنارهاشمی و توسلی، لادن مستوفی، شاهرخ فروتنیان، پگاه آهنگرانی، ستاره اسکندری، مریم سعادت، سهیلا رضوی، لیلا بلوکات و صابر ابر در این فیلم بازی میکنند.
آنچه به عنوان خلاصه داستان «آقا یوسف» منتشر شده عبارتست از: «درباره بی--ارتباطی آدم--ها در دنیای امروز و زندگی بشر امروزی است. اولین نشانه--های این بی--ارتباطی، تنها شدن آدم--ها و دامن زده شدن به تراژدی تنهایی انسان است.»
جرم
گرفتن نشانی از کارگردانان باسابقه سینمای ایران، در شرایط کنونی کار دشواری است. ناصر تقوایی سالهاست فیلم نمیسازد، بهرام بیضایی دو سالی است که در مقام کارگردان حاضر نشده و در این میان مسعود کیمیایی کارگردانی است که تقریباً هر سال فیلم تازهای دارد تا نام او را در راس اخبار مطبوعات قرار دهد.
«جرم» عنوان تازهترین فیلم این کارگردان است؛ فیلمسازی که بعد از مدتی فاصله گرفتن از سینما باز هم به روزهای پرکاری بازگشته و از جوانمردی و رفاقت در فیلمهایش میگوید و این بار به جای فرامرز قریبیان یا فریبرز عربنیا، پولاد کیمیایی نقش شخصیت اصلی فیلم را بازی میکند.
مسعود رایگان، داریوش ارجمند، پولاد کیمیایی، نیکی کریمی، بهاره رهنما بازیگران فیلم کیمیایی هستند. او در این کار داستانی مربوط به دوران قبل از انقلاب اسلامی را روایت میکند و ماجرای این درام شهری باز هم داستانی مرتبط با رفاقت است. مرد از زندان آزاد میشود و میخواهد به واقعیتی که از او پنهان شده، پی ببرد. این کارگردان قصد دارد مانند دو سه سال اخیر فیلمش را بعد از کامل شدن راهی اکران کند و منتظر برگزاری جشنواره فیلم فجر نخواهد شد.
ورود آقایان ممنوع
رامبد جوان، فیلمساز جوان سینمای ایران سومین فیلم سینمایی خود را بهار امسال مقابل دوربین برد و این روزها با پایان یافتن مرحله فیلمبرداری مصطفی خرقهپوش سرگرم تدوین این فیلم است.
علیرضا سرتیپی تهیه--کننده این فیلم سینمایی است و همزمان با تدوین پرویز آبنار صداگذاری اولیه آن را انجام میدهد. طبق اعلام تهیهکننده نخستین نمایش این فیلم در بیست--ونهمین جشنواره فیلم فجر خواهد بود. «ورود آقایان ممنوع» نهم فروردین--ماه با حضور بازیگران اصلی در لوکیشن اصلی فیلم که یک مدرسه است کلید خورد.
این فیلم بر اساس فیلمنامه--ای از پیمان قاسم--خانی در فضایی طنز و اجتماعی ساخته می--شود و رضا عطاران، ویشکا آسایش، پگاه آهنگرانی، مانی حقیقی ،بهاره رهنما، فلامک جنیدی، زهره حمیدی، ستاره پسیانی،حدیث میر امینی، مهرناز بیات و علی صادقی بازیگران آن هستند.
«ورود آقایان ممنوع» درباره یک مدرسه پیش--دانشگاهی است و ارتباط دانش--آموزان و مدیران ماجراهای طنزی را بوجود می--آورد. رامبد جوان فیلم سینمایی «پسر آدم، دخترحوا» را آماده نمایش دارد.
دیو و دلبر
کمتوجهی به سینمای کودک در سالهای اخیر بارها و بارها اعتراض فعالان این عرصه را به همراه داشت و به دفعات پیشنهادهای متعددی برای بهبود اوضاع سینمای کودک مطرح شد تا اینکه در بهار امسال یکی از کارگردانان بنام این عرصه فیلم تازهای را با موضوع کودکان مقابل دوربین برد.
وحید نیکخواه آزاد بعد از مدتها دوری از عرصه کارگردانی فیلم کودک، بهار امسال با ساخت «دیو و دلبر» به سینمای کودک بازگشت. این فیلم داستان: «یک دیو، یک دلبر، سه پسربچه شر و معلم نازنینشان، یک دخترکوچولوی پرورشگاهی و مربی سختگیرش و دو بازیگر معروف و...» است.
این فیلم که به صورت دیجیتال تصویربرداری شد، بخش عمدهای از مراحل ساخت را در تهران و باقی را در شهرستان لاهیجان پشت سرگذاشت.
«دیو و دلبر» پس از «علی و دنی» و «نصف مال من، نصف مال تو»، سومین تجربه وحید نیکخواه آزاد در سینمای کودک و نوجوان به عنوان کارگردان است.
فرهاد آئیش، بابک حمیدیان و بهاره رهنما از جمله بازیگران این فیلم سینمایی هستند. تصور میشود فیلم نیکخواه برای نمایش در بیست و چهارمین جشنواره فیلم کودک و نوجوان که مهرماه امسال برگزار خواهد شد آماده شود.
هرچه خدا بخواهد
انصراف پرویز شهبازی از کارگردانی فیلم «هرچه خدا بخواهد» همزمان با فیلمبرداری آن در جزیره کیش بود. با انصراف شهبازی از کارگردانی این پروژه سینمایی نوید میهندوست جایگزین او شد و گروه که از 18 اردیبهشت ماه در کیش مستقر شده بودند، کار را با کارگردانی جدید ادامه دادند.
جریان فیلمبرداری این کار خالی از اتفاقات غیرمنتظره نبود. واژگون شدن قایق حامل بازیگران و کارگردان این فیلم از جمله اتفاقاتی بود که در طول کار رخ داد.
این فیلم درباره مردی است که به طرز مرموزی در جزیره ناپدیده شده و بازیگرانی نظیر ترانه علیدوستی، رضا عطاران، حامد کمیلی، سعید آقاخانی، ارژنگ امیرفضلی فرهاد اصلانی، بهاره رهنما و تینا آخوندتبار در آن حضور دارند.
نوید میهن--دوست سابقه ساخت چند سریال داستانی، چند فیلم کوتاه داستانی و مستند را در کارنامه دارد و پیش از این در فیلم--های «نفس عمیق» و «عیار 14» در گروه کارگردانی با پرویز شهبازی همکاری کرده است. پرویز شهبازی با وجود انصراف از کارگردانی، همچنان مسئولیت تهیه--کنندگی و نویسندگی فیلم سینمایی «هرچه خدا بخواهد» را برعهده دارد.
پرتقال خونی
سیروس الوند که بهار امسال به عنوان رئیس کانون کارگردانان سینمای ایران انتخاب شد، «پرتقال خونی» را با بازی فریبرزعربنیا در تهران کلید زد.
محمود کلاری مسئولیت فیلمبرداری این کار را برعهده داشت و علاوه بر عربنیا، حامد بهداد، نیوشا ضیغمی، زیبا بروفه و ویشکا آسایش نیز در این فیلم بازی کردند. فیلمنامه «پرتقال خونی» را پیمان عباسی نوشته و بازنویسی فیلمنامه این فیلم زیر نظر سیروس الوند انجام --شده است. الوند فیلمهای سینمای «دستهای آلوده»، «زن دوم»، «تله»، «یکبار برای همیشه» و ... را در کارنامه دارد.
فیلمهای بهاره
«سنجاقکهای برکه سبز» به کارگردانی علی روئینتن با حضور بازیگرانی چون روناک پوریادگار، امیر رضا زرین --بخش، حامد کیازال، محمدکیا صادری، آرتمیس گلبازیان، رامبد زارع، دانیال خنیاگر، آرمان جعفرزادگان، پارسا میرداماد، متین حدادپور، محمدرضا حقدوست، محمد امین اشرف پور، علیرضا میرزا حسینی، محمد رستگار، امیر حسین روزبهانی، حسین اسماعیلی، پارسا وهابی، امید بهرامی--فر و علیرضا خضری در گیلان ساخته شد. این فیلم داستان پسر بچه--ای هفت ساله به نام لطیف است که در خیابان--های تهران گل--فروشی می--کند. او تصمیم می--گیرد برای یافتن خانواده خود به شمال کشور برود و در این مسیر دختری جوان نیز با او همراه می--شود.
محسن دامادی سومین فیلم سینمایی خود را بهار امسال با عنوان «ساقیات باحالات» ساخت و حسین زندباف تدوین آن را انجام داد. محمد مطیع، مژگان بیات، دانیال عبادی، ستاره اسکندری، علیرضا خمسه، بهنوش بختیاری، مجید یاسر و حامد بهداد بازیگران این فیلم هستند که در خلاصه داستان آن آمده است: «حاشیه شهر تهران، زمینی بی نشان، در معرض بحران، راهی برای درمان، ایجاد یک قبرستان، خصوصی، غیرانتفاعی، با نیت اخروی و سود کلان...»
جهانگیر جهانگیری نیز «کنسرت روی آب» را بهار 89 با حضور بازیگرانی چون حمید لولایی، رضا داوود نژاد، علی اوسیوند، احمد پورمخبر، زهره فکور صبور، نعیمه نظام--دوست، حامد ملک، فرزاد فرزین، فلور نظری، پوراندخت مهیمن، اکرم محمدی، حلیمه سعیدی، هستی راد، ماندانا حیدری، اسدالله یکتا و مرتضی پرکاس (کوتاه--ترین مرد دنیا) ساخت. فیلمنامه «کنسرت روی آب» را اشرف غلامی به نگارس درآورده-- و مضمون آن طنزی اجتماعی است.
این فیلم داستان شخصی علاقه--مند به هنر است که استعداد خوانندگی در موسیقی سنتی دارد و آرزو دارد روزی روی یک عرشه کشتی در خلیج فارس، درباره خلیج فارس ترانه--ای را بخواند. داستان فیلم در مورد برآورده شدن این آرزو است که منجر به مرگ این جوان می--شود و وقایعی که اتفاق می--افتد داستان فیلم را تشکیل می--دهد.
علی عبدالعلیزاده نیز در فصل بهار «چگونه میلیاردر شدم» را در اصفهان ساخت. این فیلم داستان رضا شاکری است که مشکلات عدیده--ای با خانه و خانواده خود دارد و با حل آن به شدت درمانده است. او برای حل این مشکلات در کوران حوادثی باورنکردنی قرار می--گیرد و در سفری سخت و رویایی سر از دنیای دیگری درمی--آورد. دنیایی که بودن در آن آرزوی هر انسانی است. فتحعلی اویسی، السا فیروز آذر، یوسف صیادی، مریم امیر جلالی، محمد شیری، سعید پیردوست و کاظم افرندنیا در این فیلم به ایفای نقش پرداخته--اند.
در انتظار تولید
جمعی از کارگردانان شناخته شده سینمای ایران درصدد هستند تابستان امسال فیلم جدید خود را مقابل دوربین ببرند. از جمله این کارگردانان میتوان به رضا میرکریمی اشاره کرد. او «یک حبه قند» را با حضور بازیگرانی چون رضا کیانیان، مریلا زارعی، اصغر همت، فرهاد اصلانی، هدایت هاشمی، سعید پور صمیمی، شمسی فضل الهی، نگار عابدی، نگار جواهریان، ریما رامین فر و سهیلا رضوی خواهد ساخت. داستان این فیلم ماجرای خانوادهای است که بهانه ازدواج یکی از فرزندان گرد هم میآیند.
نیکی کریمی نیز میخواهد سومین فیلم خود را امسال کارگردانی کند. کریمی، در بهار امسال زمینه ساخت فیلم جدیدش را فراهم کرد و تصور میشد پیش از تابستان کار را کلید بزند اما بازی او در فیلم کیمیایی موجب شد تا ساخت «روایت» به تابستان امسال موکول شود. این فیلم دو بازیگر اصلی دارد که خود کریمی و شهاب حسینی نقشهای این دو شخصیت را بازی میکنند.
ابراهیم حاتمیکیا نیز از جمله کارگردانانی است که زمینه ساخت فیلم تازه خود را بهار امسال فراهم کرد تاکنون حضور بازیگرانی چون گوهر خیراندیش، مصطفی زمانی و رویا تیموریان در این فیلم قطعی شده است.
محمدعلی باشهآهنگر که «بیداری رویاها»را در نوبت پخش دارد با دریافت پروانه ساخت «دیدگاه» قصد دارد این فیلم را براساس فیلمنامهای از محمدرضا گوهری بسازد.
مازیار میری، کارگردانان جوان و شناخته شده سینمای ایران که سال گذشته فیلم سینمایی «کتاب قانون» را روی پرده داشت، امسال تابستان فیلم سینمایی «سعادت آباد» را مقابل دوربین میبرد. لیلا حاتمی، حامد بهداد، مهناز افشار، امیر آقایی و ... بازیگران این فیلم هستند و همایون اسعدیان تهیهکننده آن است.
اصغر فرهادی نیز درصدد است فیلم تازهای را براساس فیلمنامهای از خود و پیمان معادی درباره مهاجرت بسازد و مسعود دهنمکی نیز همچنان علاقمند است ماجرای «اخراجیها» را ادامه دهد و پیشتولید «اخراجیها 3» را آغاز کرده است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فان پاتوق]
[مشاهده در: www.funpatogh.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 211]
-
گوناگون
پربازدیدترینها