تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 24 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):سنگهاى زیربناى اسلام سه چیز است: نماز، زکات و ولایت که هیچ یک از آنها بدون دیگرى درست ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1815508170




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

نرم افزار Director چیست؟


واضح آرشیو وب فارسی:فان پاتوق: ماکرومدیا دایرکتور که هم اکنون بخشیش از خانواده ادوبی است ، جزو قدیمی ترین نرم افزارهای ساخت برنامه های چند رسانه ای هست که تا حد زیادی به برنامه Flash شباهت داره. . Flash بیشتر برای ساخت نرم افزارهای تحت وب تخصصی شده و Director هم برای برنامه های چند رسانه ای که روی CD ارائه میشه . البته با دایرکتور هم میشه برنامه های تحت وب ایجاد کرد و برعکس .
در دایرکتور برای ایجاد قسمتهای Inter Active از زبانی به نام Lingo استفاده میشه ولی در Flash از زبانAction Script استفاده میشه . یکی از خصوصیات قابل توجه در دایرکتور این هست که ما میتونیم فایلهایی مثل تصویر, صدا و چیزهایی از این قبیل رو که برای ایجاد برنامه لازم هست رو به صورت یک فایل خارجی (External) استفاده کنیم و بدون وارد کردن اونها در داخل پروژه, برنامه رو بسازیم . دایرکتور دارای امکانات خیلی جالب و آماده ای برای ایجاد افکتهای تصویری و سه بعدی داره که معمولا اونها رو با زبان Lingo ایجاد میکنه . ما میتونیم توسط دایرکتور یک برنامه چت تحت وب , خیلی راحت تر از اون چیزی که فکرش رو بکنید بسازیم که برای این کار احتیاج به نصب Macromedia Shockwave MultiuserServer برروی سروری که میزبان وب ما هست داریم که به این صورت قابلیت استفاده هزاران نفر هم زمان از این چت ایجاد میشه .
همونطوری که برای دیدن صفحات Flash تحت وب احتیاج به Plugin مخصوص Flash Player هست برای دیدن صفحات و برنامه های دایرکتور تحت وب هم احتیاج به Plugin مخصوص به نام Shockwave Player هست که باید برای مرورگر وب نصب کنیم .
یکی از خصوصیات جدید برنامه دایرکتور در نسخه MX2004 اون توانایی استفاده از Syntax های زبان Java Script هست .
در حال حاضر بیشتر از دایرکتور برای ساخت انیمیشنها و برنامه های تحت وب, بازیها, CD های آموزشی , CD های مرجع,CD های تبلیغاتی و حتی CD هایی که این اواخر به صورت کارت ویزیت و در ابعاد کوچک هست استفاده میشه .
با مراجعه به این سایت میتونید کارهای بیشتری از دایرکتور رو ببینید .
من به دوستانی که با برنامه Flash کار میکنند توصیه میکنم که برای ساخت CD های مالتی مدیا حتما از برنامه دایرکتور استفاده کنند چون این برنامه دارای امکانات خاصی برای ایجاد نرم افزارهای Desktop مخصوصا در حجمهای بالا داره که نرم افزار Flash در این زمینه ها ضعیف تر هست . اگر دقت کنیم سایتهای ایرانی که در باره Flash صحبت میکنن یا آموزش میدن خیلی زیاد هست و لی در باره دایرکتور اینطور نیست و هنوز زمینه کاری برای این نرم افزار زیاد هست چون متخصصین کمتری برای دایرکتور وجود داره !
برای آگاهی از آخرین اخبار و تکنولوژیهای Director بد نیست سری به این سایت هم بزنید .






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فان پاتوق]
[مشاهده در: www.funpatogh.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 589]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن