واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاري قرآني ايران: لوموند: احتمال تقلب درانتخابات رياست جمهوري امريكا
روزنامه لوموند در گزارشي با عنوان "بازگشت شبح تقلب به انتخابات رياست جمهوري آمريكا" نوشت آيا امكان تقلب در انتخابات رياست جمهوري آمريكا وجود دارد؟
در ميان دو جبهه دموكرات و جمهوري خواه در اين انتخابات اتهامات زيادي مطرح است. از يك سو جان مك كين نامزد حزب جمهوري خواه حزب رقيب را به تلاش براي ثبت نتايج نادرست انتخابات متهم مي كند. از سوي ديگر دموكرات ها حزب جمهوري خواه را به تلاش براي حذف نام اكثريت فقرا، جوانان و سياه پوستان از ليست انتخاباتي متهم مي كنند.
لوموند نوشت رسوايي موسسه اكورن نمونه عيني اين گونه تقلبها در انتخابات رياست جمهوري آمريكاست. حزب دموكرات با افتخار نام يك ميليون و سيصد هزار تن از طرفداران جديد خود را در فهرست انتخابات ثبت كرد. اين در حالي است كه جمهوري خواهان به وجود نام برخي شخصيت هاي كارتوني مانند ميكي موس و دالاس كابوي در اين فهرست معترض هستند.
جان مك كين در مناظره تلويزيوني خود در پانزده اكتبر با نام بردن از موسسه اكورن اعلام كرد به نظر مي رسد آمريكا آماده به ثبت رساندن يكي از بزرگترين تقلبها در تاريخ راي گيري اين كشور است.
با اين اظهارات ميزان بهانه گيري هايي از اين دست در ميان طرفدران وي دو چندان شده است. ريك ديويس مدير برنامه هاي انتخاباتي مك كين در اين باره گفت موجي از بدگماني نتايج انتخابات رياست جمهوري را در بر گرفته است.
اما از ديدگاه دموكرات ها، رقباي جمهوري خواه تلاش مي كنند اذهان عمومي را در مورد تقلب در نتايج انتخابات مسموم و با توجه به حق طبيعي راي دهندگان آنان را از راي دادن منصرف كنند. اين حزب همچنين معتقد است جمهوري خواهان اقدام به پاكسازي در فهرست راي دهندگان در مناطق دموكرات طلب نموده اند.
لوموند افزود پائول كروگمن برنده جايزه نوبل اقتصادي در كتاب خود با عنوان "آمريكايي كه ما مي خواهيم" در سال 2008 نوشت "تقلب انتخاباتي از مدت ها پيش در آمريكا وجود داشته است."
به همين دليل است كه كندي رييس جمهور آمريكا در سال هزار و نهصد و شصت به تقلب در انتخابات متهم شد و يا جرج بوش رييس جمهور آمريكا در انتخابات سال دوهزار به دستكاري نتايج انتخاباتي متهم شد.
مجله تايمز در مقاله اي حذف اسامي راي دهندگان از فهرست انتخاباتي، اضافه كردن اسامي به فهرست انتخاباتي و ثبت الكتريكي كه اجازه بازنگري در راي را نمي دهد به عنوان عوامل امكان وقوع اشتباه در انتخابات رياست جمهوري آمريكا خواند.
لوموند در پايان نوشت در صورتي كه نامزد انتخابات رياست جمهوري بدون چون و چرا و با نتايج قطعي به پيروزي دست يابد همه اين جنجال ها در مورد تقلب انتخاباتي به فراموشي سپرده مي شود اما در صورتي كه نتيجه انتخابات به نتيجه راي گيري در مناطقي مانند اوهايو يا فلوريدا بستگي پيدا كند جنجال ميان دموكراتها و جمهوريخواهان ادامه خواهد داشت.
نظرات كاربران:
چهارشنبه 8 آبان 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاري قرآني ايران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 111]