واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: شهداي دانشآموز/ بزرگ مرداني كه قلم شهادت به دست گرفتند
داخلي. اجتماعي. شهدا. دانشآموز.
سمنان - در عرصه دفاع مقدس بزرگ مرداني بودند كه از نيمكت مدرسه بلند شده و با در دست گرفتن قلم شهادت، آزمون بزرگي را با موفقيت پشت سر گذاشتند.
آنها دليرمرداني بودند كه با تاسي از شهيد فهميده جان خود را در راه دفاع از انقلاب و ارزشهاي آن فدا كردند تا امروز سالها پس از پايان دوران دفاع مقدس بسيجيان دلاوري در عرصههاي دانش هستهاي، نانوتكنولوژي، سلولهاي بنيادي و ... ايران اسلامي را به سوي قلههاي افتخار هدايت ميكنند.
امروز نيز شهيد فهميدههاي ديگري هستند كه گمنام اما پرتلاش در عرصههاي علمي و پژوهشي يكي پس از ديگر قلههاي علمي را پيموده و هر روز براي ايران اسلامي افتخار آفريني ميكنند.
استان سمنان بهرغم جمعيت كم آن در عرصه تقديم شهداي دانشآموز در كشور در جايگاه برتري قرار دارد و وجود بيش از ۵۰۰شهيد دانشآموز در اين استان بيانگر اين مساله است.
مسوولان استان سمنان با گراميداشت ياد شهيدان دوران دفاع مقدس ميگويند اين استان در دوران دفاع مقدس قريب ۱۵شهيد از تبار شهيد فهميدهها را تقديم اسلام و انقلاب اسلامي كرده است.
استاندار سمنان كسب رتبه اول اين استان از لحاظ تعداد شهداي دانشآموز نسبت به جمعيت را افتخار بزرگي براي اين استان و دانشآموزان دانست.
"علي عبدالهي" با اشاره به اهميت كار شهيد فهميده در آغاز جنگ تحميلي گفت: كار اين شهيد آنقدر بزرگ و مهم بود كه امام راحل (ره) وي را رهبر خود ناميد و فرمود" رهبر ما آن نوجوان ۱۳سالهاي است كه با بستن نارنجك خود را به زير تانك انداخت".
استاندار سمنان گفت: در حالحاضر از اين رهبرها زياد داريم و اين استان نيز ۱۴تا ۱۵نفر شهيد همانند شهيد فهميده تقديم اسلام و انقلاب كرد.
وي از شهيد فهميده به عنوان دانشآموزي دلاور، عزيز و شجاع ياد كرد و خاطرنشان ساخت: اين شهيد بهترين الگو براي همه نوجوانان و دانشآموزان كشور است.
رييس سازمان آموزش و پرورش استان سمنان نيز اين استان را از نظر تعداد شهداي دانشآموز، شهداي فرهنگي و فرهنگيان ايثارگر در رده استانهاي برتر كشور دانست.
"ابوالقاسم قزوهي" زنده نگه داشتن فرهنگ ايثار و شهادت در واحدهاي آموزشي را از وظايف فرهنگيان و دانشآموزان دانست و گفت: از عواملي كه مي تواند اين فرهنگ را زنده نگه دارد برگزاري يادوارههاي شهداي دانشآموز در مدارس است.
وي گفت: در اين ارتباط هر ساله در چندين واحد آموزشي اين يادوارهها به همت دانشآموزان و مسوولان مدارس برگزار ميشود.
مسوول بسيج دانشآموزي سپاه قائم استان سمنان نيز گفت: شهداي دانشآموز امروز بهترينالگو براي دانشآموزان در عرصههاي مختلف به ويژه عرصههاي علمي و آموزشي است.
سرهنگ "رضا خوشقدم" با اشاره به تقدين ۵۰۷شهيد دانشآموز از اين استان گفت: از اين لحاظ سمنان در رده اول كشور قرار دارد.
وي گفت: تعدادي از اين شهدا زير ۱۵سال سن داشتند كه با رفتن به جبهه از خود رشادتها و موفقيتهايي را به جا گذاشتند.
برخي از والدين شهداي دانشآموز استان سمنان نيز عشق و علاقه بهامامامت علاقهمندي بهدفاع از اسلام و انقلاب اسلامي و تبعيت از فرامين رهبركبير انقلاب را مهمترين انگيزه فرزندان خود در حضور در جبههها و شهادت در اين راه اعلام كردند.
مادر شهيد "سيدمهدي احمدپناهي" گفت: فرزندم كلاس سوم بود كه عازم جبهه شد.
وي افزود: فرزندم خيلي بهجبهه و دفاع مقدس علاقه داشت و با اعتقاد در اين عرصه حضور يافت.
مادر شهيد دانشآموز "عليرضا حيدري" نيز گفت: فرزندم كلاس يازدهم بود كه عازم جبهه شد.
وي افزود: از او خواستيم با توجه به حضور ديگر برادران در جبهه ديپلم خود را بگيرد و بعد عازم جبهه شود كه بهعلت عشق و علاقهاي كه داشت بلافاصله عازم شد.
پدر شهيد دانشآموز "حسين امامي" نيز از حضور ۴۱۵روزه فرزندش در جبهه ها خبر داد و گفت: شهيد حسين در سال دوم تجربي تحصيل ميكرد كه عازم جبهه شد.
وي افزود: اين شهيد در سال ۶۷در عمليات مرصاد و در جاده چهارزبر به درجه رفيع شهادت نايل آمد.
۶۳هزار نفر از دانشآموزان كشور در دوران دفاع مقدس بهفيض شهادت نايل آمدند.ك/۴
چهارشنبه 8 آبان 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 231]