واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: كارگردان «عصر جمعه»: نميخواستم يك تابو اجتماعي را به تصوير بكشم
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: فرهنگ و هنر - سينما
كارگردان «عصر جمعه» گفت: قصد به تصوير كشيدن يك تابو اجتماعي را نداشتم.
به گزارش خبرنگار سينمايي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)،نشست نقد و بررسي فيلم «عصر جمعه» روز گذشته در خانه سينما به همت انجمن منتقدان و نويسندگان سينمايي با حضور كارگردان فيلم، رويا نونهالي
و مهرداد صديقيان بازيگران فيلم برگزار شد.
مونا زندي درابتداي سخنانش در خصوص شكلگيري فيلمنامهي فيلم «عصر جمعه» توضيح داد: بعد از تحقيقاتي كه در«زندان زنان» داشتم؛ متوجه شدم كودكاني در زندانها به سر ميبرند كه مجبورند به علت زنداني بودن مادرانشان در زندان به دنيا بيايند يا مدتي آنجا زندگي كنند. مورد ديگر تحقيقات درخصوص تعدي به يك دختر در غرب كشور بود، اين ايدهها را با فريد مصطفوي درميان گذاشتم و با تركيب و تلفيق آنها، نگارش و جزييات فيلمنامه كار بوجود آمد.
زندي درخصوص چند پلان كه به تضاد طبقاتي در فيلم ميپردازد گفت: اين چند صحنه به قصد مطرح كردن چنين مسالهاي نبوده است، البته شايد در ناخودآگاه اينچنين بوده است، اما شخصيت فيلم (اميد) با هر چيزي كه با او سازگار نيست، سر تضاد دارد.
وي افزود: بعد از هر برون ريزي شخصيت، خشمي از او بروز پيدا ميكند و به اين طريق جنبههاي مختلف آن ديده مي شود.
زندي درخصوص ويژگي توزيع اطلاعات در فيلمنامه «عصر جمعه» هم مطرح كرد: بخشي كه براي ما بسيار مهم بود دادن اطلاعات بود كه به تدريج به بيننده داديم و براي نيل به اين هدف به تقسيم جزئيات در پردههاي مختلف پرداختيم.
رويا نونهالي نيز درخصوص شيوه اجراي نقشاش در فيلم گفت: اين حرف بهصورت يك اصل درآمده است كه بازيگري براي اجراي هر نقش مشخصي، به دنبال يك ما به ازاي واقعي ميگردد، اما من فكر ميكنم از
ويژگيهاي اصلي بازيگري، ديدن و دقت كردن در آدمها، شيوه بيان و حتي توجه دقيق به ميميك چهره آنها است.
كارهاي بازيگر است.
وي افزود: در كاركردن با زندي لذت بردم از اينكه او مثل فيلمسازان اولي به فيلمنامه نچسبيده بود.
مهرداد صديقيان هم از نحوهي انتخابش براي بازي در اين فيلم سخن گفت.
به گزارش ايسنا، كارگردان «عصر جمعه» درخصوص عنوان فيلم هم گفت: هيچ معني و دليل خاصي پشت عنوان فيلم نيست و مخاطب را به زماني كه اتفاق اصلي فيلم رخ داده است ارجاع مي دهد.
زندي در پاسخ به پرسشي درخصوص ديده نشدن برخي اتفاقات مهم داستان مطرح كرد: از ابتدا با فريد مصطفوي توافق كرديم كه اتفاقات اصلي ديده نشوند و تنها ادامه و تاثير بعديشان به تصويركشيده شوند.
وي درباره پايان بندي فيلم نيز گفت: قطار آخر فيلم با به تصوير كشيدن حركت آن ميگويد كه اين ماجرا همچنان ادامه دارد و علاوه بر رفتن سوگند به سمت خانوادهاش، شايد به آمدن يك «سوگند» ديگر نيز اشاره دارد.
زندي در اين نشست از زمان اكران عمومي «عصر جمعه» با وجود داشتن پروانه نمايش اظهار بياطلاعي كرد.
انتهاي پيام
دوشنبه 29 مهر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 148]