واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: مشاورعالي رييس سازمان ملي استاندارد: 60 درصد از ساخت و سازهاي كشور غيرفني است
خبرگزاري دانشجويان ايران - اروميه
سرويس: صنعت و معدن
مشاور عالي رييس سازمان ملي استاندارد گفت: ٦٠ درصد از ساخت و سازهاي كشور غير فني است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، فريدون بلغاري در همايش روز جهاني استاندارد در اروميه با اعلام اين خبر گفت: يكي از مهمترين معضلات بزرگ كشور عدم استفاده از استانداردهاي ساخت و ساز و وجود ساخت و سازهاي غير مجاز است كه باعث شده ميزان ايمني ساخت و سازها دركشور بسيار پايين بوده و مردم احساس امنيت نكنند.
وي در ادامه با اشاره به صدور٣١٢ پروانه استاندارد در بخش مصالح ساختماني در كشور طي نيمه اول سال جاري افزود: ميزان پروانههاي صادره در اين بخش نسبت به مدت مشابه سال گذشته حدود ٢٢ درصد افزايش را نشان مي دهد كه اين امر نشان دهنده توجه ويژه به استاندارد سازي مصالح ساختماني و توليدي است.
بلغاري همچنين با اشاره به تدوين ١١ هزار مجوز استاندارد در طول سالهاي اخير گفت: از اين تعداد بيش از٩٣٠ مورد در بخش صنايع ساختمان تدوين شده است و درصدد هستيم تا در آينده ميزان استانداردهاي تدوين شده در بخش ساختمان را به ١٥ درصد كل استانداردها برسانيم.
معاون امور عمراني استاندار آذربايجان غربي نيز در اين مراسم گفت: افزايش كيفيت و كاهش هزينهها بايد به عنوان يك اخلاق حرفهاي در سطح ملي درآيد.
محمد باقر دارياني افزود: در دوران سازندگي و توسعه كشور براي توفيق در اين مرحله گذار و رسيدن به جامعه اي پيشرفته همراه با تعالي مباني اخلاق انساني در جامعه بايد حفظ كيفيت و رعايت الزامات اساسي در تمامي بخشهاي تصميم ساز و اجرايي سرلوحه امور قرار گيرد.
وي با اشاره به حالت نظارتي اداره كل استاندارد گفت: بايد اين حالت نظارتي به سمت سياست گذاري و فرهنگ سازي رهنمون شده و اداره كل استاندارد به يك نهاد تاثير گذار تبديل شود.
معاون امور عمراني استاندار آذربايجان غربي عزم عمومي براي رسيدن به توليد بيشتر و بهتر را مورد تاكيد قرارداد و اظهار كرد: براي رسيدن به توليد با كيفيت عالي و ميزان مناسب بايد عزم عمومي در مردم صورت گيريد و براي اينكار آموزشهاي همگاني لازم و ضروري است.
دارياني در ادامه با اشاره به همزماني هفته كاهش اثرات بلاياي طبيعي و روز جهاني استاندارد تدوين استانداردهاي مناسب در جهت بهبود وضعيت ساخت و سازهاي شهري را يكي از ملزومات جامعه عنوان كرد و افزود: ارتقاء ايمني و پايدار در سازههاي مختلف به عنوان يك اصل مهم از اصول مديريت بحران است كه مي توان با تدوين استاندارهاي لازم در جهت بهبود ايمني و پايداري گام برداشت.
وي دليل توسعه كشورهاي پيشرفته را توجه به استانداردهاي درست و مطابق با ملزومات روز و همچنين توجه ويژه و جدي به اجراي صحيح اين استانداردها دانست و افزود: اسلام به عنوان دين كامل به تمامي ابعاد زندگي فردي و اجتماعي نگاه ويژه اي دارد و بايد با بهره گيري از اين آموزهها و تجربيات كشورهاي مترقي زمينه توسعه جامعه را فراهم ساخت.
غلامرضا اميني ـ مدير كل استاندارد آذربايجان غربي ـ نيز در ادامه اين مراسم گفت: در شش ماهه اول سال جاري ٥٠ پروانه كاربرد علامت استاندارد صادر شده كه نسبت به مدت مشابه سال گذشته ٤٧ درصد رشد داشته است.
وي با اعلام اينكه ١٦ درصد پروانههاي صادر شده كاربرد علامت استاندارد توسعهاي و تشويقي بوده است اظهار كرد: در حال حاضر ٦١٩ پروانه كاربرد علامت استاندارد وجود دارد كه نسبت به سال گذشته ٢١ درصد افزايش يافته است.
اميني همچنين به عملكرد سه ساله در زمينه صدور پروانه كاربرد علامت استاندارد پرداخت و افزود : در طول سه سال اخير تعداد پروانه كاربرد علامت استاندارد با ٦/٢١ درصد رشد از ٢٣٣ به ٦١٩ مورد افزايش يافته است.
وي در ادامه با اعلام اينكه هيچ فعاليتي در جهان بدون استاندارد پايدار نيست، خاطرنشان كرد: واحدهاي توليدي اگر توليدات خود را به حد استاندارد نرسانند نميتوانند خود را بازار معرفي كنند و دچار بحران جدي ميشوند.
انتهاي پيام
سه شنبه 23 مهر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 133]