واضح آرشیو وب فارسی:جام جم آنلاین: از امشب با پخش يك تله تئاتر جديد ملودي شهر باراني در شبكه 4 نواخته ميشود
جام جم آنلاين: پخش تله تئاتر «ملودي شهر باراني» به كارگرداني هادي مرزبان از امشب آغاز ميشود.
به گزارش خبرنگار ما ، اين تئاتر تلويزيوني كه در 3 قسمت 55 دقيقهاي توليد شده از اين پس تا 3 هفته ساعت 21:15 روزهاي چهارشنبه روي آنتن شبكه 4 سيما ميرود.
«ملودي شهر باراني» براساس نمايشنامهاي از زندهياد اكبر رادي ضبط شده و بازيگراني مثل اميد زندگاني ، شهره لرستاني ، اميرحسين مدرس ، آزاده صمدي، علي رامز ، علي بيغم و آفرين چيتساز در آن بازي دارند و داستانش هم در پاييز 1325 در شهرستان رشت ميگذرد.
شخصيت اصلي داستان جواني است به اسم مهيار كه پدرش سالها قبل او را براي ادامه تحصيل به سوئيس فرستاده و حالا با مدرك دكتري حقوق به شهر و ديار خود برگشته است.
او متوجه ميشود كه پدرش قبل از فوت، خانه كوچكي را كه حالا باغبان و خدمتكار قديمي آنها و خانوادهاش در آن زندگي ميكنند، به اسم او كرده تا زندگياش را همانجا شروع كند و در ايران ماندگار باشد، اما اتفاقاتي ميافتد كه تحقق آرزوي پدر را با مشكل مواجه ميكند.
نقش اين جوان تحصيلكرده يعني مهيار را اميرحسين مدرس بازي ميكند.
اميد زندگاني هم در نقش برادر مهيار ظاهر ميشود كه البته با تحقق وصيتنامه پدر مخالف است و ميخواهد خانه را قسمت كند. شهره لرستاني نقش مادر اين دو جوان را بازي ميكند و آزاده صمدي را هم در نقش دختر مستخدم خانواده ميبينيم كه حالا براي خودش خانم معلمي شده و با آمدن مهيار، ارتباط عاطفي ميان آنها دوباره شعلهور ميشود. كارگرداني تلويزيوني كار را مسعود فروتن بر عهده داشته است.
علياصغر آزادان، تهيهكننده اين تلهتئاتر در گفتگو با «جامجم» ميگويد با اجراي صحنهاي هادي مرزبان از اين نمايشنامه، تصميم گرفته است آن را به صورت تلويزيوني هم ضبط كند.
آزادان اضافه ميكند: تلويزيون هم از اين پيشنهاد استقبال كرد و ما با نويسنده كار هم به توافق رسيديم، اما متاسفانه كار ما با بيماري و فوت ايشان همزمان شد و ما حق و حقوق ايشان را به همسرشان پرداختيم.
اين تهيهكننده كه مدتي پيش تلهتئاتر «خرده جنايتهاي زن و شوهري» را براساس نمايشنامهاي از اريك امانوئل اشميت با بازي محمدرضا فروتن و نيكي كريمي و كارگرداني فرهاد آئيش روي آنتن شبكه 4 فرستاد، با تاكيد بر غناي متن ميگويد: اين كار به نظر خودم يكي از كارهاي خوبي است كه تهيه كردهام.
او در پاسخ به اين سوال كه چرا كمتر شاهد پخش تلهتئاترهايي براساس نمايشنامههاي ايراني هستيم، توضيح ميدهد: ما در زمينه متون نمايشي ايراني كمبود داريم و طبيعي است كه براي جبران اين ضعف بايد سراغ متون خارجي رفت، ضمن اين كه تلهتئاتر ويژگيهاي خاص خودش را دارد و متني هم كه براي اين كار انتخاب ميشود، بايد براي اين كار مناسب باشد.
چهارشنبه 17 مهر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جام جم آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 288]