واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: /آيين آغاز سال تحصيلي دانشگاه شهيد چمران اهواز/ حجتالاسلام و المسلمين جوانمردزاده: دانشجوي مسلمان دانشجوي فرهيخته و داراي فضيلت است
خبرگزاري دانشجويان ايران - اهواز
سرويس: صنفي - آموزشي
مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه شهيد چمران اهواز گفت: دانشجو بايد قدر خود را بداند، دانشجو طالب حقيقت و عدالت است و از تبعيض متنفر، دانشجوي مسلمان دانشجوي فرهيخته و داراي فضيلت است.
به گزارش خبرنگار صنفي ـ آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) ـ منطقه خوزستان ـ حجتالاسلام و المسلمين عبدالباري جوانمردزاده، در آيين آغاز سال تحصيلي دانشگاه شهيد چمران اهواز اظهار داشت: دورهاي كه ما در آن به سر ميبريم دوره نظامها و سيستمهاست كه مجموعه عناصر با يكديگر همكاري دارند و صحبت از پراكندگي و تفرقه نيست. ديگر زمان دوره قديم و فئوداليسته گذشته است و صحبت از تعريف عناصر به صورت مجموعه است.
وي با بيان اينكه نظام آموزش عالي يك نظام عظيم است، افزود: نظام آموزش عالي مجموعه عناصر منظم است كه در جهت تحقق يك هدف در ارتباط با هم به صورت هماهنگ فعاليت ميكنند. دانشجو و استاد از عناصر مهم اين نظام هستند و در سوي ديگر نيز آموزش و متون آموزشي است. اگر اين عناصر با هم و در راستاي هم عمل نكنند قطعا اين نظام دچار اختلال و نارسايي ميشود.
جوانمردزاده خاطرنشان كرد: عنصر دانشجو در اين نظام مقدس است و به روايتي تمام فرشتگان بالهاي خود را ميگسترانند تا قدمگاه دانشجويان شوند. اين تعبير بالاترين تعبير در بين عقلا و اديان است كه حاكي از وجود مقدس دانشجو است.
وي با اشاره به اينكه اگر كسي براي خدا علم بياموزد و به علمش عمل كند بسيار گرانقدر ميشود، افزود: اگر چشم برزخي ما باز شود، در عالم برزخ دانشجو به صورت نور ديده ميشود چرا كه علم نور است. قرآن ميفرمايد ما به يكايك شما علم و به آدم، اسما را ياد داديم. مفسرين غالبا معتقدند تمام علوم به بشر داده شده است و بشر وقتي وارد دنيا ميشود؛ اين علوم را فراموش ميكند و از رهگذر علوم اكتسابي است كه آنان را بار ديگر به ياد ميآورد.
وي تمامي انقلابها را مرهون فعاليتهاي دانشجويان فرهيخته دانست و افزود: اين نظام نيز مرهون دانشجويان جوان، با تفكر و فضيلتطلب است. بين دانشجوي حوزه و دانشگاه تفاوت است دانشجوي حوزه در محيط بسته است اما دانشجوي دانشگاه در محيط باز است و اگر بتواند در اين محيط خود را حفظ كند كار بزرگي انجام داده است.
جوانمردزاده با اشاره به تفاوت كاربردي دانشجو در بين دانشجويان حوزه و دانشگاه گفت: دانشجو متعلق به قشر خاصي نيست و متعلق به تمام كشور است و از اين لحاظ بين دانشجوي حوزه و دانشگاه تفاوت وجود دارد. دانشجو ميتواند در تمام كارهاي كشور حضور داشته باشد و مسئوليتهاي متعددي را برعهده بگيرد. پس قدر خود را بدانيد و براي تعالي خود گام برداريد. دانشجوي مسلمان و روشنفكر ميتواند الگو و اسوه تمام جوانان عالم باشد.
دوشنبه 15 مهر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 104]