پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان
پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا
دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک
تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
تعداد کل بازدیدها :
1851614812
رييس جمهور در ديدار مديران ارشد رسانههاي آمريكايي: *حق مردم فلسطين بايد برگردانده شود *لزوم بازنگري در نقش رسانهها براي رسيدن به دوران جديد
واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: رييس جمهور در ديدار مديران ارشد رسانههاي آمريكايي: *حق مردم فلسطين بايد برگردانده شود *لزوم بازنگري در نقش رسانهها براي رسيدن به دوران جديد
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: سياسي خارجي
دكتر محمود احمدينژاد، رييس جمهور صبح امروز به وقت نيويورك با مديران ارشد رسانههاي معتبر آمريكايي از جمله ان.بي.سي، اي.بي.سي، سي.بي.اس و سي.ان.ان، نيويورك تايمز، نيوزويك و چندين رسانه معتبر آمريكايي ديدار و گفتگو كرد.
به گزارش خبرنگار اعزامي خبرگزاري دانشجونان ايران (ايسنا) به نيويورك، دكتر محمود احمدينژاد در ابتداي اين ديدار به اهميت نقش رسانهها اشاره كرد و گفت: با توسعه جوامع نقش رسانهها بسيار پيچيدهتر شده است.
* لزوم بازنگري در نقش رسانهها براي رسيدن به دوران جديد
وي با بيان اين كه به نظر من وقت آن رسيده است كه براي رسيدن به دوران جديد در نقش رسانهها بازنگري صورت بگيرد، گفت: اگر اين اتفاق نيفتد ما به مرحلهاي ميرسيم كه رسانهها يك حرف ميزنند و در مقابل آن مردم حركت ديگري ميكنند.
وي گفت: به نظر من اگر رسانهها به خوبي شرايط دوران جديد را درك كنند و در مسير تحولات دوران جديد قرار بگيرند ميتوانند نقش سازندهتري در توسعه صلح، امنيت و برادري ايفا كنند.
رييس جمهور گفت: رسانهاي كه بتواند شرايط جديد را بهتر درك كند و آن را تشخيص دهد، قطعا ميتواند تاثير بيشتري داشته باشد.
رييس جمهور با بيان اين كه رسانه فقط محمل انتقال اطلاعات نيست بلكه فرهنگساز و انديشهساز است، گفت: نوع نگاه رسانه به محيط اجتماعي و نوع انعكاس وضعيت ميتواند اخلاق و رفتار انسانها و ملتها را شكل دهد.
رييس جمهور با تاكيد بر اين كه ما وارد دوران جديدي شدهايم و در واقع وارد دوران انديشه، فرهنگ و ارزشهاي اخلاقي و انساني شدهايم، گفت: رسانهاي موفق است كه شرايط را درك كند و به ارزشها پايبند باشد و در جهت نشر اين ارزشها حركت كند. رسانهها ميتوانند نقش بسيار موثرتري براي صلح و امنيت بر اساس عدالت ايفا كنند.
به گزارش خبرنگار اعزامي ايسنا به نيويورك، پس از صحبتهاي مقدماتي رييس جمهور تعدادي از مديران ارشد رسانههاي آمريكايي سوالات خود را از رييس جمهور پرسيدند.
* آيين دادرسي در ايران از قويترين و مترقيترين آيينهاي دادرسي است
به گزارش ايسنا، يكي از سردبيران روزنامه واشنگتن تايمز خطاب به رييسجمهور گفت: من سوالم در مورد وضعيت داخلي ايران است و به نظر ميرسد كه بر اساس اخبار منتشر شده فشارهايي به فعالان سياسي و آمريكاييهاي ايراني در حال وارد شدن است و اخيرا نيز برادران اعلايي در ايران دستگير شدهاند، نظر شما در اين ارتباط چيست و چرا شما اخيرا رييس بانك مركزي را بار ديگر عوض كرديد و اين بار دوم است كه شما ريس بانك مركزي را عوض ميكنيد، كه رييس جمهور در پاسخ به اين خبرنگار گفت: من سال چهارم است كه به نيويورك ميآيم و سوالاتي كه از من ميپرسند همان سوالهاي چهار سال قبل است؛ در صورتي كه من فكر ميكنم شرايط جهاني عوض شده و تحولات بزرگي رخ داده است و به نظر من امروز سوالها اينها نيستند.
وي در مورد دستگيري دو نفر در ايران گفت: در تمام كشورها يك عده ممكن است دستگير شوند و آزاد شوند كه شما در مورد اين دو نفر حساسيت نشان ميدهيد. در ايران دستگاه قضايي وجود دارد و آيين دادرسي در كشور ما از قويترين و مترقيترين آيينهاي دادرسي است.
رييس جمهور با بيان اين كه همه در ايران در برابر قانون يكسان هستند، گفت: در ايران از رهبري گرفته تا مردم عادي در برابر قانون يكسان هستند. از طرف ديگر دستگاه قضايي ايران دستگاهي مستقل است و تحت تاثير دو قوه ديگر قرار نميگيرد.
رييس جمهور خطاب به اين خبرنگار گفت: اگر شما اطلاعي داريد كه جايي بيعدالتي شده آن را به من انتقال دهيد تا پيگيري كنم.
وي همچنين در پاسخ به سوال دوم اين خبرنگار گفت: مشكلات اقتصادي امروز فراگير است و شرايط اقتصادي آمريكا به مراتب سختتر از شرايط اقتصادي ايران است و مشكلاتي كه امروز در دنيا حاكم است حاصل يكصد سال مديريت در اقتصاد جهاني است.
رييس جمهور با بيان اين كه اقتصاد ما يك اقتصاد درونگرا است و ما مشكلي جدي در اقتصاد نداريم،گفت: مشكلات و موانع و محدوديتهايي وجود دارد؛ اين مشكلات و موانع برطرف ميشود، ما طرح تحول اقتصادي را پيشبيني كرديم و انشاءالله با سازماندهي مناسب مشكلاتي كه وجود دارد اصلاح ميشود.
* حق مردم فلسطين بايد برگردانده شود
* مردم فلسطين هر تصميمي بگيرند، تبعيت ميكنيم
* همه مسائل را با زور و قدرت اسلحه و اقتصاد نميتوان حل كرد
رييس جمهور در پاسخ به اين سوال كه اگر رهبران فلسطين به اين نتيجه برسند كه در منطقه فلسطين دو كشور مستقل ايجاد شود نظر شما چيست، گفت: ما معتقديم كه بايد در مورد فلسطين مردم فلسطين تصميم بگيرند و مردم فلسطين هر تصميمي بگيرند ما از آن تصميم تبعيت ميكنيم.
وي با بيان اين كه موضع جمهوري اسلامي ايران در مورد فلسطين روشن است به جنايتهاي رژيم اشغالگر قدس اشاره كرد و گفت: اين رژيم يك ماموريت از اردوگاه غرب براي تامين منافع غرب دارد.
احمدينژاد با تاكيد بر اين كه حق مردم فلسطين بايد به آنها برگردانده شود، گفت: ايران نيز منافع ملي و شخصي در منطقه فلسطين ندارد، ولي فكر ميكنيم كه مساله فلسطين جز با توجه به اين مساله يعني اين كه به حق مردم فلسطين توجه شود امكانپذير نيست. حتي اگر ٢٠٠ تن از رهبران دنيا بيايند و طرحي را تنظيم كنند ولي در آن طرح به حق مردم فلسطين توجهي نشود مساله حل نميشود.
رييس جمهور با بيان اينكه كشورهاي غربي تصور ميكنند كه همه مسائل را با زور و قدرت اسلحه و اقتصاد ميتوان حل كرد گفت: اين اشتباه بزرگي است.
رييس جمهور با اشاره به حضور قدرتهاي زورگو در منطقه و شكستي كه تاكنون آنها با آن روبرو شدهاند، گفت: تاريخ منطقه به ياد ندارد كه يك گروه نظامي خارجي وارد افغانستان و عراق شود و با پيروزي در اين منطقه توانسته باشند از منطقه بيرون برود و من اكنون نميدانم كه اين قدرتهاي زورگو چه نشانهاي به دست آوردهاند كه فكر ميكنند در اين مورد استثنايي هستند و ميتوانند به نتيجه برسند.
* سياست خارجي ما بر اساس دوستي با ساير ملتها تنظيم شده است
* كشورهاي غربي بايد روابطشان را با ما، دنياي اسلام و منطقه بازتعريف كنند
به گزارش ايسنا، خبرنگار روزنامه شيكاگو نيز به احمدينژاد گفت: شما صحبت از روابط دوستانه با آمريكا ميكنيد، ولي از طرف ديگر ميگويد پايان امپراطوري آمريكا شروع شده و صهيونيستها رو به اضمحلال هستند، آيا اين صحبتها تاثير منفي در اين مساله يعني ايجاد رابطه دوستانه بين ايران و آمريكا ندارد؟ از طرف ديگر آقاي اوباما گفته تحت شرايط ويژه حاضر است كه با ايران مذاكره كند و در حقيقت با مقامات ايراني ملاقات كند، نظر شما در اين ارتباط چيست كه رييس جمهور در پاسخ گفت: ما صحبت از روابط دوستانه با ملتها ميكنيم؛ ولي اين صحبت ما مختص آمريكا نيست؛ سياست خارجي ما بر اساس دوستي با ساير ملتها حتي آمريكا تنظيم شده است؛ به غير از دو رژيم نژاد پرست آپارتايد آفريقاي جنوبي و رژيم صهيونيستي كه البته رژيم آپارتايد از بين رفت. ما اين دو رژيم را غيرقانوني ميدانيم.
وي گفت: ما ميخواهيم روابط دوستانه با ملتهاي مختلف داشته باشيم و اين يك مساله عمومي است اكنون نيز با قريب به اتفاق كشورها رابطه دوستانه داريم؛ البته آمريكا و متحدين آن استثنا هستند و اشكال به آنها برميگردد و ما تقصيري در اين زمينه نداريم.
وي گفت: ما خبر ميدهيم و وقتي ميگوييم امپراطوري آمريكا در حال پايان يافتن است در واقع خبري است كه ما ميدهيم و اگر برخي دوست ندارند كه اين خبرها را بشنوند اشكالي ندارد و وقتي ما خبر ميدهيم امپراطوري آمريكا به پايان رسيده است در واقع به آمريكاييها كمك ميكنيم كه رفتار خود را اصلاح كنند. در مورد رژيم صهيونيستي نيز همين است؛ ترديد نكنيد كه رژيم صهيونيستي امكان ادامه حيات ندارد و دليل آن نيز روشن است، ٣٠ سال قبل شعار اين رژيم نيل تا فرات بود و اين شعار را ميدادند، در اين ارتباط تلاش كردند و چندين جنگ را راه انداختند؛ ولي امروز وضعيت آنها به گونهاي شده كه براي حفظ خودشان، دور خودشان ديوار ميكشند و در واقع سياستمداران عاقل اگر نگاهي دقيق به مسائل اين رژيم بكنند ميفهمند كه دوران اين رژيم نامشروع به پايان رسيده است و اين خبري است كه ما در اين ارتباط ميدهيم؛ به نفع كشورهاي غربي است و آنها بايد روابط خود را با ما، دنياي اسلام و منطقه بازتعريف كنند و آنها بايد بدانند كه دفاع يك جانبه از صهيونيستها شرايط را بهتر نميكند بلكه اين به ضررآنهاست.
وي گفت: اختيار در اين ارتباط با سياستمداران غربي است كه از خبرهايي كه ما ميدهيم چگونه استفاده كنند؛ ميتوانند از اين خبرهاي ما عصباني شوند و به آن توجهاي نكنند و يا ميتوانند در مورد آن فكر كنند و تغييري در رفتار آنها ايجاد شود.
وي گفت: تغيير در رفتار آنها به نفع همه است و در واقع نصيحتي كه ما به آنها ميكنيم كه نصيحت مشفقانه و دوستانه است.
رييس جمهور در مورد صحبتهاي اوباما نيز گفت: ايشان مسائلي را مطرح كردند و ما نيز از قبل گفته بوديم كه به صورت كلي آماده گفتگو هستيم و من اعلام كردم كه حاضرم در اين سفر با كانديداهاي رياست جمهوري در حضور رسانهها صحبت كنم و ما از صحبت كردن استقبال ميكنيم و البته بايد ديد كه چه اتفاقي در آينده خواهد افتاد، ولي ما ميگوييم كه در شرايط عادلانه و احترام متقابل به همه گفتگو ميكنيم.
* نگاه ما يك نگاه جهاني و انساني است
* شرايط آينده شرايط حاكميت انسانها و ملتهاست
* ايران هيچ گاه به دنبال اين كه خود را به ديگران تحميل كند نبوده است
در ادامه يكي ديگر از خبرنگاران آمريكايي به احمدينژاد گفت: شما ميگوييد كه قدرت آمريكا در حال پايان يافتن است، حال سوال من اين است كه بعد از پايان قدرت آمريكا چه اتفاقي ميافتد؟ آيا ممكن است چين تبديل به قدرت برتر شود، رابطه شما با چين چگونه است؛ با توجه به اين كه مسلماناني در شمال اين كشور زندگي ميكنند و وضعيت خوبي ندارند آيا شما در آينده قدرتمند خواهيد بود و ايفاي نقش خواهيد كرد يا چين، كه رييسجمهور در پاسخ گفت: اين كه چه اتفاقي ميافتد سوال مهمي است و بايد به آن فكر كنيم و در اين ارتباط تبادل نظر صورت بگيرد.
رييس جمهور گفت: دوران اينكه يك كشور بتواند با استفاده از توانمنديهاي نظامي و سياسي نظرات خود را به ديگر كشورها تحميل كند به پايان رسيده است.
وي گفت: شرايط آينده شرايط حاكميت انسانها و ملتها است و روابط كشورها و ملتها بر اساس عدالت و احترام خواهد بود نه بر اساس توسعهطلبي.
رييس جمهور با بيان اين كه رابطه ما با چين رابطه خوبي است گفت: البته در همه كشورها اشكالاتي وجود دارد و بايد اين اشكالات رفع شود، همه جا بايد حقوق انساني رعايت شود و روابط انساني باشد، نگاه ما يك نگاه جهاني و انساني است و ما معتقديم در هر جاي دنيا هر انساني بايد محترم باشد و از حقوق يكسان برخوردار باشد مسلمان باشد يا يهودي باشد فرقي نميكند.
وي گفت: در چين هم مشكلاتي وجود دارد كه البته در اروپا، آفريقا، آسيا و خاورميانه نيز مشكلاتي است و بايد رفع شود.
رييس جمهور گفت: ما بايد تلاش خود را به جاي اين كه معطوف به برتري بر ديگران كنيم معطوف به اصلاح يكديگر كنيم؛ چرا كه ما در حال وارد شدن به دوران جديدي هستيم.
رييس جمهور گفت: ايران هيچ گاه به دنبال اين كه قدرتي بشود كه خود را به ديگران تحميل كند نبوده و ما اين مسير را قبول نداريم.
رييس جمهور گفت: ما قدرتي را قدرت برتر ميدانيم كه در خدمت صلح و برادري باشد.
* قدرت در ايران در دست مردم است
* بوش علاقمند است كه تنشي را با ايران ايجاد كند
رييس جمهور همچنين در پاسخ به سوال يكي ديگر از خبرنگاران در مورد حمله نظامي آمريكا به ايران و اينكه در ايران قدرت در دست كيست، گفت: ما احتمال حمله نظامي به ايران را نميدهيم؛ البته به نظر ما ميرسد كه جناب بوش علاقمند است كه تنشي را با ايران ايجاد كند؛ اما دو عامل مانع آن است؛ يك توانمنديهاي واقعي ايران است و در واقع همه صاحبنظران از تبعات چالش با ايران و قدرت ايران آگاه هستند و عامل دوم مربوط به داخل آمريكا ميباشد؛ در آمريكا عقلاي فراواني هستند كه اجازه نميدهند چنين تصميمي اتخاذ شود.
رييس جمهور در مورد سوال دوم گفت: قدرت در ايران در دست مردم است و مردم در ايران حاكم هستند و دستگاهها در يك چارچوب قانوني با يكديگر همكاري ميكنند.
رييس جمهور ادامه داد: رهبري در ايران بالاترين جايگاه را دارد و قواي سه گانه زير نظر آن كار ميكنند.
رييس جمهور با اشاره به اين كه در ايران به طور متوسط هر سال يك انتخابات برگزار ميشود،گفت:اركان حكومت را در ايران مردم شكل ميدهند و نظر مردم در حكومت اعمال ميشود.
وي گفت: در واقع آن چيزي كه در ايران اتفاق ميافتد آن چيزي است كه مردم ميخواهند.
وي با بيان اين كه رييس جمهور نيز به بيان انديشه و نظرات ملت ايران ميپردازد، گفت: اختلاف سليقه در ايران مثل جاهاي ديگر بعضا وجود دارد.
* چرا نگران ١٠ هزار كلاهك هستهيي آمريكا نيستند؟
به گزارش خبرنگار اعزامي ايسنا، در ادامه اين گفتگو يكي از سردبيران مجله نيوزويك خطاب به احمدينژاد گفت: شما آقاي لاريجاني را از سمتش بركنار كرديد و اكنون وي رييس مجلس است و اين احتمال وجود دارد كه در انتخابات رياست جمهوري با شما مبارزه كند كه احمدينژاد در پاسخ گفت: به نظر من شما بايد مقداري بيشتر با فضاي ايران و مناسبات داخلي ايران آشنا شويد. در ايران حضور در رقابتهاي انتخاباتي باز و آزاد است و اين گونه نيست كه مثلا كانديداي دو يا سه حزب وجود داشته باشد؛ همه ميتوانند فعاليت و حضور داشته باشند.
وي در ادامه گفت: من خودم از آقاي لاريجاني خواستم كه اگر ميتواند و آمادگي آن را دارد در رقابتها حضور پيدا كند و من از رياست مجلس وي نيز حمايت كردم.
رييس جمهور با بيان اين كه شرايط در ايران متفاوت از آن چيزي است كه شما فكر ميكنيد، در پاسخ به سوال دوم اين خبرنگار در ارتباط با پيشنهاد ايران در مورد ايجاد كنسرسيوم هستهيي گفت: من سه سال قبل اين پيشنهاد را ارائه دادم و آن زمان عدهاي ميگفتند كه نگران فعاليتهاي ايران هستند و من با ارائه اين پيشنهاد فكر كردم اگر آنها واقعا نگران هستند نگرانيشان رفع ميشود، ولي كساني كه مدعي نگراني بودند از اين طرح استقبال نكردند و در واقع آن چه كه در ذهن من بود تاييد شد و من ميدانستم كه نگراني يك بهانه است؛ آنها ميخواهند ايران پيشرفت نكند؛ چرا آنها از ١٠ هزار كلاهك هستهيي كه آمريكا در اختيار دارد نگران نيستند؟
رييس جمهور همچنين با بيان اين كه كشورهاي ١+5 به ما پيشنهادي دادند و ما نيز پيشنهادي به آنها داديم، گفت: بهترين راهحل اين است كه در مورد مشتركات دو پيشنهاد ارائه شده گفتگو كنيم و اگر بر روي اين مشتركات توافق صورت گيرد، راه براي حل اختلافات باز ميشود و پيشنهادي كه ما ارائه داديم منطقي است.
رييس جمهور گفت: با طرح كنسرسيوم موافق هستيم البته با عمل متقابل؛ يعني اينكه ما نيز بتوانيم در كنسرسيومي كه آمريكا براي فعاليتهاي هستهيي خود دارد حضور داشته باشيم و مشاركت كنيم.
يكي از خبرنگاران و مجريان مشهور شبكه خبري سي.بي.اس خطاب به رييسجمهور گفت: چندي پيش شما بازديدي از سانتريفيوژهايتان داشتيد و عكسهاي اين بازديد نيز منتشر شد و تحليلگران هستهيي گفتند كه ايران ميتواند از اين سانتريفيوژها براي توليد بمب استفاده كند، سوال من اين است كه شما بفرمايد كه ايران چند سانتريفيوژ دارد و چرا ايران سوخت را از بازار آزاد تهيه نميكند؟ در صورتي كه اگر اين سوخت را از بازار آزاد تهيه كند ارزانتر است كه رييس جمهور در پاسخ اين خبرنگار گفت: سانتريفيوژهايي كه شما ديديد فقط براي توليد سوخت است و قادر نيستند كه مواد لازم را براي سلاح توليد كنند. همه متخصصان اين را ميدانند و كساني كه سلاح درست ميكنند از روشهاي ديگري استفاده ميكنند.
رييس جمهور در پاسخ به سوال دوم اين خبرنگار كه گفته بود چرا سوخت ارزانتر را از بازار آزاد تهيه نميكنيد، گفت: چه كسي سوخت را ارزانتر ميفروشد؟ شما بايد در جريان باشيد كه ما قبل از پيروزي انقلاب با دولت آمريكا، انگليس، فرانسه و آلمان قراردادي بستيم و پول آنها را نيز داديم تا به ما سوخت بدهند؛ ولي آنها به صورت يك طرفه قرارداد را لغو كردند؛ حال سوال اين است كه چه تضميني است كه آنها به ما سوخت بدهند؟ آنها قراردادي كه قطعي شده و پول آن پرداخت شده است را يك طرفه لغو ميكنند.
رييس جمهور گفت: دولت آمريكا از خواب بلند ميشود و مثلا ميگويد ما از فلان كشور خوشمان نميآيد و قراردادها را با آن كشور يك طرفه لغو ميكند.
وي گفت: ما در گذشته با آلمان براي تكميل نيروگاه قراردادي بستيم ولي آنها يك طرفه قرارداد را لغو كردند؛ ما شكايتمان از اين كشورها را بايد به كجا ببريم؟ ما بايد به كجا از اين دولتها شكايت كنيم؛ به شوراي امنيت در حالي كه در شورا، آمريكا و تعداد ديگري از متحدانشان حق وتو دارند؛ يعني ما از آمريكا در نزد آمريكا شكايت كنيم، از انگليس در نزد انگليس، آيا نتيجهاي دارد؟ ما شكايتي را از فرانسه كرديم؛ چرا كه در قراردادي كه بسته شده بود يك ميليارد پول از ما گرفته بودند ولي قرارداد را لغو كردند و ما به ازاي پولمان مجبور شديم يك مشت ماشين بگيريم؛ علاقه نداشتيم كه ماشينها را بگيريم، ولي مجبور شديم به جاي پولمان اينها را بگيريم.
* گفتگو، احترام و عدالت صلح به ارمغان ميآورد
به گزارش ايسنا، همين خبرنگار خطاب به احمدينژاد گفت: كه تحليلگران هستهيي ميگويند كه ايران با صد تا از سانتريفيوژهايي كه در اختيار دارد ميتواند سلاح هستهيي تهيه كند و من از شما ميخواهم بگوييد كه شما چند سانتريفيوژ داريد كه احمدينژاد در پاسخ گفت: من فكر ميكنم كساني كه اين اظهار نظر را مطرح كردهاند متخصص هستهيي نيستند؛ تجهيزاتي كه ما در اختيار داريم اورانيوم بين ٥/٣ تا ٥ درصد غني ميكند در صورتي كه براي بمب اتم بايد ٧/٩٩ غنيسازي شود؛ يعني نزديك به ٢٠ يا ٢٥ برابر.
وي گفت: ما نيازي به بمب نداريم و در سياست دفاعي ما بمب جايگاهي ندارد.
وي گفت: از شما سوال ميكنم كه چرا آمريكا ١٠ هزار بمب اتم در انبارهاي خود قرار داده است؟ آيا ميخواهد آنها را به مردم فقير افغانستان بدهد كه فقر آنها را از بين ببرد يا ميخواهد به مردم آفريقا بدهد تا مشكل داروي آنها را رفع كند؟ ريييس جمهور گفت: بمب براي كشتن انسانها است.
رييس جمهور ادامه داد: بمب نميتواند صلح را به ارمغان بياورد، اما ميتواند آرامشي را به وجود آورد اما مثل يك آتش زير خاكستر خواهد بود كه بالاخره رو خواهد آمد و منفجر ميشود.
رييس جمهور گفت: ما معتقديم كه گفتگو، احترام و عدالت صلح را به ارمغان ميآورد.
به گزارش ايسنا در ادامه اين گفتگو، كريستين امانپور يكي از خبرنگاران ارشد CNN گفت: شما دو روز پيش با لريكينگ يكي ديگر از مجريان CNN گفتگويي كرديد و صحبت از دوستي بين ايران و آمريكا كرديد؛ اين كه به نظر شما با روي كارآمدن دولت جديد در آمريكا ميتوان اميدي به اين مساله داشت؟ كه احمدينژاد گفت: ما هميشه اعلام كردهايم كه از گفتگو در شرايط عادلانه استقبال ميكنيم اما اين كه كسي چكش دستش بگيرد و بخواهد اجباري ايجاد كند، ما آن را نميپذيريم؛ ما از گفتگو در شرايط عادلانه و احترامآميز استقبال ميكنيم نه از شرايط زور.
وي گفت: من همان طور كه گفتم آماده بودم در سازمان ملل با كانديداهاي آمريكا گفتگو كنم.
وي گفت: در مورد دولت جديد آمريكا نيز بايد ديد كه چه اتفاقي ميافتد و اين كه چطور تقاضاي مذاكره ميكنند. آيا در چارچوب احترام است يا با چكش و داس. اما تاكيد داريم كه دوران چكش و داس به پايان رسيده است.
به گزارش ايسنا، خبرنگار آتلانتيك به احمدينژاد گفت كه شما صحبت از ظهور منجي به نام حضرت مهدي (عج) ميكنيد و در اين راستا صحبتهاي زيادي كرديد و آيا اين گفته را قبول داريد كه با نابودي رژيم صهيونيستي ظهور تسريع پيدا ميكند كه احمدينژاد در پاسخ گفت: تمام اديان الهي به مساله منجي اعتقاد دارند و در واقع خداوند انسان را خلق نكرد كه در يك شرايط پر از تهديد، فقر و محروميت باشد. خداوند انسان را خلق كرد كه يك زندگي سعادتمند و آرامش سرشار از دوستي و برادري باشد و در واقع نگراني وجود نداشته باشد.
وي با بيان اين كه ما معتقديم حضرت مهدي (عج) به همراه حضرت مسيح (ع) خواهد آمد، گفت: ما بايد براي تسريع اين ظهور سعي كنيم كه عدالت و پاكي را ايجاد كنيم. عاشق انسانها باشيم از كارهاي زشت و ظالمانه دست برداريم و با آن مخالفت كنيم و در راستاي عدالت و اجرا شدن آن حركت كنيم تا ظهور تسريع پيدا كند و آن اتفاق بزرگ رخ دهد.
رييس جمهور گفت: من نشيندهام كه اگر رژيم صهيونيستي از بين برود و فرو بپاشد اين امر ظهور حضرت مهدي (عج) را تسريع ميكند.
رييس جمهور گفت: اگر ما با اعمال اين رژيم مخالف هستيم به خاطر اين است كه اين رژيم رفتار ظالمانه دارد و توهين به شخصيت انسانهاست. اشغال، ترور و آواره كردن كار زشتي است و با هر كسي كه اين كار را انجام دهد مخالفيم؛ فرقي نميكند كه اين افراد چه كساني باشند.
وي گفت: ما اعتقاد داريم كه صهيونيستها مذهبي نيستند و اين دروغ بزرگي است كه ميگويند صهيونيستها يهودي هستند؛ صهيونيستها ديني ندارند.
وي گفت: پيروان اديان الهي با افراط گري مخالف هستند.
وي همچنين در پايان اين ديدار در پاسخ به سوال خبرنگار واشنگتن تايمز كه از وي پرسيد چرا شما دائم در مورد صهيونيستها صحبت ميكنيد و با صهيونيستها مشكل داريد و در واقع مشكل مردم ايران با صهيونيستها چيست؟ و چرا انرژي مالي خود را در ارتباط با حماس ميگذاريد و از آنها حمايت ميكنيد گفت: اين سوال را ميشود از همه پرسيد؛ چرا دولت آمريكا از رژيم صهيونيستي اين قدر دفاع ميكند؟ آيا ديگر ملتهاي خاورميانه هيچ حقوقي ندارند و فقط صهيونيستها هستند؟
رييس جمهور با بيان اين كه ما موظف هستيم هر جا ظلمي ميشود در برابر آن ظلم بايستيم و از مظلوم دفاع كنيم، گفت: اين يك وظيفه انساني است و فرقي نميكند اين ظلم كجا باشد.
وي گفت: كشور ايران كشوري است كه بارها توسط رژيم صهيونيستي مورد تهديد واقع شده است. خود من را نيز بارها مورد تهديد قرار دادهاند و در واقع صحبت از كشتن و ربودن كردند.
رييس جمهور در پايان اين مصاحبه از مديران ارشد رسانههاي آمريكايي كه در اين ديدار حضور داشتند تشكر و قدرداني كرد و گفت: نقش شما در ايجاد فضاي تعامل، منطق و گفتگو منحصر به فرد است.
انتهاي پيام
پنجشنبه 4 مهر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
-