واضح آرشیو وب فارسی:مهر: گزارش خبرنگار مهر از چين/حضور رئيس جمهور تاثير مثبتي برعملكرد ورزشكاران ايران در پارالمپيك داشت
دبيركل كميته ملي پارالمپيك صبح امروز در جمع خبرنگاران گفت: حضور دكتر احمدي نژاد در رقابتهاي پارالمپيك پكن اثرات مثبت فراواني بر ورزش معلولين گذاشت.
به گزارش خبرنگار اعزامي مهر به رقابتهاي پكن، مسعود اشرفي در جمع خبرنگاران با بيان اين مطلب افزود: ارديبهشتماه امسال آقاي فيليپ كريون، رئيس كميته بين المللي پارالمپيك، در يكي از جلسات هيئت رئيسه در كشورمان حضور پيدا كرد و از جناب رئيس جمهور دعوت كرد تا در سيزدهمبين دوره رقابتهاي پارالمپيك شركت كند. خوشبختانه آقاي احمدينژاد با نگاه مثبتي كه به اين قضيه داشتند با حضور 10 همراه و گروه رسانهاي در مراسم افتتاحيه اين دوره از رقابتها شركت كردند.
وي در ادامه با تاكيد بر اينكه حضور رئيس جمهور در پارالمپيك از دو بعد قابل بررسي است، افزود: اين كار در دو بعد ملي و بين المللي حائز اهميت بود. از بعد ملي، حضور رئيس جمهور كشورمان در پارالمپيك به دقت نظر بيشتر ايشان در اين سطح از ورزش انجاميده و اين موضوع باعث مي شود كه رسانهها و مردم هم نگاه عميقتري به ورزش معلولين پيدا كنند. دربعد بين المللي نيز تنها دو رئيس جمهور در مراسم افتتاحيه شركت كردند كه ديگري رئيس جمهور آلمان بود.
دبيركل كميته ملي پارالمپيك در ادامه تصريح كرد: حضور بالاترين مقام اجرايي كشور در تورنمنتي چون پارالمپيك منجر به اين خواهد شد كه كشورهاي ديگر به فكر حضور روساي جمهور خود در پارالمپيك 2012 لندن بيفتند.
وي با تشكر از زحمات سفير كشورمان طي مدت برگزاري رقابتهاي پارالمپيك پكن افزود: دكترجواد منصوري زحمات فراواني در جهت هماهنگي كاروان اعزامي كشورمان در اين رقابتها از خود نشان داد كه جاي تقدير دارد.
اشرفي گفت: اميدواريم شاهد اين باشيم كه در آينده نگاه بهتري به ورزش پارالمپيكي كشورمان بشود، هم در سطوح كيفي و هم در سطوح كمي. پس از رقابتهاي پارالمپيك 2004 آتن توسط شخص اول مجموعه جناب آقاي خسروي وفا تصميم گرفته شد تا به دنبال جايگاه كيفي بهتر در رقابتهاي 2008 پكن باشيم. ما 6 رشته را به قصد كسب مدال به اين رقابت ها آورديم كه اين رشته ها عبارتند از واليبال نشسته، فوتبال، جودو، وزنه برداري، دووميداني و تيراندازي. در رشته بسكتبال با ويلچر ارتقا از نهمي به ششمي مدنظر بود، در گلبال نخستين حضور خود را تجربه ميكرديم و نتايج قابل قبولي كسب كرديم و در تنيس روي ميز با دو نگاه بها دادن به شديدترين نوع معلوليت و توجه به ورزش بانوان، در پكن شركت كرديم.
وي با ابراز رضايت از عملكرد كاروان اعزامي كشورمان به اين رقابتها تصريح كرد: ما در مجموع عملكرد قابل قبولي داشتيم و زماني كه به تهران بازگرديم مطمئنا محسنات و معايب خود را مورد بازبيني دقيق قرار مي دهيم.
اشرفي با اشاره به اينكه در چهار سال آينده چهار تورنمنت مهم پيش روي ورزش معلولين كشورمان قرار دارد، گفت: در حال حاضر آماده مي شويم تا تيم جوانان خود را در رقابتهاي 2009 توكيو شركت دهيم. در سال 2010 رقابتهاي آسيايي گوانگجو را خواهيم داشت كه پس از بازيهاي آسيايي ورزشكاران سالم برگزار مي شود. يك سال بعد ورزشكاران كشورمان در رقابتهاي جهاني شركت ميكنند تا سهميه حضور در رقابتهاي پارالمپيك 2012 لندن را به دست بياورند. و سرانجام در سال 2012 رقابتهاي پارالمپيك لندن را پيش رو داريم كه مهمترين رويداد ورزشي معلولين جهان است.
عضو هيئت رئيسه جهاني كميته بين المللي پارالمپيك در ادامه تصريح كرد: بيشتر معلولين در رشتههاي دووميداني و شنا شركت مي كنند و اتفاقا بيشتر مدالها در اين دو رشته توزيع مي شود. ورزشكاران معلول در 10 ماده در دووميداني در پارالمپيك پكن حضور پيدا كردند در حالي كه ما فقط در سه ماده شركت داشتيم. در خصوص دووميداني همين بس كه بدانيد 1040 ورزشكار از پنج هزار شركت كننده، در اين رشته شركت كردند. در شنا هم 5 نوع معلوليت داريم و دومين رشته مدال آور به حساب مي آيد.
اشرفي گفت: در اين دو رشته اقداماتي را مد نظر داريم. البته دنبال صرف حضور نيستيم بلكه بايد پاسخگو باشيم. وقتي ورزشكاري در رقابتي شركت مي كند، از پول دولت و ملت هزينه مي شود بنابراين بايد حساب شده به رقابتها اعزام شود.
وي با اشاره به اينكه آمريكاييها بسيار علاقمند هستند تا همكاريهاي متقابل با كميته ملي المپيك ما داشته باشند، اظهار داشت: آمريكاييها علاقمندند تا با ما تفاهم نامه همكاري امضا كنند. نگاه آنها به كشورما بسيار خوب است و از ايران به عنوان الگوي توسعه در ورزش معلولين نام مي برند. آنها از ما خواستهاند در رشتههاي واليبال نشسته، فوتبال 7 نفره و وزنه برداري كمكشان كنيم و در عوض در رشتههاي بسكتبال با ويلچر، شنا و دووميداني از آنها كمك بگيريم. وقتي آمريكاييها شنيده اند كه ما در مراسم ساليانه روز پارالمپيك 17 هزار معلول را شركت مي دهيم ابراز تعجب كرده داند. ما يك جامعه سه ميليوني معلول داريم كه جمعيت هدف ما محسوب مي شود.
اشرفي در پايان افزود: از 74 ورزشكار كشورمان 66 نفر معلول بودند و تنها هشت جانباز داشتيم. به قول فرمايش حضرت امام (ره) جنگ براي ما يك نعمت بود و ورزش معلولين ما رشد گستردهاي پيدا كرد. با اين حال كار پشتوانه سازي در حال انجام است و از آنجا كه معلولين ذهني پس از رقابتهاي سيدني براي اولين بار اجازه حضور در رقابتهاي پارالمپيك را پيدا كردهاند و ما جمعيت زيادي معلول ذهني داريم، به آينده ورزش معلولين كشورمان خوشبين هستيم.
چهارشنبه 27 شهريور 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 124]