واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاري قرآني ايران: اولين سوگواره «بزرگ حامي رسالت» در حرم حضرت معصومه(س) برگزار شد
گروه خبرنگاران افتخاري / جلال بيطرفان: اولين سوگواره «بزرگ حامي رسالت» امالمومنين حضرت خديجه(س) با حضور گسترده بانوان قمي در شبستان نجمه خاتون، حرم مطهر حضرت معصومه(س) برگزارشد.
به گزارش خبرنگار افتخاري خبرگزاري قرآني ايران(ايكنا) به نقل از پايگاه اطلاعرساني خيمه، همزمان با فرارسيدن دهم ماه مبارك رمضان سالروز رحلت امالمؤنين حضرت خديجه(س) سوگواره بزرگ حامي رسالت به همت ادارهكل فرهنگ و ارشاد اسلامي و با مشاركت آستانه مقدسه حضرت معصومه(س) برگزار شد.
نماينده مردم قم در مجلس شوراي اسلامي در سخناني با قدرداني از برگزاري اين مراسم و نيز حضور بانوان در آن اظهار كرد: بايد از حضور گسترده شما بانوان گرامي كه با عشق و علاقه فراوان و براي تكريم از بانوي بزرگ اسلام در اين مراسم شركت كردهايد، تقدير و تشكر كرد.
حجتالاسلام والمسلمين آشتياني با گراميداشت سالروز رحات حضرت خديجه(س) گفت: در روزگاري كه پيامبر تنها بودند و كسي براي حمايت از ايشان وجود نداشت اين حضرت ابوطالب(ع) و خديجه كبري(س) بودند كه با تمام وجود از پيامبر خدا حمايت كردند و با تمام قوا در برابر دشمن ايستادند و نيز براي تسلي خاطر پيامبر جان خود را به خطر انداختند.
وي با قرائت شعري از ابن ابي الحديد درباره مقام ابوطالب تصريح كرد:اگر فداكاريهاي ابوطالب و فرزندش امام علي(ع) نبود يقينا اسلام و قرآن هم وجود نداشت.
منتخب مردم قم در مجلس شوراي اسلامي تكريم از حضرت خديجه(س) را اقدامي شايسته دانست و گفت: تكريم و احترام اين بانوي بزرگوار بايد مورد اهتمام همه مسلمين و همه بانوان باشد و ما بايد بيش از پيش بكوشيم تا ياد و نام او را در جامعه زنده نگه داريم.
وي افزود: اگر امروز ميبينيم كه درخت اسلام مستحكم و پابرجاست و توطئههاي دشمنان نميتواند اثري بر آن بگذارد به خاطر حمايتهاي حضرت خديجه(س) و ابوطالب(ع) در تاريخ است، البته زنان و مردان فداكار بيشمار ديگري هم بودند كه با حمايتهاي بيدريغ خود از پيامبر اسلام به جايگاه رفيع شهادت دست پيدا كردند.»
آشتياني با اشاره به اين كه در جنبه معنوي هيچ فرقي بين زنان و مردان وجود ندارد گفت: اگر ما مسير را درست طي كنيم و ارتباط خود را با خداوند برقرار سازيم و تكاليفي را كه بر عهده داريم انجام دهيم و به نبوت و امامت اقرار داشته باشيم، يقينا به آن جايگاه بلند معنوي نائل خواهيم شد، به شرطي كه در اين مسير خديجه كبري را الگوي عملي خود بدانيم.
نماينده مردم قم با اشاره به ازدواج حضرت خديجه(س) با پيامبر اسلام اظهار كرد: خديجه كبري(س) مطالعات فراواني داشته و از علائم پيامبري حضرت محمد(ص) در كتاب تورات و انجيل اطلاع داشته لذا تصميم به ازدواج با پيامبر ميگيرد اما با قطع ارتباط ديگر زنان قريش مواجه ميشود.
وي افزود: خداوند متعال اين بانوي بزرگ را مورد عنايت خود قرار داد و اگر عدهاي از مردم به او بياعتنايي ميكردند، اما خداوند متعال زنان بزرگ عالم و فرشتگان و حوريان بهشتي را براي دلجويي او به يارياش فرستاد.
آشتياني همچنين به حضور گسترده زنان در صحنه مختلف اشاره كرد و گفت: زنان جامعه همان طور كه در ميادين انقلاب و جنگ تحميلي حضور داشتند، امروز هم بايد همچنان از حريم نبوت و ولايت دفاع كنند.
وي افزود: بانوان مسلمان همانطور كه در تحقيق انقلاب نقش بزرگي داشتند بايد در تداوم آن و با حفظ حجاب و عفاف در صحنه حضور داشته باشند.
در ابتداي اين مراسم، ختم يك جزء قرآن با حضور بانوان برگزار شد و همچنين در پايان مداح اهل بيت، سيد «مهدي ميرداماد» در سوگ آن بانوي بزرگ، به نوحه سرايي پرداخت.
شنبه 23 شهريور 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاري قرآني ايران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 142]