واضح آرشیو وب فارسی:فارس: /سومين جشنواره فيلم پليس/ سيروس الوند: سينماي اجتماعي با ركود كمي و كيفي مواجه است
خبرگزاري فارس: سينماي اجتماعي ايران يكي از معتبرترين قالبهاي سينمايي در سالهاي بعد از انقلاب به شمار ميرود كه هماكنون با ركود كمي و كيفي مواجه شده است.
به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از روابط عمومي سومين جشنواره فيلم پليس، سيروس الوند طي گفتگويي گفت:فيلمسازان و تهيهكنندگان با توجه به مشكلات ايجادشده در ساخت فيلمهاي اجتماعي، ديگر تمايلي به اين قالب سينمايي ندارند.
وي افزود: يكي از موانع و مشكلات فيلمسازان، انتظارات ناجا از آنان هنگام بررسي فيلمنامهها در اين سازمان جهت دريافت امكانات و تجهيزات ساخت فيلمهاي پليسي است.
الوند با بيان اين كه فيلمسازان براي ارتقاي سينماي اجتماعي نيازمند حمايتهاي مادي و معنوي پليس هستند، تصريح كرد: شوراي تخصصي ناجا گاهي اوقات پس از بررسي فيلمنامهها خواهان ارائه تصويري آرماني و گاهي غير واقعي از پليس ميشوند، در حاليكه فيلمسازان درصدد به تصوير كشيدن واقعيات و احتمالاً تواناييها، ضعفها و مشكلات پليس همانند ساير اقشار جامعه هستند.
وي خواهان تعامل بيشتر پليس با فيلمسازان فعال در عرصه تلويزيون و سينما شد و گفت: با توجه به بالابودن مخاطب تلويزيون نسبت به سينما، نيروي انتظامي ميتواند در تعامل با مديران سيما، از ظرفيتهاي فيلمسازان تلويزيوني نيز جهت اطلاعرساني و پيشگيري از آسيبهاي اجتماعي در جامعه استفاده كند.
به گفته الوند، براي ارتقا و تاثيرگذاري سينماي اجتماعي، بايد پرداختن به خطوط قرمز مسائل اجتماعي و فرهنگي توسعه يابد تا بتوان خانوادهها و نسل جوان كشور را از خطرات پيش رويشان آگاه كرد.
وي در عين حال با تأكيد بر اينكه هدف فيلمساز اجتماعي سياه نمايي جامعه نيست، تصريح كرد: ناهنجاريهاي اجتماعي موجود در جامعه اگرچه زشت و تلخ به نظر ميآيد، اما بررسي آنها در قالب موضوعات و فيلمنامههاي پليسي،انگيزه نهادها و مسئولين مرتبط را براي ايجاد بسترهاي لازم جهت حل اين معضلات افزايش ميدهد.
اين كارگردان در پاسخ به اين پرسش كه كدام قالب سينمايي در پيشگيري از آسيبهاي اجتماعي موفق عمل كرده، اظهار داشت: نبود مخاطب براي فيلمهاي مستند و كوتاه باعث تمايل بيشتر فيلمسازان به ساخت فيلمهاي سينمايي و سريالهاي تلويزيوني شده است.
بنابراين گزارش، سومين جشنواره فيلم پليس با هدف ارزيابي آثار سينماي پليسي، معرفي آسيبهاي اجتماعي به مردم از طريق خلق آثار ارزشمند تصويري و نيز آشنايي جامعه با پليسهاي تخصصي در دو قالب فيلم و فيلمنامه از 19 تا 22 آذرماه امسال در تهران برگزار ميشود.
انتهاي پيام/ا
يکشنبه 17 شهريور 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 284]