تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 17 دی 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):زبان خود را به نرمگويى و سلام كردن عادت ده، تا دوستانت زياد و دشمنانت كم شوند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1851541760




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

سفري آسان به مريخ


واضح آرشیو وب فارسی:پی سی سیتی: سفري آسان به مريخ


مريخ اين شب‌ها در حالي پرتوافشاني مي‌کند که انسان روياهاي زيادي درباره اين سياره را در ذهن خود مي‌پروراند، روياهايي که او را به آينده‌اي دور منتقل مي‌کنند، روياي سفر انسان به مريخ، ‌روياي ساخت شهرک‌هاي مريخي و روياي آن‌که روزي مريخ را چون زميني ديگر بسازيم. اين شب‌ها فرصت مناسبي است تا بار ديگر به تخيلمان اجازه پرواز دهيم تا درباره آينده رابطه ما و اين سياره سرخ خيال پردازي کند.

http://img.tebyan.net/big/1388/12/23395201145227160018514110710213887237189222.jpg
مريخ در طول تاريخ همواره سياره‌اي مرموز براي علاقه‌مندان آسمان بوده است. درخشش سرخ فام اين سياره باعث شده بود تا بسياري از اقوام اوليه آن را نشانه‌اي از جنگ و سلحشوري بدانند. اما وقتي نگاه انسان به آسمان دقيق‌تر شد فهميد با سياره‌اي استثنايي مواجه است.
مريخ که در همسايگي زمين و حاشيه کمربند حيات منظومه شمسي قرار گرفته است،‌ زماني مورد توجه دانشمندان قرار گرفت که نخستين


رصدهاي تلسکوپي آن نشان داد اين سياره دوره حرکت وضعي مشابه زمين دارد يعني مانند زمين تقريبا هر 24 ساعت يکبار به دور خود مي‌گردد و بدين ترتيب شبانه‌روز آن شبيه شبانه‌روز زمين است. از سوي ديگر، بررسي‌هاي بعدي آشکار کرد اين تنها شباهت زمين و مريخ نيست. شباهت مهم ديگر اين بود که محور چرخش مريخ با صفحه منظومه شمسي مشابه انحراف محور زمين است. يعني محور هر 2 سياره تقريبا 24 درجه با صفحه زاويه دارند و همين عامل باعث مي‌شود هر 2 سياره فصل‌هاي مشابه را تشبيه کنند، يعني هر 2 سياره داراي 4 فصل بهار، ‌تابستان، ‌پاييز و زمستان هستند. اين تشابهات، مريخ را در کانون توجه قرار مي‌داد. آيا بالاخره جايي در منظومه شمسي پيدا شده است که با تشابهات فراوان خود با زمين بتواند ميزبان نوعي از حيات باشد؟ آن روزها اين باور بسيار عموميت داشت که مريخ قطعا ميزبان موجوداتي هوشمند است. اين افسانه به ويژه زماني قوت گرفت که شياپارالي، ‌اخترشناس ايتاليايي در توصيف بخشي از ساختارهاي مريخ از واژه کانال استفاده کرد و بدين ترتيب بسياري آن را به معني کانال‌هاي مصنوعي ترجمه کردند. بعدها رصدگران ديگري به دليل ضعف ابزارهاي خود چنين شبحي از کانال‌هاي مريخي را مشاهده کردند و همين مساله داستان مريخي‌هاي هوشمند را توسعه داد.
‌مدارگردهايي که دور اين سياره در حال چرخش بودند نشانه‌هايي از متان را در جو اين سياره مشاهده کردند که مي‌توانست نشان دهنده وجود نوعي فعاليت زمين‌شناسي يا حياتي باشد.


نشانه‌هايي از وجود منابع يخ‌زده آب در مناطقي بسيار دورتر از قطبين مريخ مخابره شد و ‌مدارگردهايي که دور اين سياره در حال چرخش بودند نشانه‌هايي از متان را در جو اين سياره مشاهده کردند که مي‌توانست نشان دهنده وجود نوعي فعاليت زمين‌شناسي يا حياتي باشد.
در اين شب‌ها که مريخ به خوبي در آسمان ديده مي شود، بد نيست قدري هم به آينده مريخ فکر کنيم. بسياري از دانشمندان صحبت از آرزوي سفر انسان به مريخ مي‌کنند، آرزويي که احتمالا بايد مدتي طولاني منتظر وقوعش باشيم، به ويژه خبرهايي که از ناسا مي‌رسد نشان مي‌دهد طرح قبلي که سفر به مريخ را در سال 2030 پيش‌بيني مي‌کرد واقعي نخواهد شد و براي اين سفر تاريخي بايد زمان بيشتري صرف کرد.
اکنون دانشمندان علوم راکتي سازمان ناسا اعلام کردند فناوري جديد فضايي مي تواند مدت زمان سفر زمين به مريخ را از سه سال به تنها 39 روز کاهش دهد.


http://img.tebyan.net/big/1388/12/4418216345176197113177145141804614724019333.jpg

محققان موسسه MIT اعلام کردند دستيابي به سياره سرخ با استفاده از راکت پيشرفته VASIMR مي تواند با سرعت بالاتري انجام گيرد. اين راکت از اکنون به دهها سال ديگر براي تکميل و فعال شدن نياز خواهد داشت. اين راکت به سرعت به بخش مرکزي استراتژي هاي آينده ناسا تبديل شده است و اين سازمان در جستجوي شرکتهاي خصوصي است تا بتواند با

توسعه دادن اين فناوري با هزينه هاي اکتشافات فضايي مقابله کند.
در راکت جديد VASIMR انرژي الکتريکي براي تبديل سوخت هايي مانند هيدروژن، هليوم يا ديوتريوم به گازهاي پلاسمايي که حرارت آنها تا 19.8 ميليون درجه فارنهايت افزايش پيدا مي کند مورد استفاده قرار مي گيرد سپس اين گاز پلاسمايي با استفاده از ميدان مغناطيسي براي انرژي دادن به فضاپيما به لوله هاي موتور انتقال داده مي شوند.
اين فناوري مي تواند يک فضاپيما يا شاتل را با سرعتي 55 کيلومتر بر ثانيه بيشتر از پيش به مريخ يا ماه بفرستد. به گفته محققان شتاب بالاي فضاپيماها در اين فناوري مي تواند منجر به شکل گيري سفرهاي 39 روزه به جاي سفرهاي سه ساله به مريخ شود.

منبع:
خبرگزاري مهر
جام جم آنلاين

به مریخ بروید

ساعت 7:24 صبح روز 21 جولای در سال 1969 نیل آرمسترانگ اولین قدم انسان را بر روی ماه گذاشت و این سرآغازی برای ورود انسان به سایر کرات بود. دانشمندان در آن موقع امیدوار بودند که بشر بتواند به دیگر سیاره های منظومه شمسی مانند مریخ سفر کند.
البته خیلی هیجان زده نشوید! قرار نیست شما یا انسان دیگری در آینده ای نزدیک به مریخ سفر کنید، بلکه لابراتوار JP ناسا برنامه ای عمومی را بر روی سایت خود قرار داده است تا علاقمندان بتوانند با ورود به آن، نام خود را بر روی یک تراشه به سیاره مریخ ارسال کنند. لابراتوار JP سازمان ناسا از شهروندان در سراسر جهان دعوت کرده است تا نامهای خود را که درون میکروتراشه ای قرار خواهد گرفت، به این سازمان ارسال کنند. این میکروتراشه در کاوشگر لابراتوار علوم مریخی که در سال 2011 به سوی سیاره مریخ راهی خواهد شد قرار خواهد گرفت.
برای ارسال نامتان به مریخ اینجا (http://marsparticipate.jpl.nasa.gov/msl/participate/sendyourname/) را کلیلک کنید.

http://img.tebyan.net/big/1388/11/1321716222317112611092221155228200194168162226.jpg

هنگامی که به سایت مورد نظر وارد می شوید (مطابق تصویر بالا)، باید نام و نام خانوادگی خود را به همراه کشوری که در آن ساکن هستید وارد کنید. بعد از زدن دکمه submit گواهینامه ای برای شما صادر می شود که نشان می دهد نام شما به مریخ فرستاده خواهد شد. در ضمن شما می توانید به عنوان یادگاری این گواهینامه را نیز برای خودتان چاپ کنید.
ایده قرار دادن نام انسان ها بر روی تراشه های کوچک و فرستادن آن به همراه کاوشگرهای فضایی به خارج از کره زمین چند سالی است که مورد توجه تیم های عملیاتی این گونه پروژه ها قرار گرفته است که با استقبال خوب مردم در سراسر جهان رو به رو شده است.

http://img.tebyan.net/big/1388/11/51212522323139841187791242537922213241.jpg






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پی سی سیتی]
[مشاهده در: www.p30city.net]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 215]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن