واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران جوان: درمان تومور مغزي به كمك ليزر /برخي سرطان ها عامل ژنتيكي دارد
محققان فرانسوي توانستند براي اولين بار بدون شكافتن جمجمه تومور مغزي را به كمك ليزر مغناطيسي درمان كنند نوعي سلول سرطاني شناسايي شده است كه همراه جريان خون به نقاط مختلف بدن مي رسد و چندين ژن در بروز اين نوع سرطان دخيل است
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران و به نقل از خبرگزاري فرانسه محققان فرانسوي توانستند براي اولين بار در جهان نوعي تومور مغزي را كه از تغيير شكل سلول هاي مغز به وجود آمده است را از بين ببرند.
اين تومورها به كمك ليزر رزوناس هاي مغناطيسي از بين رفته است.
اين عمل بدون بازكردن جمجمه افراد مبتلا به اين نوع سرطان انجام شده است.
به گفته سرپرست اين گروه تحقيقاتي پرفسور الكساندر مارپانتيه اين اولين باري است كه بدون بازكردن جمجمه و به كمك رزوناس هاي مغناطيسي و ليزر، تومور مغزي درمان شده است و همچنين اين نوع عمل هيچگونه دردي ندارد.
به گفته محققان مسئول اين نوع سرطان نوعي ژن است كه به ژن ONCOG4NE معروف هستند و اين ژن از طريق جريان خون به شش ها و سينه منتقل مي شود.
بنابر آمارهاي به دست آمدن نزديك به 15 بيمار تاكنون از اين تكنولوژي بهره مند شدند و درمان شدند.
محققان اميدوارند از اين طريق سرطان ريه و سينه را درمان كنند.
****برخي سرطان ها عامل ژنتيكي دارد
محققان نوعي سلول سرطاني را شناسايي كردند كه به همراه گردش خون به ساير نقاط بدن منتقل مي شود، به گفته محققان ژن عامل بروز اين سلول هاي سرطاني هستند.
و همچنين به نقل از خبرگزاري فرانسه به گفته محققان سلول هاي سرطاني از دگريسي و يا به عبارت ديگر بهتر از تغيير شكل سلول هاي سالن به وجود مي آيد.
اين سلول ها مي توانند به هر يك از عضو هاي حياتي بدن آسيب وارد سازند حتي يكي از سلول هاي بافت تومورهاي سرطاني مي توانند از طريق جريان خون و يا از طريق غدد لنفاوي به ساير قسمت هاي بدن منتقل شود و در منطقه مورد نظر تكثير يابد.
محققان معتقدند كه انتقال سلئل هاي سرطاني به ساير قسمت هاي بدن جنبه ژنتيكي دارد و اين ويژگي است كه هر نوع سلول سرطاني ندارد.
به گفته محققان مركز تحقيقاتي سرطان نيويورك اين سلول ها بسيار ديررس هستند و مدت زماني به طور مي انجامد تا تبديل به تومور سرطاني شود.
به گفته محققان اين مركز براي ردك بهتر اين موضوع اين سلول هاي سرطاني را به موش ها تزريق كردند و مشاهده كردند اين سلول ها همراه با جريان خون به تمام نقاط بدن منتقل مي شود تا سرانجام متوقف مي شود اين سلول ها طي 16 هفته به ريه ها مي رسد.
به گفته محققان در اين نوع بيماري وجود ژن هاي مختلف نيز بي تأثير نمي باشد براساس اين تحقيقات گروهي ژن در اين بيماري دخيل هستند
سه شنبه 12 شهريور 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران جوان]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 334]