واضح آرشیو وب فارسی:فارس: نماينده ولي فقيه در منطقه كردستان توجه به اعتقادات ديني مردم يكي از اقدامات مهم دولت نهم است
خبرگزاري فارس: نماينده مقام معظم رهبري در استان كردستان توجه به اعتقادات ديني و مسائل اخلاقي مردم را يكي از اقدامات مهم دولت نهم دانست.
به گزارش خبرگزاري فارس از سنندج، حجتالاسلام سيدموسي موسوي ظهر امروز در بيستمين گردهمايي ائمه جمعه، شوراي افتا، روحانيون و مسئولان شعب مركز بزرگ اسلامي غرب كشور در سنندج افزود: توجه به محرومان، عدالت محوري، توجه به مشكلات روحانيون و همچنين توجه با اعتقادات ديني و مسائل اخلاقي از جمله اقدامات مهم دولت نهم در استان كردستان است.
وي به فرارسيدن ماه مبارك رمضان اشاره كرد و ادامه داد: مسئولان استاني بايد در آستانه ماه مبارك رمضان فضاي استان را معنوي و قرآني كنند تا زمينه فعاليت بيشتر روحانيون در امر برگزاري برنامههاي ديني و مذهبي در سطح استان فراهم شود.
وي اظهار داشت: خوشبختانه در دولت نهم با توجه به اقدامات صورت گرفته، در ماه مبارك رمضان با كاهش چشمگير جرائم و انحرافات اخلاقي روبرو هستيم كه اين امر نشان دهنده توجه ويژه دولت نهم به زنده كردن مسائل اخلاقي و اعتقادات اسلامي است.
موسوي تصريح كرد: ماه رمضان فرصت مناسبي براي مسئولان نظام و روحانيون براي تربيت ديني جوانان و ايجاد فضايي اسلامي و اخلاقي در جامعه است كه بايد با تلاش بيشتر دين و معنويت را در سطح جامعه نهاديه كنند.
وي اضافه كرد: امروزه در شرايطي زندگي ميكنيم كه امكانات مختلفي كه در اختيار شياطين و دشمنان اسلام و ايران براي منحرف و گمراه كردن جوانان و دور كردن آنان از ارزشهاي انقلاب و اسلام قرار دارد كه بايد در مقابل اين دسيسهها مقابله كرد.
وي با بيان اين مطلب كه دولت نهم يكي از وظايف اصلي خود را توجه به مسائل ديني و قرآني ميداند افزود: هزينههايي كه در دولت نهم در راستاي حوزههاي علميه و مساجد صرف ميشود بسيار بالا و قابل توجه است و همچنين تقويت روحانيت منطقه و مسائل ديني و اماكن مذهبي از دستاوردهاي دولت نهم است.
احمد علي بهاري رئيس مركز بزرگ اسلامي غرب كشور نيز در اين مراسم افزود: شوراي عالي مديريت مدارس علميه اهل سنت كشور، حوزههاي علميه اهل سنت را ساماندهي و بسياري از مشكلات آنان را مرتفع ميسازد.
وي ادامه داد: شوراي مديريت حوزه علميه قم، نميتوانست به عنوان يك شوراي شيعه براي امور حوزههاي علميه اهل سنت تدبير كند و به همين دليل ضرورت راهاندازي شوراي عالي حوزههاي علميه اهل سنت ضروري به نظر رسيد كه اين امر موجب تشكيل اين شورا براي رسيدگي به مسائل و مشكلان روحانيون اهل سنت شد.
وي اظهار داشت: يكي ديگر از مزاياي راهاندازي اين شورا، برخورداري تحصيلات طلاب اهل سنت از اعتبار علمي است كه اين خود عامل مهمي در استخدام و ادامه تحصيل روحانيون اهل سنت به شمار ميرود.
بهاري حل شدن مشكلات سربازي طلبههاي اهل سنت را يكي ديگر از مزايايي اين شورا دانست و گفت: با راهاندازي اين شورا، روحانيون و طلاب اهل سنت كشور به صورت عادي به خدمت سربازي اعزام نخواهند شد و مانند طلاب شيعه به كارهاي فرهنگي مشغول ميشوند.
وي اضافه كرد: در حال حاضر كاستيهايي در اين طرح وجود دارد كه بايد در روند اجرا و به مرور زمان برطرف شود و به طور قطع اين طرح ميتواند بسياري از مشكلات جامعه روحانيون اهل سنت را حل كند.
وي افزود: تامين جايگاه علمي و تحصيلي طلاب و روحانيون غرب كشور يكي از اقدامات ارزشمند شوراي برنامهريزي تحصيلي علوم ديني اهل سنت است كه ميتواند در رفع بسياري از مشكلات شغلي و اجتماعي روحانيون و طلاب موثر باشد.
بهاري اظهار داشت: در شوراي مدارس علوم ديني از هريك از مناطق سني نشين كشور يك روحاني فاضل و انديشمند حضور خواهند داشت كه اين عمل زمينه فتنه افكني و تفرقهاندازي دشمنان را از بين برده است.
وي اين اقدام را از عنايات و خدمات دولت نهم به جامعه روحانيت اهل سنت استان كردستان و نشان دهنده ارج نهادن دولت به جامعه روحانيت اهل سنت و ارزشهاي اسلامي و قرآني دانست.
انتهاي پيام/ب
دوشنبه 4 شهريور 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 366]