واضح آرشیو وب فارسی:ایسکانیوز: به بهانه كسب تك طلاي ورزش ايران در المپيك پكن طلاي ساعي مرهمي بر دل و جان 70 ميليون ايراني
خبرگزاري ايسكانيوز: هادي ساعي تكواندو كار وزن سوم تيم ملي كشورمان با كسب مدال طلا در المپيك 2008 پكن سرانجام موفق شد يك بار هم كه شده پرچم ايران را به عنوان قهرمان در ميان كشورهاي حاضر در اين رقابت ها به اهتزاز در آورد و مرهمي بر روح و جان 70 ميليون ايراني باشد.
بدون شك كسي فكر نمي كرد كاروان ايران در آخرين روز حضورش در مسابقات پكن صاحب مدال طلا شود. همگان اميدوار بودند كه ورزشكاران ما در اين مسابقات بتوانند حداقل سه مدال طلا كسب كند اما دلايل زيادي باعث شد تا ورزشكاران ما در اين رقابت ها يك ناكامي بزرگ را متحمل شوند و نتوانند حتي نشاني از المپيك آتن از خود بر جاي بگذارند.
اما در اين ميان كار بزرگ هادي ساعي در پكن نبايد فراموش شود و ملت ايران بايد به اقتدار اين ورزشكار ايراني افتخار كنند. ساعي كه بعد از حضور در شوراي شهر تهران و ورود به بحث سياست مورد انتقاد بسياري از منتقدان جامعه تكواندو قرار گرفت، در اين رقابت ها نشان داد كه بازهم بهترين تكواند كار ايران است و مي تواند به داد ورزش ايران برسد.
هنوز فراموش نكرده ايم كه ساعي چه زخم زبان هايي براي حضور در پكن تحمل كرد.
وي بعد از عدم حضور در رقابت انتخابي به ترس از مبارزه با كرمي متهم شد و خيلي ها را بر آن كرد كه انتقاد هاي زيادي را به سوي او نشانه گيري كنند، اما در مقابل هادي با قدرت تمريناتش را انجام داد و با كسب مدال طلايش در پكن علاوه بر جاودانه كردن خود، مشت محكمي را بر دهان منتقدانش زد و به همه انها ثابت كرد كه ساعي هنوز ساعي آتن است و توانايي هر كاري را دارد.
ساعي كه عنوان سومي مسابقات المپيك سيدني را يدك مي كشيد و همچنين طلاي المپيك آتن را از آن خود كرده بود قبل از مسابقات پكن عنوان كرد كه "من" بايد طلاي المپيك پكن را كسب كنم و اين كار را كرد تا امروز به عنوان پر افتخار ترين ورزشكار ايران در تاريخ المپيك لقب گيرد.
در جمع تكواندوكاران حاضر درالمپيك پكن، هفت ورزشكار سومين حضور متوالي خود را در المپيك تجربه كردند."استيون لوپز" از آمريكا، هادي ساعي از ايران، "الكساندروس نيكولايديس" از يونان، "آنجل ماتوس" از كوبا، "يوريكو اكاموتو" از ژاپن، "آدريانا كارمونا" از ونزوئلا و "چن ژونگ" از چين.
ولي هادي ساعي اين پهلوان ورزش ايران توانست با اتكا به قدرت بدني و با اراده به خداند متعال مدال طلاي الميپك چين را از آن خود كند.
اولين موفقيت بزرگ ساعي قهرماني در جام جهاني 1998 در آلمان بود و در واقع آغازي بود براي قهرماني هاي پياپي او در اين رقابت ها و ساير مسابقات مهم قاره اي و جهاني.
سال بعد در رقابت هاي قهرماني جهان در كانادا او موفق شد به اولين مدال طلاي تكواندو ايران در اين مسابقه ها دست يابد تا به همراه مدال طلايي كه مجيد افلاكي بدست آورد، ايران به مقام دوم جهان برسد.
بازيهاي المپيك 2000 سيدني اولين حضور المپيكي ورزش تكواندو بود و هادي ساعي به عنوان يكي از نمايندگان ايران در اين بازيها به مدال برنز دست پيدا كرد (البته اگر نا داوري ها نبود بي شك بر سكوي نخست المپيك قرار مي گرفت). پس از بازيهاي المپيك، ساعي در مسابقات جام جهاني به دو مدال طلاي ديگر دست يافت و ضمن كسب مدال طلاي رقابت هاي تكواندو بازيهاي آسيايي 2002، بر سكوي دوم وزن پنجم مسابقه هاي قهرماني جهان در سال 2003 قرار گرفت.
وي كه به چهره جهاني ورزش ايران بدل شده بود با عمل خيرخواهانه اي كه در جريان زلزله بم باني اش شد و طي آن 48 مدال جهاني، المپيك و آسيايي اش را براي كمك به زلزله زدگان به حراج گذاشت، به قهرماني ملي بدل شد.
كارنامه درخشان تكواندو كار با اخلاق ايران با مدال طلاي المپيك آتن و جهاني 2005 اسپانيا كامل شد. ساعي در سال 2004 به عنوان برترين تكواندو كار آسيا و جهان انتخاب شد تا پر افتخار ترين تكواندو كار جهان در قرن حاضر باشد.
با اين حال كسب مدال طلاي ساعي و تك برنز مراد محمدي نمي تواند ضعف ورزش ما در المپيك بيست و نهم را بپوشاند چرا كه با اين يك طلا و برنز هم تازه در فاصله دو روز مانده به پايان بازي ها در جايگاه چهل و هفتم دنيا قرار گرفته ايم.
/158
"حسين ابوالفتحي"
باشگاه خبرنگاران دانشجويي ايران "ايسكانيوز"
شنبه 2 شهريور 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایسکانیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 76]