تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1833428918
آنچه یک میزبان باید بداند : هنر پذیرایی
واضح آرشیو وب فارسی:آشپز آنلاین: سلام خانومای عزیز
درسته که ما به خاطر غذا جایی نمی ریم اما مطمئن هستم براتون پیش اومده جایی مهمون باشید و اشتباهاتی از میزبان از سر زده که جالب نبوده. یا خودتون در پذیرایی کارهای اشتباهی انجام دادید.
به هر حال از اونجا که به عنوان میزبان دوست دارم به مهمونام خوش بگذره، ممنون میشم همه اتون در این بحث شرکت کنید که وقتی جایی هستید دوست دارید میزبان چه کارهایی انجام بده و چه کارهایی انجام نده.
خب اول از خودم شروع می کنم:
-هیچوقت برای مهمونی که بار اوله به خونم میاد و سلیقه اش رو نمی دونم، ماهی درست نمی کنم. چون خیلی ها دوست ندارند. مگر اینکه غذاهای دیگه هم باشه. کلا برای مهمونی که بار اوله میاد معمولا 2-3 جور غذای متفاوت درست می کنم که اگر یک کدوم رو دوست نداشت، از بقیه بتونه بخوره. این تجربه رو وقتی به دست آوردم که برای بار اول جایی مهمون بودم و تنها غذای میزبان یک جور سالاد درست شده از ماهی خام بود!
-غذا رو به موقع سرو می کنم. یادمه یک بار تولد یکی از دوستام مهمون بودم و با اینکه شامشو از بیرون سفارش داده بود و اماده بود تا ساعت 12 و نیم شب که من اونجا بودم شام رو سرو نکرد. می گفت همه الان گرم رقص هستند جو به هم می خوره شام بیارم. به هر حال من شام نخورده خداحافظی کردم.
-غذاهام رو از شب پیش و صبحش آماده می کنم.قبل از رسیدن مهمون غیر از برنج همه غذاها رو می کشم و می ذارم تو فر. میزهم چیده است. خیلی زشته میزبان یک بند تو آشپزخونه باشه یا اون قدر کاراش مونده باشه که مهمون هم بیشتر وقت رو صرف کمک دادن کنه (کاری که مامان خودم رعایت نمی کرد و من خیلی بدم می اومد)
-اگر یک غذایی خیلی جدید باشه خودم سریع شروع می کنم به خوردنش که اگر کسی شک داره که چطور باید بخورتش بدونه. گاهی مهمونا نمی دونند غذای جدید چطور خورده میشه. یعنی تنهایی یا مثلا به عنوان خورش.
-پنجره ها رو قبل از رسیدن مهمون باز می کنم که هوا تهویه بشه و هوای داخل خونه تازه و مطبوع باشه.
-اگر کسی رو برای غیر از شام و ناهار دعوت کردم، حتما باز یک عصرانه هرچند سبک هم تدارک می بینم. مثلا کیک های سنگین،تارت میوه و ساندویچهای کوچک برای مهمونی چای و یا اگر از راه دوری بیاد عصرانه مفصل تر مثل سینی اردرو با سوپ و سالادهای سرد یا چیزهای سبک مثل کشک بادمجون و میرزا قاسمی. یادمه یک بار برای دیدن خونه نو دوستی به صرف چای خونه اش دعوت بودیم. فرض کنید 3 ساعت رانندگی تا شهر اونا، همه هم براش چشم روشنی کادو آورده بودند بعد همه پذیرایی چای و شیرینی معمولی. بازم تاکید می کنم آدم برای خوردن جایی نمیره اما خسیس بازی به خرج دادن میزبان هم بدجور توی ذوق می زنه.
خب شمام اگر نکته ای به ذهنتون می رسه یا چیزی هست که توی فرهنگ شهر و دیارتون باید رعایت بشه ممنون می شم بنویسید.
-اگر باید برای غذا یا کار دیگه ای مهمون رو تنها بذارم حتما وسیله ای برای سرگرم شدنش فراهم می کنم. مثل آلبوم دیدن یا فیلم عروسیم!
-هیچوقت کمک تو ظرف شستن و غیره رو از مهمون یک شبه نمی پذیرم. طرف یک شب اومده خونه من مهمونی گناه که نکرده!
-جمع و جور کردن و شستن ظرف و اینا همه بمونه برای بعد از رفتن مهمون. یکی از فامیلای ما عادت داشتند چند نفری ظرف که می شستند هیچ، حتی دستمال کشیدن و تو کمد برگردون هم انجام می دادند. خب وقتی ظرفا هم بره تو کمد یعنی مهمون دیگه چرا نشسته؟ پاشه بره دیگه!
به نظر منم میزبان باید کاراشو قبل از اومدن مهمان انجام بده فقط بمونه کشیدن غذای گرم و اینکه همش توی آشپزخونه نباشه واسه مهمان وقت بذاره قبل از آمدن مهمان کمی استراحت کنیم تا خستگی در چهره مان مشخص نباشه
در مقام میزبان از گرونی مواد غذایی صحبت نکنیم!
موقع غذا خوردن میزبان زودتر از مهمان سفره را ترک نکنه به نظرم این کار خیلی زشته
ارگر از قبل ناراحتی یا مشکلی هم داریم باید جلوی میهمان به روی خودمون نیاریم تا مهمون معذب باشه باید از اول با روی باز استقبال کنیم ازش.
up
به نظر من یه نکته مهم اینکه وقتی مهمان داریم به هیچ عنوان با همسرمون سر یه مثله ساده بحث نکنیم و دعوا راه نیندازیم اخه من تو یه مهمونی دیدم که خانم میزبان به همسر گفته بود چیپس بخر ولی همسرش یادش رفته بود خانمه هم نامردی نکرد یه داد زد که چرا چیپس یاد رفته... و ادامه دعوا منم یه حس خیلی بدی پیدا کردم تازه یادتون نره که قبل از ورود مهمون جلوی در باشیدوبه محض ورود مهمون یه سلام و احوال پرسی گرم بکنید اخه اینم دیدم که وقتی من به عنوان مهمان وارد خونه میزبان شدم خانم میزبان بعد از پنج شش دقیقه امد و یه سلامی هم کرد که من از این رفتارش خوشم نیومد
مرسی فاطمه جون کسی نظر دیگه ای نداره
نامحسوس مواظب كم و كسري توي بشقاب مهمونمون باشيم تا اگه خواست و بازم ميل داشت براش غذا بكشيم نه اينكه تمام مدت زل بزنيم بهش و لقمه هاشو بشماريم!!!!
نكته اي كه مانلي عزيز و دختر چي در مورد گروني مواد غذايي گفتن مشكلي هست كه من با خانواده شوهر دارم و هنوز راه حلي براش پيدا نكردم
ممنون از نکته های خیلی خوبی که خانم دخترچی و بقیه دوستان گفتن.
منم یکی دو نکته به ذهنم رسیده میگم........
1. حتما قبل از ورود مهمان آماده باشیم منظورم از نظر لباس و احتمالا آرایش و ... هست.
یادمه خونه یکی از فامیلای شوهرم دعوت بودیم با اینکه تازه یه کمم دیر رسیدیم (باید میرفتیم یه شهر دیگه) وقتی زنگ واحدشونو زدیم آقای صاحب خونه درو باز کرد........یه زیرپوش تنش بود.......... سلام داد و گفت ببخشید یه چند لحظه منتظر باشید رفت تو خونه درم بست تا آماده شه! بعد چند دقیقه درو باز کرد رفتیم داخل 10 دقیقه بعدش خانمش اومد سلام کرد و یه راست رفت تو آشپزخونه!!! دفعه اولم بود میرفتم خونه شون بهم برخورد سرزده هم نرفته بودیم خودشون از چند روز قبل تماس گرفته بودن.
2. هیچ وقت از مهمونمون توقع کمک نداشته باشیم حتی اگه خودش خواست بازم اجازه ندیم کاری کنه. هم واسه خودمون بهتره هم مهمونمون.
بازم یه خاطره بگم.............خونه جاریم دعوت بودیم(مثلا پاگشا!!!) منو بقیه مهمونا کمک کردیم سفره رو جمع کردیم یکی از مهمونا رفت که ظرفا رو بشوره من نذاشتم گفتم من میشورم جاریم برگشته میگه آره این میشوره دیشبم نشسته امشب ظرفا مال اینه!!!(شب قبلش جایی دعوت بودیم که جاریمم بود اون شب من ظرف نشستم سفره رو جمع کردم و ظرفا رو تو کابینت چیدم)
-من وقتی میرم مهمونی از اینکه سر سفره یا موقع پذیرایی هی بهم تعارف کنن که اینو بخورید،اونو بخورید،بیشتر بکشید،شما که چیزی نخوردید اصلا خوشم نمیاد و احساس میکنم میزبان منو تحت فشار گذاشته
واسه همین خونه خودمونم مهمون میاد من فقط یه بار تعارف میکنم .به نظر من هرکسی مختاره هر چقدر دلش میخواد غذا بخوره.شاید یکی عادت داره شامش رو سبک بخوره یا کلا کم غذا باشه و...اینم که کسی منتظره تعارفش کنن تا غذا بخوره تقصیر خودشه.نمیدونم این چه عادت بدیه که ما ایرانی ها داریم و تا تعارفمون نکنن دست به غذا نمیبریم...
-مورد دیگه روشن بودن تلویزیون موقع صرف غذاست.من اصولا با این مورد مخالفم.آدم باید حواسش به غذایی که میخوره باشه..بنده خدا خانوم خونه کلی برای درست کردن و تزیین اون غذا وقت گذاشته.این کار به نظر من بی احترامی به اونه.
-مورد دیگه ظرف شسته.من اصلا دوست ندارم وقتی یه جا مهمونم( مگه اینکه میزبان خیلی نزدیک باشه مثل خونه خواهرم) ظرف بشورم.تو بعضی مهمونی ها بوده که من دوست نداشتم ظرف بشورم و اگه میشستم ممکن بود احترامم کم بشه اما مادرم برگشته با صدای بلند گفته که نزار میزبان تنهایی ظرف بشوره و کمکش کن.
به نظر من میزبان نباید تا وقتی مهمون ها هستن دست به ظرف بزنه و نزاره مهمون ها هم دست به ظرف ببرن تا وقتی مهمونی تموم بشه.
اگه چیز دیگه ای یادم بیاد بازم مینویسم.بقیه دوستان هم تجربیاتشون رو دراختیارمون بزارن.
حقیقت این است كه بیشترین لذتی كه دوستان و خویشان شما از دعوت برای ناهار یا شام میبرند، شیوه ارائه غذا، پذیرایی و آمادهسازی چیدمانی زیبا برای میز غذاخوری توسط شما و همچنین لذیذ بودن غذاها خواهد بود. گاهی میشود كه یك خاطره دلنشین از یك پذیرایی زیبا و خوب، بر مزه نه چندان خوش غذاهای میزبان میچربد و میهمانان را راضی و شادان میكند. برای یك پذیرایی تمام و كمال، باید علاوه بر غذاهای خوشطعم و لذیذ، روی خوشی نیز به میهمانان نشان دهید. در حقیقت آماده كردن یك چیدمان زیبا برای میز غذا میتواند نوعی خوشآمدگویی به میهمانان و فضایی مناسب و زیبا برای ارائه غذاها باشد.
ژجام و لیوان، پارچه رومیزی تمیز، كاسه و بشقاب، كارد و چنگال و قاشق از وسایل لازم و ضروری برای یك میز غذاخوری هستند اما چگونگی قرار دادن آن و همچنین افزودن اشیاء و لوازم دیگر به میز، بستگی به ذوق و سلیقه افراد و شیوه چیدمان این وسایل دارد.
عناصر دیگری مانند دستمال سفرهها و شیوه تا كردن آنها، چگونگی قراردادن بشقابها و دیگر ظروف روی میز، شمعها و شمعدانها، گلهای زیبا و شاداب و تزئین غذاها، از موارد مهمی هستند كه كاملا سلیقهای به شمار میآیند و البته تاثیر فراوانی نیز دارند. ایدههایی كه در این نوشتههای پی در پی و در هر شماره پس از این به شما ارائه خواهد شد، به این معنی نیست كه رومیزی و ظروفی را كه دارید كنار بگذارید و هزینه زیادی برای خرید انواع جدید و گران متقبل شوید؛ بلكه آرزوی ما آموزش بهترین روش برای استفاده از آنچه كه دارید است تا بتوانید هرچه بهتر و زیباتر، از میهمانان خود سر میز شام پذیرایی كنید.
تاریخچه میزآرایی
قراردادن بشقاب و كاسه و تمام ظروف لازم برای هر نفر در مقابل هر صندلی، نوعی چیدمان مدرن در میزآرایی محسوب میشود. چنگال از دوران باستان در فرهنگهای كهن مانند چین و ایران استفاده میشده است ولی كاربرد جهانی آن و بهویژه در اروپا از سدههای دهم میلادی به این سو بوده است. در كنار چنگالها، ظروف و ابزارهای دیگری، مناسب برای خوردن غذاهای مختلف ساخته شدند. این ابزارها شامل كارد و چنگال ماهیخوری، قاشق سوپخوری، چنگال ترشی، كارد كیكخوری، قاشق مربا خوری و... میشوند.
ملتهای گوناگون شیوه كاربرد گوناگون از این وسایل را دارند. برای نمونه، در فرهنگ اروپایی، چنگال در دست چپ و چاقو در دست راست گرفته میشود و پس از آن كه با چاقو تكهای از غذا بریده شد با چنگال در دست چپ آن تكه را به دهان میبرند. ولی در شیوه آمریكایی، پس از بریدن با چاقو در دست راست، چاقو را بر زمین میگذارند و چنگال را از دست چپ به دست راست میدهند و سپس غذا را برداشته و به دهان میبرند.
در دوره ادواردی (سالهای آغازین قرن بیستم) استفاده از ظروف روی میز غذا در فرهنگ غربی به تكامل رسید و یك سری كدها برای رفتارهای رسمی و آداب هنگام سرو غذا تعریف شد كه همواره نیز این آداب سرو غذا رعایت میشود. البته شیوه استفاده از این تكنیكها منعطف است و میتوان در آنها تغییراتی نیز اعمال كرد.
خلق حال و هوا
همانطور كه چیدمان میز و قراردادن ظروف و عناصر لازم روی آن مهم است، نیاز است كه حال و هوای فضا را نیز برای سرو غذا آماده سازید. یكی از راههای خوب برای انجام موفق این كار، این است كه فهرستی از حواس پنجگانه آماده كنید و فضا را به گونهای تدارك ببینید كه به همه این حواس در آن توجه شود. در ادامه نكتههایی برای انجام این كار برایتان میآوریم.
بیشترین موضوعی كه اكنون میخواهیم روی آن متمركز شویم، جلوه دادن چیدمان میز غذاخوری و الهام بخش بودن جلوه دیداری فضای غذاخوری است.
· پیشنهاد ما این است كه هرگز نقش نورپردازی را در فضای غذاخوری نادیده نگیرید. نورپردازی فضاهای غذاخوری بر جلوه میز و همچنین احساس حاكم بر فضا تاثیر فراوان میگذارد. نورپردازی این فضا باید ملایم و در عین حال كافی باشد. نورپردازیهای نقطهای متعدد با نورهای دیواری موجود در دور تا دور اتاق، میتواند نور مناسب و لازم را برای فضای غذاخوری تامین كند. از یك نورپردازی سقفی در قالب لوستر به عنوان تنها منبع نور در اتاق غذاخوری بپرهیزید، زیرا چنین نورپردازی به تنهایی فضا را سرد و بیروح خواهد كرد.
· شمعها از عناصری هستند كه وجودشان روی میز غذاخوری میتواند نور ملایم و مناسبی را برای سطح میز و افرادی كه دور میز نشستهاند فراهم كند و از لحاظ دكوراتیو نیز با تلطیف فضا، محیطی آرام و زیبا میسازند.
· موسیقی از بهترین عناصر سازنده حال و هوایی لطیف و دلنشین در فضاست كه باید بسیار ملایم و صدای آن به اندازهای بلند باشد كه بتوان آن را شنید، نه به اندازهای كه ایجاد اختلال در مكالمه افراد كند و میهمانان برای رسیدن صدایشان به یكدیگر مجبور باشند بلندتر حرف بزنند. در این صورت، هنگام سكوت، طنین خوشایند موسیقی میتواند آرام بخش فضا باشد و در هنگام مكالمه افراد نیز، طنین خوشایندی به صدای افراد ببخشد و آنها را تشویق به صحبت كردن با یكدیگر كند. این كار خصوصا زمانی كه افراد برای اولین بار میهمان شما میشوند بسیار لازم است زیرا موجب گرم و دوستانه شدن محیط خواهد شد.
· غذاها و بوهایشان باید بتواند دهان را به آب بیاندازد؛ اما وجود رایحههای خوشایند و اشتهاآور در فضای غذاخوری ضروری است. قراردادن گلهای خوشبو روی میز و روشن كردن شمعهای معطر از كارهای بسیار خوبی است كه میتواند رایحههای خوشایندی را در فضا منتشر كند كه هم اشتهابرانگیز است و هم حس بویایی افراد را ارضا میكند.
· قراردادن دستمال سفرههای زیبا و لطیف، به گونهای شكیل و چشمنواز و همچنین استفاده از رومیزی تمیز با جنس و طرح زیبا، سبب میشود تا میز جلوهای خوشایند و وسوسهبرانگیز برای لمس كردن داشته باشد.
· تدارك دیدن هدایایی كوچك با تزئینی زیبا برای میهمانان نیز در پایان مراسم صرف غذا بسیار جالب است و شب ضیافت شما را به یادماندنی میكند.
مهم نیست كه ما به چه میزان كارها را آسان میگیریم یا به چه آداب معاشرتی عادت داریم. همه ما باید خود را با آداب معاشرتی كه در جامعه عرف است وفق دهیم. آداب معاشرت مترادف واژه رفتار اجتماعی است و در حقیقت مجموعه قوانینی است كه هر فردی باید در برخورد با افراد دیگر در اجتماع رعایت كند تا وجود او در یك گروه سبب آرامش و راحتی افراد دیگر شود.
چیدن میز
چیدمان رسمی میز به صورتی است كه همه ابزار و عناصر مورد نیاز فرد در دور بشقاب در جای مخصوص خود و در مقابل هر فرد قرار بگیرد. آنچه در تصویر میبینید، نشاندهنده چیدمان رسمی میز است. در این تصویر چنگالها در سمت چپ بشقاب كه به ترتیب از راست به چپ چنگال ماهی، گوشت و سالاد است و در سمت راست بشقاب به ترتیب از راست به چپ: قاشق سوپخوری، كارد ماهیخوری، كارد گوشت و كارد پنیر قرار داده شده است و قاشق و چنگال دسر نیز در بالای بشقاب قرار گرفته است. (عكس 21)
البته برخی از رستورانها قوانین چیدمان رسمی را میشكنند تا بتوانند با اعمال خلاقیت، تنوعی در چیدمان میزهای غذاخوری خود به وجود آورند. این را به یاد داشته باشید چیدمان و ترتیب میز بستگی بسیار به آداب و فرهنگ كاربران دارد و از این رو نمیتوان یك چیدمان را برتر از چیدمان دیگر دانست. در برخی از فرهنگها و كشورها نوع وسایل روی میز با آنچه در غرب رایج است بسیار متفاوت دارد و چیدمان مخصوص به خود را میطلبد.
زیر بشقابی یا رومیزی؟
اگر میز غذاخوری شما دارای سطحی زیبا و پولیش شده است، در صورت تمایل میتوانید تنها از زیر بشقابیهای زیبا استفاده كنید. اما چیدمان كاملا رسمی یك میز شام نیاز به یك رومیزی بزرگ دارد كه معمولا سفید است. البته امروزه رومیزیهای رنگی نیز استفاده میشود.
كارد و چنگال
كارد و چنگال باید در دو سوی بشقاب به ترتیب استفاده روی میز قرار بگیرد. چنگالها باید در سمت چپ بشقاب و كاردها و همچنین قاشق سوپخوری باید در سمت راست بشقاب قرار داده شوند. این اول كار است، اگرچه برخی از افراد چپ دست هستند و چنگال را در دست راست و كارد را در دست چپ میگیرند. قاشق و چنگال دسر نیز كنار همدیگر یا در بالای بشقاب یا با كمی فاصله از بشقاب خارج از زیر بشقابی قرار داده میشوند.
لیوانها
جایی كه تنها یك نوع لیوان مورد استفاده قرار میگیرد باید آن را بالای كارد یا كاردها قرار داد. اما اگر بیش از یك لیوان مورد نیاز است، میتوانید آنها را به ترتیب قد یا به صورت مثلثی بالای كاردها قرار دهید. یادتان باشد باید همه لیوانهای مورد نیاز را از آغاز و پیش از شروع خوردن غذا روی میز قرار دهید.
بشقابها
بشقاب نان و كره باید در سمت چپ جای نشستن قرار داده شود. بشقابهای گرم، هر زمان كه نیاز بود سر میز آورده میشوند. اگر پیشغذا، غذایی سرد باشد، میتوانید بشقابهای آن را قبل از دعوت میهمانان سر میز شام روی میز قرار دهید. ظرف نمك و فلفل باید با فاصلههای مشخص طوری روی میز قرار داده شود كه دسترسی به آنها توسط میهمانان راحت باشد.
طراحی فضای نشیمن میز
جای نشستن خانمها و آقایان دور میز غذاخوری از نكتههایی است كه دردسرها و شیرینیهای خاص خودش را دارد. فراموش نكنید كه میهمانان با یكدیگر تفاوت دارند و ترتیب نشستن یك گروه میهمان نمیتواند مناسب گروه دیگری از میهمانان در یك میهمانی دیگر باشد. برای نمونه، نسبت میهمانان را در نظر بگیرید. روابط خانوادگی و سن و همچنین جایگاه فرد در خانواده نیز بسیار مهم است. در صورت تمایل و نیاز، میتوانید نام افراد را روی كارتی زیبا بنویسید و در جای آن فرد قرار دهید تا هر فردی بداند كه كجا باید بنشیند. در این صورت در میهمانیهای رسمی حتما باید نام افراد را با ذكر آقا و خانم روی كارت ذكر كنید؛ در میهمانیهای دوستانهتر و غیررسمی، میتوانید تنها نام كوچك افراد را روی كارت نوشته و در جای خود قرار دهید.
سرو كردن غذا
غذا را برای هر فردی باید از سمت چپ او سرو كنید؛ در این صورت دست راست فرد برای كشیدن غذا آزاد خواهد ماند.
نظافت میز
از نظر اصولی، پیش از آوردن و سرو دسر باید میز را تمیز كنید و هر كثیفی و ریخت و پاشی كه در طول سرو غذای اصلی به وجود آمده است را از بین ببرید.
به نظر من هم در هنگام صحبت کردن با میهمانان تلویزیون باید حتما خاموش باشد مگر اینکه همه جمع موافق دیدن برنامه خاصی به طور دسته جمعی باشند. منم یادمه یه بار برام خاستگار اومده بود و تلویزیون روشن بود مادر پسره خیلی بهش برخورد که شما اصلا به ما توجه نمی کنید و همش به صفحه تلویزیون زل زدید. در صورتی که بنا به عادت پدرم به صفحه تلویزیون هرازگاهی نگاهی می کرد ولی تمام حواسش به میهمانان بود ولی در کل من اونروز خودم به این شکایت خواستگاران عزیز حق دادم چون اگر خودم هم جای اونا بودم که صاحبخونه مدام تلویزیون رو نگاه می کرد بهم برمی خورد.
دخترچی نوشته است:-پنجره ها رو قبل از رسیدن مهمون باز می کنم که هوا تهویه بشه و هوای داخل خونه تازه و مطبوع باشه. -
به نکته خیلی خوبی اشاره کردی چون جاهای زیادی مهمون بودم و دیدم این مورد را رعایت نکردن.مخصوصا در فصل زمستون که درها بسته است و بخاری هم معمولا روشنه.
معمولا همه ی ما وقتی از بیرون که هوا سرده وارد فضای بسته میشیم یه دفعه گرممون میشه و در ضمن، بوهای محیط کاملا برامون مشهوده. من قبل از ورود مهمون. درجه وسیله گرمایشی را کم تر میکنم و در و پنجره ها را چند لحظه ای باز میذارم و یک خوشبو کننده ملایم و کم توی خونه میزنم.
خیلی پیش اومده زمستون توی خونه هایی رفتم که بدو ورود احساس خفگی کردم. انگار که رفتم توی سونا.
این نکته یعنی تهویه ی هوا واسه ی خونه هایی که بچه ی کوچیک هم دارن مهمه که بچه را توی اتاق ببرن و اجازه بدن که هوای پذیرایی عوض بشه. معذرت میخوام ولی چند بار توی خونه های بچه دار بوی" پی پی" بچه می اومد و من اصلا نمیتونستم هیچی بخورم. صاحبخونه هم اصرار که چرا نمیخوری.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: آشپز آنلاین]
[مشاهده در: www.ashpazonline.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 22075]
-
گوناگون
پربازدیدترینها