واضح آرشیو وب فارسی:فارس: سولههاي بحران - 12 شهردار منطقه 14: فقدان مديريت واحد شهري مديريت بحران را دشوار ميكند
خبرگزاري فارس: شهردار منطقه 14 تهران گفت: با وجود صرف هزينههاي سنگين براي آموزش مديران بحران مناطق اما فقدان مديريت واحد شهري مانع هماهنگي اقدامات آنها با يكديگر ميشود.
سيد ابوالفضل حسيني در گفتوگو با خبرنگار اجتماعي فارس با اشاره به برگزاري دورههاي آموزشي براي كليه مديران بحران منطقه اعم از مسئولان شهرداري و سازمانهاي مرتبط با بحران همچون ادارات آب، برق، گاز، اورژانس تصريح كرد: هدف از برگزاري اين دورههاي شبانه روزي علاوه بر يكسانسازي اطلاعات و آموزش مديران؛ آشنايي آنان با يگديگر جهت هماهنگي بيشتر و سريعتر در زمان بحران است.
وي ادامه داد: متأسفانه بعضاً مشاهده ميشود به جاي مدير مربوطه؛ كارمند سطح سوم در اين كارگاهها حضور پيدا ميكند. در صورتي كه در زمان بحران مدير مربوطه بايد طبق آموزشها عمل كند و با ساير مديران هماهنگ باشد.
شهردار منطقه 14 تأكيد كرد: فقدان مديريت واحد شهري باعث شده كه اقدامات سازمانها و ادارات در رابطه با بحران هماهنگ با برنامههاي ستاد بحران منطقه نباشد.اين مشكلي است كه در تمام كشور وجود دارد. تا زماني كه مديريت واحد شهري نداشته باشيم، اقدامات خيلي موثر نيست.
وي با اشاره به وجود 6 سوله بحران در منطقه، اظهار داشت: سوله ويژه مديريت بحران تقريبا تجهيز شده است و در حال تكميل تجهيزات آن با همكاري سازمان مديريت بحران شهر تهران هستيم.
حسيني با بيان اين كه 260 هكتار از سطح منطقه 14 داراي بافت فرسوده بحراني است، تصريح كرد: تاكنون هيچ بافت فرسودهاي به صورت عملي نوسازي نشده است.اقدامات براي نوسازي واحدهاي مسكوني 2 محله به وسعت40 هكتار در مرحله مطالعه و طراحي قرار دارد.
وي با بيان اين كه از ميان سه گسل اصلي تهران بيشترين تاثيرگذاري را در اين منطقه گسل ري دارد، ادامه داد: بر اساس مطالعات جايكا فعاليت اين گسل، تخريب 50 تا 55 درصدي واحدها را در بر دارد.فعاليت گسل شمال؛ 25 درصد و گسل مشا؛ 13 تا 14 درصد تخريب بناهاي فرسوده منطقه را در پي خواهند داشت.
شهردار منطقه 14 تهران در رابطه با ميزان آمادگي ساكنان منطقه گفت: آموزشها را بيشتر از سطح مدارس آغاز كردهايم.علاوه بر اين با كمك مساجد و شوراياريهاي محلات آموزشهاي لازم نيز به مردم داده ميشود.ضمن آن كه كميتههاي امداد و نجات نيز در محلات جهت ارائه آموزش و سازماندهي تشكيل شدهاند.
وي با تأكيد بر اين كه در شرايط فعلي بهترين اقدام براي كاهش ميزان آسيبها در برابر بحرانهاي احتمالي آموزش و سازماندهي نيروها است، خاطرنشان كرد: البته در قبال فاجعه زلزله گمان نميكنم شايد اقدامات مذكور از تاثيرگذاري چشمگيري برخوردار باشند.خيابانها كم عرض است و كاري نميتوان انجام داد.در نيمه غربي منطقه به لحاظ وجود بافت فرسوده با مشكلات حادي مواجه هستيم اما در نيمه شرقي مشكلات نسبتاً كمتر است.
به اعتقاد حسيني؛ مردم نيز همچون برخي از مسئولان بحران زلزله در تهران را جدي نميگيرند.
وي در رابطه با علت اين امر گفت: چون باور و ايمان به وقوع بحران ندارند.بنده هم قبول دارم كه آموزش و آگاه سازي مردم جزء اولويتهاي اول مديران نيست.همانجور كه مردم مسئله را جدي نميگيرند. اين همه از زلزله صحبت ميشود اما خود مردم چقدر جدي ميگيرند؟ اگر اعلام شود كه فلان جنس گران ميشود همه به تكاپو ميافتند چون گراني يا ارزاني كالاها يا مسكن را باور دارند اما در مورد زلزله بر اين باورند همچون مرگ يكبار آن هم در زمان نامعلومي اتفاق ميافتد بنابراين نسبت به اقدامات پيشگيرانه هم جدي وارد عمل نمي شوند.
شهردار منطقه 14 تأكيد كرد: به اعتقاد من با توجه به اين كه طي ساليان گذشته در اين رابطه اقدمات خاصي انجام نگرفته بود؛ شهرداري طي سالهاي گذشته خوب وارد عمل شده است.
انتهاي پيام/ز
سه شنبه 29 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 152]