تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 20 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):ما (اهل بيت) ستون هاى حق را استوار و لشكريان باطل را متلاشى كرديم.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

چراغ خطی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827914386




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

ارائه نسل جديد لب تاپ ها با وزن كم و مقاومت بالا/ساخت يكي از پرسرعت ترين ابر رايانه هاي دنيا /فعال سازي رايانه به كمك تماس تلفني/استفاده از امواج ميكرو در رشد نانوسيم‌هاي اكسيدروي


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران جوان: ارائه نسل جديد لب تاپ ها با وزن كم و مقاومت بالا/ساخت يكي از پرسرعت ترين ابر رايانه هاي دنيا /فعال سازي رايانه به كمك تماس تلفني/استفاده از امواج ميكرو در رشد نانوسيم‌هاي اكسيدروي
شركت "دل" چهارمين نسل لپ تاپ هاي بدون محدوديت خود را كه داراي وزن كم و مقاومت بالا هستند به نمايش گذاشت.
به گزارش باشگاه خبرتگاران به نقل از Technewsworld ، شركت "دل" چهارمين نسل لپ تاپ هاي بدون محدوديت خود را كه داراي وزن كم و مقاومت بالا هستند در روز سه شنبه به نمايش گذاشت.

شركت دل دليل تغييرات در طراحي اين دستگاهها را به وجود آوردن قابليت حمل و نقل آسان و راحتي بيشتر كاربران و همچنين ايجاد مديريت انرژي و امنيت در يك دستگاه اعلام كرد.

اين شركت تكنولوژي جديد خود مبني بر افزايش طول عمر باطريها را در اين دستگاهها اجرا كرده است كه با وجود اين تكنولوژي عمر باطريها به 19 ساعت بعد از اولين شارژ افزايش يافته است.

نوآوري ديگر در اين لپ تاپ ها امكان دسترسي آسان به پست الكترونيكي، ضميمه ها و تقويم و كاهش استفاده از اجزاي هالوژني است. همچنين كليدهاي صفحه كليد اين لپ تاپ داراي ويژگي است كه با فشار دكمه اي به حالت خاموش يا روشن در مي آيند و در تاريكي به راحتي مي توان از آن استفاده كرد. اين كليدها به ردياب نور محيطي مجهز هستند كه متناسب با نور اطراف ميزان نور كليدها را تنظيم مي كند.

علاوه بر اين حمل و نقل اين لپ تاپ ها آسانتر خواهد بود زيرا وزن آنها نسبت به مدلهاي قبلي كاهش پيدا كرده و مقاومت آن نيز افزايش يافته است. براي مثال مدل E4200 وزني برابر 2.2 پاند داشته و اندازه نمايشگر آن 12.1 اينچ است.

اين سري جديد از لپ تاپ ها كه مختص كار توليد شده اند در پنج رنگ به بازار ارائه خواهد شد. مدلهاي E4200, E4300, E6400 و E6500 به رنگ آبي نفتي، مدل E4200 به رنگ قرمز و صورتي و مدل E5400 و E500 به رنگ مشكي ارائه خواهند شد

****360تريليون محاسبه در يك ثانيه

همچنين محققان شركت IBM و دانشگاه تورنتو ابر رايانه اي را توليد كردند كه قادر است 360 تريليون محاسبه را در يك ثانيه انجام دهد اين ابر رايانه كه جزء 20 ابررايانه پر سرعت جهان به شمار مي رود مي تواند حجم اطلاعاتي برابر حجم يك ميليون دي وي دي عادي را در خود ذخيره كند.

هزينه صرف شده براي ساخت و راه اندازي اين سيستم در طول 5 سال 47 ميليون دلار تخمين زده شده است كه توسط سازمان نوآوري كانادا تامين شده است. همچنين انرژي مورد مصرف اين ابر رايانه برابر مصرف 30 الي 40 هزار رايانه خانگي خواهد بود.

در اين ابر رايانه در حدود 4 هزار سرور به يكديگر متصل شده اند و به سيستم خنك كننده مجهز است. محققان هدف از توليد اين رايانه را استفاده در پروژه هاي فضايي و فيزيك نجومي براي انجام محاسبات و همچنين عكس برداري هاي پزشكي اعلام كرده اند.

مركز استقرار ابر رايانه در شمال تورنتو خواهد بود كه نصب آن از پاييز آغاز خواهد شد. همچنين زمان راه اندازي كامل اين دستگاه تابستان آينده پيش بيني شده است.

****فعال سازي رايانه به كمك تماس تلفني

در همين حال شركت اينتل تكنولوژي جديدي را ارائه داد كه به كمك آن رايانه با دريافت يك تماس تلفني از حالت غير فعال به حالت فعال در خواهد آمد.

رايانه هاي خانگي كنوني براي دريافت تماسهاي اينترنتي بايد در حالت روشن قرار داشته باشند كه اين ضعف باعث شده نتوانند جايگزين مناسبي براي تلفن شوند.

ابداع جديد شركت اينتل به رايانه اين امكان را مي دهد تا در زمان دريافت تماس تلفني به حالت روشن درآمده و ميكروفن و بلندگوهاي آن نيز جهت هشيار كردن كاربرفعال شده و در نهايت تماس برقرار شود.

اين سيستم كنترل از راه دور كه در ماه آينده به بازار خواهد آمد براي فعال شدن نياز به ارتباط اينترنتي دارد و به گفته مسئولان اينتل اين سيستم تنها در صورت تماس از مراكزي كه كاربر عضو آن است فعال خواهد شد و امكان مزاحمت از اين طريق غيرممكن خواهد بود.

رايانه هاي خانگي به صورت معمول 60 وات انرژي مصرف مي كنند كه اين ميزان در حالت استراحت يا sleep به 10 وات كاهش پيدا مي كند. اين سيستم جديد باعث خواهد شد كه از اتلاف انرژي براي روشن نگه داشتن رايانه ها جهت دريافت تماس تلفني جلوگيري شود.

****فن‌آوري ايمني با هدف خنثي سازي لرزه‌هاي مرگبار در راكت ناسا طراحي شد

هم زمان آژانس فضايي آمريكا (ناسا) با هدف پيشگري از بروز لرزش‌هاي مرگبار در راكت‌هاي خود، فن‌آوري جديدي را طراحي كرده است.

براي اين منظور ناسا سيستمي از فنرها را داخل راكت بعدي خود با عنوان Ares I ضميمه خواهد كرد تا از لرزش‌هاي مرگبار راكت كه موجب تكان‌هاي شديد فضانوردان سوار بر آن مي‌شود، جلوگيري كند.

راكت Ares I براي حمل كپسول خدمه اوريون آژانس فضايي آمريكا (ناسا) به مدار طراحي مي‌شود.

اين كپسول قرار است جايگزين شاتل‌هاي فضايي شود كه در سال 2010 بازنشسته خواهند شد.

هر چند كه طبق اخبار اخير اوريون هم به دليل مشكلات فني و مالي تا پيش از سال 2013 به فضا نخواهد رفت.

نگراني‌ها درباره ايمني اين راكت در رسانه‌ها در ماه ژانويه گذشته افزايش يافت و دوباره در گزارشي كه ماه آوريل اداره پاسخگويي دولت آمريكا منتشر كرد، به اين نگراني‌ها اشاره شده است.

در اين گزارش آمده است: اين احتمال وجود دارد كه سوخت راكت به طور ناگهاني در داخل آن بسوزد و باعث بروز تكان‌هاي شديد شود كه در نهايت به نابودي وسيله نقليه و مرگ خدمه منجر شود.

هم اكنون طبق گزارش ديگري كه در مجله نيوساينتيست به چاپ رسيده، مقامات ناسا راه حلي را براي رفع اين مشكل پيدا كرده‌اند.

اين تكنيك جديد استفاده از انبوهي از فنرها است كه مي‌تواند لرزه‌هاي مشكل ساز راكت را خنثي كند.

****استفاده از امواج ميكرو در رشد نانوسيم‌هاي اكسيدروي

همچنين به گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل از ستاد ويژه توسعه فن‌آوري نانو، متخصصان فن‌آوري ‌نانو در انگلستان به‌روشي ايده‌آل و بسيار آسان براي كاهش مدت رشد نانوسيم‌هاي اكسيد روي دست يافته‌اند كه به كمك آن، زمان اين فرايند از چند ساعت به چند دقيقه مي‌رسد.

اين متخصصان آهنگ متوسط رشد اين نانوسيم‌ها را به صد نانومتر در دقيقه رساندند.

اين محققان براي رشد نانوسيم‌هاي اكسيد روي مادة پاية دانه‌داري را در محلول آبي هگزاهيدرات نيترات روي و هگزا متيلن اترامين قرار داده، اين مجموعه را به مدت سه دقيقه در يك اجاق خانگي ميكروموج 700 وات حرارت دادند و مشاهده كردند كه آهنگ متوسط رشد اين نانوسيم‌ها به 100 نانومتر در دقيقه مي‌رسد.

دانشمندان قبلاً از اين روش براي سنتز ميكروذرات اكسيد روي استفاده مي‌كردند و اكنون اين محققان توانستند با همين روش نانوسيم‌هاي اكسيد روي را روي مادة پايه‌هاي سيليكوني، شيشه‌يي و PET رشد دهند.

به ‌عقيدة آنها، اين فن‌آوري كاربردهاي متنوعي، اعم از LEDها تا روكش‌هاي انعكاسي خواهد داشت. اين روش در مقايسه با ساير روش‌هاي رشد، معايب كمتري داشته، مي‌توان در ابزارهاي نسل آينده از آن استفاده كرد.

گزارش اين تحقيق در نشرية Nanotechnology منتشر شده‌است.
 دوشنبه 28 مرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران جوان]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 159]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن