واضح آرشیو وب فارسی:مهر: بازسازي سينما، رونق اكران ـ11/انديشه فيلمسازان را هم بايد مانند سينماها تجهيز كرد
رئيس انجمن سينماداران با اشاره به اهميت در نظر گرفتن موقعيت جغرافيايي در ساخت مجتمعهاي سينمايي، بر تجهيز همزمان سينماها و انديشه فيلمسازان تاكيد كرد.
محمد قاضي اشرفي درباره احداث مجتمعهاي سينمايي به خبرنگار مهر گفت: از آنجا كه چنين سالنهايي روي فروش سينماهاي مجاور تاثير منفي ميگذارند، پس بايد محلهايي را براي آنها انتخاب كرد كه در نزديكيشان سينما وجود ندارد. در بازسازيهايي كه با برنامهريزي درست همراه بوده، سالنهاي از رده خارج دوباره احيا شده و در جذب مخاطب موفق بودهاند.
وي درباره تاثير سينما آزادي بر فروش سينماها گفت: افتتاح هر سينما در كنار سينمايي ديگر روي فروش آن موثر است. امتياز سينما آزادي بر ديگر سالنها اين است كه محصولات متنوع به مخاطب ارائه ميدهد. در اين سينما همزمان پنج فيلم اكران ميشود و داشتن حق انتخاب براي مخاطب جذاب است. فروش فيلمها هم از موقعيت خاص اين سينما نسبت به ديگر سالنها حكايت دارد.
رئيس انجمن سينماداران تاكيد كرد: اغلب سالنهاي سينما 70 سال عمر دارند، فرسوده شدهاند و اصول ابتدايي يك سالن كه كيفيت صدا و تصوير است در آنها وجود ندارد. در چنين شرايطي طبيعي است كه مخاطب جذب سينما آزادي و سينماهاي چندسالني و مجهز شود؛ سينماهايي كه رفاه مخاطب در آنها تامين ميشود.
اشرفي با اشاره به موقعيت ويژه سينما آزاد تاكيد كرد: اگر اين سينما بازسازي نميشد سينماي ايران پتانسيلي بالا را براي جذب مخاطب از دست ميداد. بازگشت اين سينما به چرخه توليد به رونق سينما كمك كرده است. تنوع فيلمها، كيفيت صدا و تصوير، دكور چشمنواز و لابي مجهز امتيازهاي اين سينماست. البته سينما آزادي ضعفهايي دارد كه ميتوان به مرور آنها را رفع كرد.
اشرفي در پايان درباره اهميت فيلم گفت: با اينكه سالنهاي مدرن ميتوانند مخاطب را به فيلم ديدن ترغيب كنند، اما نوع فيلمها هم در جذب مخاطب موثر است. اگر امكانات لازم در سالن سينما داشته باشيم، اما فيلمهاي اكران مخاطب را جذب نكنند، سالنها سرنوشتي جز تعطيلي ندارند. پس بايد دو حركت موازي انجام شود؛ هم تجهيز سالنها و هم تجهيز انديشه و خلاقيت فيلمساز.
يکشنبه 27 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 65]