واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: در جريان بازديد نمايندگان رسانهها از پروژههاي عمراني شهرداري اصفهان عنوان شد: هزينه كردن 67 ميليارد تومان در چهار پروژه شهرداري
خبرگزاري دانشجويان ايران - اصفهان
سرويس: شهرستانها
در بازديد نمايندگان رسانههاي گروهي اصفهان از پروژههاي عمراني شهرداري، عنوان شد كه تنها در 4 پروژه شهرداري 67 ميليارد تومان هزينه شده است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، در اين بازديد از يك پاركينگ طبقاتي يك تونل 700 متري يك زير گذر و يك پل رو گذر پنج كيلومتري بازديد به عمل آمد و مديران پروژهها توضيحاتي را در خصوص نحوه كار ارايه كردند.
منصور درويش، مدير پروژه پل روگذر امامخميني(ره) با بيان اين كه هزينه اجرايي اين پل پنج كيلومتري 50 ميليارد تومان است، تصريح كرد: اين پل بزرگترين پل روگذر در كشور است كه از نظر شكل سازهاي و تكنولوژي مهندسي هيچ نمونه مشابهي در كشور ندارد.
وي اظهار كرد: بزرگراه امامخميني(ره) يكي از شريانهاي اصلي شهر است كه در هر ساعت بيش از شش هزار وسيله نقليه عبوري دارد و از آنجا كه به طور متوسط در هفته سه كشته در اين مسير داشتيم، به منظور تامين ايمني، با احداث اين پل، حركت سريع خودروها را در بالا (روي پل) و زندگي عادي مردم را در سطح زمين تامين كردهايم.
همچنين ايرج مظفر، مدير اجرا و نظارت معاونت عمران شهرداري اصفهان در جريان بازديد از پروژه تونل بزرگمهر - هشت بهشت با بيان اين كه اين تونل 700 متري اتصال دهنده دو پل زير گذر در مسير آن است، هزينه اجرايي آن را 5/6 ميليارد تومان و هزينه جابهجايي تاسيسات در مسير سه ميليارد تومان بيان كرد.
وي گفت: با احداث اين تونل، حركت سريع و مستقيم خودروها در زير صورت ميگيرد و در سطح زمين پنج متر از عرض خيابان در دو طرف پاركينگ و هفت متر ديگر آن جهتتردد خودروها ديده شده است.
مظفر همچنين در جريان بازديد از پروژه پل زير گذر حكيم نظامي با بيان اين كه طول اين پروژه 510 متر است و به علت عبور مترو از زير آن تمهيدات خاصي را ميطلبيد، هزينه اجرايي اين پل را دو ميليارد و 700ميليون تومان و هزينه جابهجايي تاسيسات را يك ميليارد و 200 ميليون تومان عنوان كرد.
وي افزود: با تمهيدات در نظر گرفته شده، اين پل تا دي ماه در كمتر از يكسال به بهرهبرداري ميرسد.
وي خاطرنشان كرد: به علت عبور شهر فرشادي از كنار اين پروژه و بالا بودن سطح آبهاي زيرزميني به منظور جلوگيري از رانش زمين و ريزش خاك سازه نگهباني با هزينه 100 ميليون تومان در آن احداث شده است.
مدير اجرا و نظارت معاونت عمران شهرداري اصفهان ظرفيت اين پاركينگ را 160 خودرو عنوان كرد و گفت: به علت برخورد به آبهاي زيرزميني، مشكلات حين اجرا و بالا رفتن هزينه يك طبقه اين پاركينگ با نظر شوراي شهر حذف شد.
وي از راهاندازي پنج پاركينگ طبقاتي ديگر تا پايان سال خبر داد.
رضا حسينزاده، مدير كارگاه پروژه پاركينگ طبقاتي در پاسخ به پرسش ايسنا مبني بر اين كه صرف سه ميليارد تومان براي پارك تنها 160 خودرو آيا توجيه اقتصادي دارد يا خير؟ گفت: من تنها مجري هستم، اما به عنوان يك كارشناس بايد بگويم صرف اين مبلغ براي پارك اين تعداد خودرو به صرفه نبود، اگرچه به عنوان يك تجربه كه ساخت پاركينگ در زيرخيابان بود، ارزش خاص خود را داشت.
وي افزود: هزينه 5/1 ميليارد توماي آزادسازي را بايد از مبلغ نهايي پروژه كم كرد، چرا كه اين مبلغ صرف آزادسازي خيابان هم شده بود و فقط براي احداث پاركينگ نبود.
انتهاي پيام
چهارشنبه 23 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 76]